İlkler Ve Sevdikleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Soldiers

Re: İlkler Ve Sevdikleriniz.

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Migratı çok sevmiştim ve halen de çok seviyorum. Migrat müzikleri de başlı başına bir harika.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

lancelot5151 yazdı: 30 Eyl 2017 13:09 Migratı çok sevmiştim ve halen de çok seviyorum. Migrat müzikleri de başlı başına bir harika.
Hocam Allah aşkına yazı rengini değiştirin. Gözlerimize yazık. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Retaliation yazdı: 30 Eyl 2017 13:36
lancelot5151 yazdı: 30 Eyl 2017 13:09 Migratı çok sevmiştim ve halen de çok seviyorum. Migrat müzikleri de başlı başına bir harika.
Hocam Allah aşkına yazı rengini değiştirin. Gözlerimize yazık. :)
:') :')
kedi
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Retaliation yazdı: 30 Eyl 2017 13:36 Hocam Allah aşkına yazı rengini değiştirin. Gözlerimize yazık. :)
Haklı 🤔
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

Meteor sivri ada güncellemesi en beğendiğim güncelleme.

En sevdiğim dönem ise max 29 level zamanı kimsenin birşey anlamadan sağa sola koşturup birşeyler kesmesi görev yapmaya çalışması.
Antrepoda hunharca savaşmak, antrepoda bana ne vuruyor diyip kafayı yemek.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

kubi07 yazdı: 30 Eyl 2017 20:47 Meteor sivri ada güncellemesi en beğendiğim güncelleme.

En sevdiğim dönem ise max 29 level zamanı kimsenin birşey anlamadan sağa sola koşturup birşeyler kesmesi görev yapmaya çalışması.
Antrepoda hunharca savaşmak, antrepoda bana ne vuruyor diyip kafayı yemek.
Çok güzel bir yere değinmişsin tebrikler bende hatırladım özellikle antrepo olayını 😂
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Renah »

Eklenti dedin mi benim aklıma er meydanı eklentisi gelir :) savaşın başka bir boyuta taşınmıştı adeta 6x3ten 3 grup lodos 3 grup arz alınırdı. 18e18 olurdu er meydanı. Hele ilk geldiğinde sadece kp ile girebiliyordun, 500 kp girerken gidiyor, kazanırsan 1000 geliyordu.

Ama soyle bir sıkıntı vardı ki cok kalabalıktı ve hatalarla doluydu harita. 20 dakikayı göremeden 36 kişinin 20si düşerdi ve 500 kpyi savaşamadan kaybederdi, hey gidi hey :)
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Renah yazdı: 01 Eki 2017 04:40 Eklenti dedin mi benim aklıma er meydanı eklentisi gelir :) savaşın başka bir boyuta taşınmıştı adeta 6x3ten 3 grup lodos 3 grup arz alınırdı. 18e18 olurdu er meydanı. Hele ilk geldiğinde sadece kp ile girebiliyordun, 500 kp girerken gidiyor, kazanırsan 1000 geliyordu.

Ama soyle bir sıkıntı vardı ki cok kalabalıktı ve hatalarla doluydu harita. 20 dakikayı göremeden 36 kişinin 20si düşerdi ve 500 kpyi savaşamadan kaybederdi, hey gidi hey :)
Bu güzel bir anı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Cemberlitas paketi geldiginde 1 ay kadar eski surum oynadim bilen bilir çt itemlari gozukmuyordu.Ne yapip edip çt kutu bulmam lazimdi o zamanlar ttnet magazalarinda satiliyordu.Adanada carsida bir yerde denk geldim girdim iceri yanimda 32 tl var 30 kusur tutuyodu aldim dolmus parasi kalmadi eve yuruyerek gittim carsidan.Yol bir saat surdu eve vardim cdyi kasaya yerlestirirken oyle bir heyecanliyimki anlatamam taktim yukledim nextledim o gun 8 yillik ikv hayatimdaki en zevkli oyuna giris ekraniyla karsilastim onun icin Çemberlitaş.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Kabile yazdı: 29 Eyl 2017 22:29
Esadullah yazdı: 29 Eyl 2017 21:40 Zamanın mega sunucusu Meran Sunucusunda Alman +Ok ucu setçilerinden biri idim.. Bir yıldız gibi parlamak güzeldi :)

Sığınak ve Meran şehri en çok merak ettiğim, heyecanlandığım bölgeler.. Bu arada Gece zırhı giymeyi baya çok bekledim :)
Merandaki isim neydi sizin almam set zamanında pek çok kişiyi hatırlıyorum tek vuruşa büyücü kesiliyordu sanırım yüksek vurduğu zaman :)
İsmim bende kalsın kardeşim :relaxed:
4 kişiydik zaten Alman +Ok ucu setçileri, o zamanlar VS konusunda 0 olabilirdik ama Muhafızları bir tek biz kesebiliyorduk :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön