Arkadaşlar hepinize merhaba
Biraz hikayem yalancı çobanın hikayesine döndü ama bana bilgi veren kişi beni trollediğini itiraf etti.Yani forumda daha önce saatteki tangris üzerinden verdiğim bilgilerin doğru olmadığını herkese bildiririm başta.
Önce zaten bende "Perihan Hanım" dan hareketle oyunun karaköy üzerinden ilerleyeceğini düşünüyordum hatta konuma şurdan ulaşabilrsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=140761
Üstüne üstelik nerullun açıkca twitterda "İdris boşa beklemiyor." demesi bunlar bize hep karaköyü işaret ediyordu.
Galiba twiti kaldırmış bulamıyorum.
Yani son afiş olayınıda düşünürsek afiş hakkında detaylı bilgiye sahip degilim ama alt tarafda açıkca galata klanı deniyor.Bende artık karar hakkımı karaköyden yana kullanıyorum.Bu kadar sene sonrada levellerin geleceğini düşünüyorum ayrıca.
Fakat etkinlik salonunda çalan "meran" adlı müziğin oyunda bir yerde çalmıyor olması,tangriss geçidinin saklı ırkların koruması meranlar hakkındada bir şey olacağını gösterir gibi bekleyelim bakalım.
İyi forumlar.
Son Kararım.(Karaköy-59 Leveller)
Re: Son Kararım.(Karaköy-59 Leveller)
Beklenilen her bölge geleceği görüşüne vardım bende son afişten esinlenerek.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Herkes çok güzel şeylerden bassediyor
hepsini büyük keyif ile okuyorum işiği görmek ve kıyametin yarattığı çukurları oyukları toz bulutlarını görmek istiyorum 
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
59 gelecek kesinlikle baştan beri diyorum göreceksiniz seviye sınırı 49 da çakılı kalmayacak eğer oyunda bir devamlılık isteniyorsa seviye sınırı artacaktır .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Oyuna gelecek yeni boss: Tembel Ros [59]
Kesin bilgi.
Kesin bilgi.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia