arkadaşa hayırlı işler
Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.
Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.
[Görsel kaldırılmıştır.]
arkadaşa hayırlı işler

arkadaşa hayırlı işler
En son Naveran tarafından 23 Eyl 2017 15:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerik silinerek bilgilendirme eklendi.
Re: Karakter Satanların Nicklerini ifşa ediyoruz.
[Görsel kaldırılmıştır.]
Egemen kardeşimiz işi büyütmüş h.o
Egemen kardeşimiz işi büyütmüş h.o
En son Naveran tarafından 23 Eyl 2017 15:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[Görsel kaldırılmıştır.]
[İçerik silindi]
En son Naveran tarafından 23 Eyl 2017 15:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Karakter satmak bir yanada , bu oto maden oto gir çık muhabbetlerine falan kesinlikle müdahale edilmesi lazım , bas bas bağırıyorlar videosunu falan atıyorlar oto maden çekiyor adamlar birde 50m paraya sizede kurarım diyorlar , 16 bin kişilik İKV ALIM SATIM grubunu zannediyorum ki IKV yönetiminden takip edenler vardır ve bunları onlarda görüyordur, direk süresiz blok atmaları lazım, bu konu altından bizim paylaştıklarımıza cezai yaptırım uygulanacaksa herkes atsın, bir yönetici gelip ifşa edin gereğini yapalım desin bizde ifşa edelim .
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Bunca zaman şikayet ettikleri (!) alım satım sayfalarından alışveriş yaptılar, şimdi de baktılar oyuna bi yenilik gelecek ifşa ayaklarına başladılar. Komik
Oto maden ve oto kp muhabbetine el atılması lazım katılıyorum.
Lahza yazdı: ↑23 Eyl 2017 11:35 Karakter satmak bir yanada , bu oto maden oto gir çık muhabbetlerine falan kesinlikle müdahale edilmesi lazım , bas bas bağırıyorlar videosunu falan atıyorlar oto maden çekiyor adamlar birde 50m paraya sizede kurarım diyorlar , 16 bin kişilik İKV ALIM SATIM grubunu zannediyorum ki IKV yönetiminden takip edenler vardır ve bunları onlarda görüyordur, direk süresiz blok atmaları lazım, bu konu altından bizim paylaştıklarımıza cezai yaptırım uygulanacaksa herkes atsın, bir yönetici gelip ifşa edin gereğini yapalım desin bizde ifşa edelim .
Oto maden ve oto kp muhabbetine el atılması lazım katılıyorum.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
Allah bol kazanç versin. Karakter alanların zaten oyun kombinasyonundan haberi olmayan kitle
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Katılıyorum.Lahza yazdı: ↑23 Eyl 2017 11:35 Karakter satmak bir yanada , bu oto maden oto gir çık muhabbetlerine falan kesinlikle müdahale edilmesi lazım , bas bas bağırıyorlar videosunu falan atıyorlar oto maden çekiyor adamlar birde 50m paraya sizede kurarım diyorlar , 16 bin kişilik İKV ALIM SATIM grubunu zannediyorum ki IKV yönetiminden takip edenler vardır ve bunları onlarda görüyordur, direk süresiz blok atmaları lazım, bu konu altından bizim paylaştıklarımıza cezai yaptırım uygulanacaksa herkes atsın, bir yönetici gelip ifşa edin gereğini yapalım desin bizde ifşa edelim .
Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başladım önümde char alma seçeneği varken charımı kasmayı seçtim buna harcadığım vakit akçe plus parasını bu sitelerden char alabılırdım değilmi kardeşim.Yanlış olduğunu düşündüğüm için zoru seçtim. bu bir oyun oyuna nekadar nakiti karıştırırsak o kadar hilesi çıkar inşallah yönetim gereğini yapar
Emek vermeden yemek olmaz benim karakterlerede zamanında takas teklif edildi 2 şifacı vereyim sen savaşçını ver dediler hiç gereği hem emek hemde ilk göz ağrısı verilmez.Serrakura yazdı: ↑23 Eyl 2017 12:23 Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başladım önümde char alma seçeneği varken charımı kasmayı seçtim buna harcadığım vakit akçe plus parasını bu sitelerden char alabılırdım değilmi kardeşim.Yanlış olduğunu düşündüğüm için zoru seçtim. bu bir oyun oyuna nekadar nakiti karıştırırsak o kadar hilesi çıkar inşallah yönetim gereğini yapar