Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.

Mesaj gönderen Serrakura »

[Görsel kaldırılmıştır.]

arkadaşa hayırlı işler :grin: :grin:
En son Naveran tarafından 23 Eyl 2017 15:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerik silinerek bilgilendirme eklendi.
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.

[Görsel kaldırılmıştır.]

Egemen kardeşimiz işi büyütmüş h.o
En son Naveran tarafından 23 Eyl 2017 15:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

[Görsel kaldırılmıştır.]
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

[İçerik silindi]
En son Naveran tarafından 23 Eyl 2017 15:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Karakter satmak bir yanada , bu oto maden oto gir çık muhabbetlerine falan kesinlikle müdahale edilmesi lazım , bas bas bağırıyorlar videosunu falan atıyorlar oto maden çekiyor adamlar birde 50m paraya sizede kurarım diyorlar , 16 bin kişilik İKV ALIM SATIM grubunu zannediyorum ki IKV yönetiminden takip edenler vardır ve bunları onlarda görüyordur, direk süresiz blok atmaları lazım, bu konu altından bizim paylaştıklarımıza cezai yaptırım uygulanacaksa herkes atsın, bir yönetici gelip ifşa edin gereğini yapalım desin bizde ifşa edelim .
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Bunca zaman şikayet ettikleri (!) alım satım sayfalarından alışveriş yaptılar, şimdi de baktılar oyuna bi yenilik gelecek ifşa ayaklarına başladılar. Komik :slightly_smiling_face:
Lahza yazdı: 23 Eyl 2017 11:35 Karakter satmak bir yanada , bu oto maden oto gir çık muhabbetlerine falan kesinlikle müdahale edilmesi lazım , bas bas bağırıyorlar videosunu falan atıyorlar oto maden çekiyor adamlar birde 50m paraya sizede kurarım diyorlar , 16 bin kişilik İKV ALIM SATIM grubunu zannediyorum ki IKV yönetiminden takip edenler vardır ve bunları onlarda görüyordur, direk süresiz blok atmaları lazım, bu konu altından bizim paylaştıklarımıza cezai yaptırım uygulanacaksa herkes atsın, bir yönetici gelip ifşa edin gereğini yapalım desin bizde ifşa edelim .

Oto maden ve oto kp muhabbetine el atılması lazım katılıyorum.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Allah bol kazanç versin. Karakter alanların zaten oyun kombinasyonundan haberi olmayan kitle
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Lahza yazdı: 23 Eyl 2017 11:35 Karakter satmak bir yanada , bu oto maden oto gir çık muhabbetlerine falan kesinlikle müdahale edilmesi lazım , bas bas bağırıyorlar videosunu falan atıyorlar oto maden çekiyor adamlar birde 50m paraya sizede kurarım diyorlar , 16 bin kişilik İKV ALIM SATIM grubunu zannediyorum ki IKV yönetiminden takip edenler vardır ve bunları onlarda görüyordur, direk süresiz blok atmaları lazım, bu konu altından bizim paylaştıklarımıza cezai yaptırım uygulanacaksa herkes atsın, bir yönetici gelip ifşa edin gereğini yapalım desin bizde ifşa edelim .
Katılıyorum. :+1:
Resim
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başladım önümde char alma seçeneği varken charımı kasmayı seçtim buna harcadığım vakit akçe plus parasını bu sitelerden char alabılırdım değilmi kardeşim.Yanlış olduğunu düşündüğüm için zoru seçtim. bu bir oyun oyuna nekadar nakiti karıştırırsak o kadar hilesi çıkar inşallah yönetim gereğini yapar
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Serrakura yazdı: 23 Eyl 2017 12:23 Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başladım önümde char alma seçeneği varken charımı kasmayı seçtim buna harcadığım vakit akçe plus parasını bu sitelerden char alabılırdım değilmi kardeşim.Yanlış olduğunu düşündüğüm için zoru seçtim. bu bir oyun oyuna nekadar nakiti karıştırırsak o kadar hilesi çıkar inşallah yönetim gereğini yapar
Emek vermeden yemek olmaz benim karakterlerede zamanında takas teklif edildi 2 şifacı vereyim sen savaşçını ver dediler hiç gereği hem emek hemde ilk göz ağrısı verilmez. ;) para teklifide geldi foto mevcut ama atmam.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön