Çemberlitaşa alınmama sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Çemberlitaşa alınmama sorunu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

heiseb yazdı: 19 Eyl 2017 21:06
SPIEGLEIN yazdı: 19 Eyl 2017 20:38 Hocam oyunda bende tüm tılsımlara sahibim. Evette bazı konularda haklısınız ama bu kadar sert bir cevap vermek yerine mantıklı bir öneri ve bu durumu dile getirmeniz daha hoş olabilirdi sonuçta. :blush: ;)
Adam sert çıkmamış yalnız. Kendini de sorgula biraz demiş bence haklı da
Ben haksız demiyorum sadece ilk iletisi yerine bana söylediği şekilde bir ileti atmış olsa daha hoş olmayacakmı adam zaten yakınıyor bu durumdan bir fikri yol vermek yerine yıl olmuş bilmem ne v.s olması sert değil diyorsanız sert değildir haklısınız.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Bir oyuncu çemberlitaşa ne için girer,eksiklerini tamamlamak veya tamamlatmak için girer,benim mantığımın almadığı nokta neden 6 kişiyide üstü dizili tılsımlı arıyorlar,ulan eksiğin yok her şeyin tam zaten ne diye bu adam kayırma.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

KRoNicK yazdı: 19 Eyl 2017 23:04 Bir oyuncu çemberlitaşa ne için girer,eksiklerini tamamlamak veya tamamlatmak için girer,benim mantığımın almadığı nokta neden 6 kişiyide üstü dizili tılsımlı arıyorlar,ulan eksiğin yok her şeyin tam zaten ne diye bu adam kayırma.
Bu neçe tespittir üstat böyle.
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

M1+met23 olmayan adamla sonradan gruba alınırsam grupta met 23süz veya 1800 hasarın altında büyücü varsa girmem. Tank full değilse girmem. Şifacı tek seferde büyücüyü fulleyemiyorsa girmem. Para ile her türlü bölgeye afk götürürüm. Sebebi ise canım öyle istiyor. İster oynayın ister oynamayın sanki çektiğiniz akçe paraları bana geliyo.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Agahefendii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Cleavland Cavaliers

Mesaj gönderen Agahefendii »

Şimdi birde karşı tarafın açısından bak bölgeye girenler çemberlitaşın gelişinden beri atıyorlar belkide.İnanır mısın bilmem ben artık stuartsız gaffara bile girmiyorum o kadar sıkıldım uzun sürmesinden ötürü o yüzden tanımadığı biri için adam içerde 1 saatini harcamak istemiyor haklı olarak.Buna isyan edeceğine ufaktan kıyamet asa ve kıyamet zırh üretip m1 tılsımına başlamanı öneririm.Sonrasında zaten grupların aradığı hasara sahip olursun daha rahat girersin
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Agahefendii yazdı: 19 Eyl 2017 23:34 Şimdi birde karşı tarafın açısından bak bölgeye girenler çemberlitaşın gelişinden beri atıyorlar belkide.İnanır mısın bilmem ben artık stuartsız gaffara bile girmiyorum o kadar sıkıldım uzun sürmesinden ötürü o yüzden tanımadığı biri için adam içerde 1 saatini harcamak istemiyor haklı olarak.Buna isyan edeceğine ufaktan kıyamet asa ve kıyamet zırh üretip m1 tılsımına başlamanı öneririm.Sonrasında zaten grupların aradığı hasara sahip olursun daha rahat girersin
Yazdıklarımın yumuşatılmış hali 😄
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

yun1010 yazdı: 19 Eyl 2017 23:26 M1+met23 olmayan adamla sonradan gruba alınırsam grupta met 23süz veya 1800 hasarın altında büyücü varsa girmem. Tank full değilse girmem. Şifacı tek seferde büyücüyü fulleyemiyorsa girmem. Para ile her türlü bölgeye afk götürürüm. Sebebi ise canım öyle istiyor. İster oynayın ister oynamayın sanki çektiğiniz akçe paraları bana geliyo.
Nispeten haklı arkadaş, keyif benim vakit benim , sende üret sende tılsımlı insanları al, yada tılsımsız insanlarla at bölgeni ,bir diğer arkadaşın dediği gibi günde 10m kassan ayda 300 yapar oda m1 paranı çıkartır ,emeklemeden yürümek istiyorsunuz, zor değil kardeşim, 46276262. konu olmuştur bu forumdaki , sıkılmadan usanmadan gelip konu açıyorlar, hani bir söz var " Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin." işte aynen öyle ..
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Retaliation yazdı: 19 Eyl 2017 23:08
KRoNicK yazdı: 19 Eyl 2017 23:04 Bir oyuncu çemberlitaşa ne için girer,eksiklerini tamamlamak veya tamamlatmak için girer,benim mantığımın almadığı nokta neden 6 kişiyide üstü dizili tılsımlı arıyorlar,ulan eksiğin yok her şeyin tam zaten ne diye bu adam kayırma.
Bu neçe tespittir üstat böyle.
Aga inşallah dalga geçmemişsindir ':) :') :')
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben de alınmıyordum, sonra vazgeçtim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Beyler ben şunu anlamıyorum neden bu kadar yükleniyorsunuz ki sadece konuyu açan için değil oyun içi yardım isteyenler soru sorunlar elbet vardır muhtemelen onlarada aynı şekilde davranıyorsunuzdur.

Haa bende var git al yada oyunu bırak bizde böyle gibisinden yorumlar yerine bir fikir vermek daha mantıklı değilmiydi ? Sanırım bi ben böyle düşünüyorum.
Evet haklısınız sizlere haksızsınız demiyorum bende grubuma met1 met23 süz adam almıyorum ama yeri geliyor insanlara yardım için düz gruplarlada giriyorum. Sizden belki yardım amaçlı konu açtı ve böyle şeyler yazmanızda kaçınılmaz oldu haliyle ama para kasma konusunda mantıklı şekilde böyle böyle veya şöyle yapabilirsin gibi.

Bu arada hesablarım full hiç bi eksik yok ve yüklü miktarda para maden tılsımım mevcut.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön