Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.

Mesaj gönderen Serrakura »

TRoyxpunisher yazdı: 23 Eyl 2017 15:22 HAHAHAHAHAHAHAHA ADAMLAR MUHTEMELEN İFŞA DİYE KENDİ SATTIKLARI KARAKTERLERİ BURDA REKLAM EDİP DAHA RAHAT SATMA DERDİNDE NE KADAR ÇAKAL BİR HAREKET ÇOK SEVDİM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
:') :') :') dostum 7 lvl şifacım var sana birşeyler yaparız :D

abi milletimizin geninde ve herşeyin bir bugunu bulmaya calısıyoruz :)
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Retaliation yazdı: 23 Eyl 2017 12:14
Lahza yazdı: 23 Eyl 2017 11:35 Karakter satmak bir yanada , bu oto maden oto gir çık muhabbetlerine falan kesinlikle müdahale edilmesi lazım , bas bas bağırıyorlar videosunu falan atıyorlar oto maden çekiyor adamlar birde 50m paraya sizede kurarım diyorlar , 16 bin kişilik İKV ALIM SATIM grubunu zannediyorum ki IKV yönetiminden takip edenler vardır ve bunları onlarda görüyordur, direk süresiz blok atmaları lazım, bu konu altından bizim paylaştıklarımıza cezai yaptırım uygulanacaksa herkes atsın, bir yönetici gelip ifşa edin gereğini yapalım desin bizde ifşa edelim .
Katılıyorum. :+1:
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

Selam Arkadaşlar

Öncelikle forum kanalında hiçbir kullanıcının başka bir kullanıcı hakkında hırsız, küfürbaz, hileci vb ithamlarda bulunmasına müsaade etmediğimizi ve bundan sonrası içinde müsaade etmeyeceğimizi belirtmek isterim. Görseller bu sebeple kaldırılmıştır.

Lahza yazdı: 23 Eyl 2017 11:35 Karakter satmak bir yanada , bu oto maden oto gir çık muhabbetlerine falan kesinlikle müdahale edilmesi lazım , bas bas bağırıyorlar videosunu falan atıyorlar oto maden çekiyor adamlar birde 50m paraya sizede kurarım diyorlar , 16 bin kişilik İKV ALIM SATIM grubunu zannediyorum ki IKV yönetiminden takip edenler vardır ve bunları onlarda görüyordur, direk süresiz blok atmaları lazım, bu konu altından bizim paylaştıklarımıza cezai yaptırım uygulanacaksa herkes atsın, bir yönetici gelip ifşa edin gereğini yapalım desin bizde ifşa edelim .

Bu tip girişimlerde bulunan(karakter satışı, makro program kullanımları ve çeşitli haksız kazanç sağlama) kullanıcıları Forum kanalımızdan değilde İletişim/Destek Formu üzerinden Bildirim Tipi: Oyuncu Hata Kullanımı başlığı altından tarafımıza ileterek veya ifşa ederek ceza almalarını ve bu gibi faaliyerlerin önüne geçmemizi sağlayabilirsiniz. Çok içtenlikle söylüyorum böyle bir durumu tespit ettiğimiz takdirde Destek ekibi olarak toleransımız sıfırdır ve gerekli en ağır moderasyon uygulanmaktadır.

Bahsetmiş olduğunuz kullanıcılara oyun içerisinden ve resmi forumumuzdan gerekli işlemler zaten uygulanmaktadır, uygulanmaya devam edilecektir. Diğer platformlarda bu tip girişimlerde bulunan kişilere müdahale etmemiz yanlış sonuçlar doğuracağından ve art niyetli oyuncular tarafından konunun çok başka amaçlar uğruna kullanılacağından bu tip bir uygulama yapmamız doğru olmayacaktır.

Konu içerisinde önerileriniz bulunmakta. Defalarca söylememize rağmen yine tekrar edelim; bu gibi önerilerinizi İletişim/Destek Formu üzerinden Görüş ve Öneriler başlığı altında tarafımıza iletmenizi önemle rica ederiz.

Konuyu, tartışmaya yönelmemesi ve amacından saptırılmaması adına kilitliyorum.

İyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

Esen kalın
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön