Ben haksız demiyorum sadece ilk iletisi yerine bana söylediği şekilde bir ileti atmış olsa daha hoş olmayacakmı adam zaten yakınıyor bu durumdan bir fikri yol vermek yerine yıl olmuş bilmem ne v.s olması sert değil diyorsanız sert değildir haklısınız.
Çemberlitaşa alınmama sorunu
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Çemberlitaşa alınmama sorunu
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Bir oyuncu çemberlitaşa ne için girer,eksiklerini tamamlamak veya tamamlatmak için girer,benim mantığımın almadığı nokta neden 6 kişiyide üstü dizili tılsımlı arıyorlar,ulan eksiğin yok her şeyin tam zaten ne diye bu adam kayırma.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bu neçe tespittir üstat böyle.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
M1+met23 olmayan adamla sonradan gruba alınırsam grupta met 23süz veya 1800 hasarın altında büyücü varsa girmem. Tank full değilse girmem. Şifacı tek seferde büyücüyü fulleyemiyorsa girmem. Para ile her türlü bölgeye afk götürürüm. Sebebi ise canım öyle istiyor. İster oynayın ister oynamayın sanki çektiğiniz akçe paraları bana geliyo.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cleavland Cavaliers
Şimdi birde karşı tarafın açısından bak bölgeye girenler çemberlitaşın gelişinden beri atıyorlar belkide.İnanır mısın bilmem ben artık stuartsız gaffara bile girmiyorum o kadar sıkıldım uzun sürmesinden ötürü o yüzden tanımadığı biri için adam içerde 1 saatini harcamak istemiyor haklı olarak.Buna isyan edeceğine ufaktan kıyamet asa ve kıyamet zırh üretip m1 tılsımına başlamanı öneririm.Sonrasında zaten grupların aradığı hasara sahip olursun daha rahat girersin
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Lonca: Ancient Legends
Yazdıklarımın yumuşatılmış haliAgahefendii yazdı: ↑19 Eyl 2017 23:34 Şimdi birde karşı tarafın açısından bak bölgeye girenler çemberlitaşın gelişinden beri atıyorlar belkide.İnanır mısın bilmem ben artık stuartsız gaffara bile girmiyorum o kadar sıkıldım uzun sürmesinden ötürü o yüzden tanımadığı biri için adam içerde 1 saatini harcamak istemiyor haklı olarak.Buna isyan edeceğine ufaktan kıyamet asa ve kıyamet zırh üretip m1 tılsımına başlamanı öneririm.Sonrasında zaten grupların aradığı hasara sahip olursun daha rahat girersin
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Nispeten haklı arkadaş, keyif benim vakit benim , sende üret sende tılsımlı insanları al, yada tılsımsız insanlarla at bölgeni ,bir diğer arkadaşın dediği gibi günde 10m kassan ayda 300 yapar oda m1 paranı çıkartır ,emeklemeden yürümek istiyorsunuz, zor değil kardeşim, 46276262. konu olmuştur bu forumdaki , sıkılmadan usanmadan gelip konu açıyorlar, hani bir söz var " Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin." işte aynen öyle ..yun1010 yazdı: ↑19 Eyl 2017 23:26 M1+met23 olmayan adamla sonradan gruba alınırsam grupta met 23süz veya 1800 hasarın altında büyücü varsa girmem. Tank full değilse girmem. Şifacı tek seferde büyücüyü fulleyemiyorsa girmem. Para ile her türlü bölgeye afk götürürüm. Sebebi ise canım öyle istiyor. İster oynayın ister oynamayın sanki çektiğiniz akçe paraları bana geliyo.
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Aga inşallah dalga geçmemişsindir
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Beyler ben şunu anlamıyorum neden bu kadar yükleniyorsunuz ki sadece konuyu açan için değil oyun içi yardım isteyenler soru sorunlar elbet vardır muhtemelen onlarada aynı şekilde davranıyorsunuzdur.
Haa bende var git al yada oyunu bırak bizde böyle gibisinden yorumlar yerine bir fikir vermek daha mantıklı değilmiydi ? Sanırım bi ben böyle düşünüyorum.
Evet haklısınız sizlere haksızsınız demiyorum bende grubuma met1 met23 süz adam almıyorum ama yeri geliyor insanlara yardım için düz gruplarlada giriyorum. Sizden belki yardım amaçlı konu açtı ve böyle şeyler yazmanızda kaçınılmaz oldu haliyle ama para kasma konusunda mantıklı şekilde böyle böyle veya şöyle yapabilirsin gibi.
Bu arada hesablarım full hiç bi eksik yok ve yüklü miktarda para maden tılsımım mevcut.
Haa bende var git al yada oyunu bırak bizde böyle gibisinden yorumlar yerine bir fikir vermek daha mantıklı değilmiydi ? Sanırım bi ben böyle düşünüyorum.
Evet haklısınız sizlere haksızsınız demiyorum bende grubuma met1 met23 süz adam almıyorum ama yeri geliyor insanlara yardım için düz gruplarlada giriyorum. Sizden belki yardım amaçlı konu açtı ve böyle şeyler yazmanızda kaçınılmaz oldu haliyle ama para kasma konusunda mantıklı şekilde böyle böyle veya şöyle yapabilirsin gibi.
Bu arada hesablarım full hiç bi eksik yok ve yüklü miktarda para maden tılsımım mevcut.