Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.
Re: Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.
bu attığınız sslerdeki arkadaşlar eğer ceza almıyorsa şuan onlara müşteri buluyorsunuz sanırım :d forumdan görüp de bazılarına ulaşmaya çalışanlar eminim olacak. Eğer ceza almıyorlarsa devam ettirmeyin bence 

- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Oyun içi ve forum üzerinden gerekli ceza sistemi gerçekleştirilir. Diğer sosyal medyada ki olaylara karışmaya hakları yoktur, bu böyledir. Hem yanıltıcı bir müdahale de bulunabilir. Mesela A kişisi, B kişisine düşmandır. A kişisi sosyal medyada makro kurulur 100m diyerek B kişisinin oyun içi nicklerini vererek bu kişiye ceza yedirtebilir. Yani çok şikayet edip, ceza uygulatmak istiyorsanız oyun kuralları ile en yakın bilişim şubeye giderek şikayetçi olabilirsiniz
MrdexteR
Evet o konuda haklısın video eklemeyi bilmiyorum öğreneyim atacağım buraya, arkadaşlar ayrıntlı video çekmişler teknik destek hizmeti veriyorlarMrDexter1 yazdı: ↑23 Eyl 2017 13:17 Oyun içi ve forum üzerinden gerekli ceza sistemi gerçekleştirilir. Diğer sosyal medyada ki olaylara karışmaya hakları yoktur, bu böyledir. Hem yanıltıcı bir müdahale de bulunabilir. Mesela A kişisi, B kişisine düşmandır. A kişisi sosyal medyada makro kurulur 100m diyerek B kişisinin oyun içi nicklerini vererek bu kişiye ceza yedirtebilir. Yani çok şikayet edip, ceza uygulatmak istiyorsanız oyun kuralları ile en yakın bilişim şubeye giderek şikayetçi olabilirsiniz![]()
-
- İskele Babası
İfşa adı altında reklamlarını yapıyorsunuz. Akçe alınır yazanların bile ceza almadığı bir oyunda gidipte facede yapılan satışlar için ceza verecekler he
burda ifşa etseniz ne olacak adamlara müşteri buluyorsunuz
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Senin şuan yaptığın tek şey satıcıların reklamlarını sağlamak oyun dışı alışveriş dışında ceza uygulanmıyo kardeşim
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
ben de yaklaşık 1,5 yıldır düşünüyordum bu ikv'nin bu hale gelmesine ne sebep oldu diye. çok şükür forumun kurt kullanıcıları sadece sorunu tespit etmekle kalmamış çözümünü de burda ifşa ederek bulmuşlar. tebrik ediyorum sizleri şimdi oyuna girip bölgeleri dolaşıyorum satan varsa foto alıcam tşk
Oyun içi sohbette adam satılıktır alana şimdiden hayırlı olsun yazmış budamı ceza haketmiyor?
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
HAHAHAHAHAHAHAHA ADAMLAR MUHTEMELEN İFŞA DİYE KENDİ SATTIKLARI KARAKTERLERİ BURDA REKLAM EDİP DAHA RAHAT SATMA DERDİNDE NE KADAR ÇAKAL BİR HAREKET ÇOK SEVDİM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Yahu bu konu neden açıldı diye soruyorum şu an kendime.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bakarken bende aynı şeyi düşündüm şuan diyorum bu konu ne böyle