Çemberlitaşa alınmama sorunu
- NaSaReDDiT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Çemberlitaşa alınmama sorunu
Merhaba kulacıda oynuyorum oyunda çevren yoksa bir hiçsin gaffara almıyolar illa m1 gerekiyormuş. ilk zamanları hatırlayın yardımcı olun
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
https://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
https://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Çemberlitaşa alınmama sorunu
2 saat son m1 arayan tiplerde gorduk , ucretli goturende.Asıl kiyamet canavarlarla veya bosslarla degil oyuncularla.

Maalesef durum bu dostum kurtlar sofrası , önerim yapabiliyorsan kendi grubunu topla ve tılsımsız insanlarla gir , başkada yapıcak birşey yok 
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bir üst iletideki arkadaşında dediği gibi girememe durumu içinde olan arkadaşlar mevcüt onlarla konuşup hepsini bir araya toplayıp hem herkese bir liderlik edip hemde uzunda sürse sonuçta bölgeye girmek güzel olacaktır. Biraz keyifli bir hale getirmek adınada skype açarsınız.
Tabi keşke yazdığımız kadar kolay olsaydı herşey sizin için.
Tabi keşke yazdığımız kadar kolay olsaydı herşey sizin için.
Tılsım neymiş gruba adam Laz'ım diye üstüne para veriyoruz. Adres Anka 
yıl olmuş 2017 tılsımların piyasası yerlerde tüm tılsımlar ucuzladı sen bu durumda bile 1 tane m1 bile üretemezken millet seni neden çtye alsın?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Hocam belki adam para yatırmıyor oyunlara ? neden böyle sert tepkide bulunuyorsunuz ki.
oyuna para yatırmasına ne gerek var? günde 2 peptit+5m kassa-en az- 2 3 haftaya m1 üretir buraya konu açmasına gerek kalmaz. çabalamadan çt girmek isteyenleri anlamıyorum. sadece m1i olanları grubuma alıyorum ama sıfır tılsım olanları almıyorum. ben tüm tılsımlarımı üretmek için holde sabahladıysam millet de çabalasın boş boş konular açmasın foruma
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Hocam oyunda bende tüm tılsımlara sahibim. Evette bazı konularda haklısınız ama bu kadar sert bir cevap vermek yerine mantıklı bir öneri ve bu durumu dile getirmeniz daha hoş olabilirdi sonuçta.ikvTDK yazdı: ↑19 Eyl 2017 20:36oyuna para yatırmasına ne gerek var? günde 2 peptit+5m kassa-en az- 2 3 haftaya m1 üretir buraya konu açmasına gerek kalmaz. çabalamadan çt girmek isteyenleri anlamıyorum. sadece m1i olanları grubuma alıyorum ama sıfır tılsım olanları almıyorum. ben tüm tılsımlarımı üretmek için holde sabahladıysam millet de çabalasın boş boş konular açmasın foruma
Adam sert çıkmamış yalnız. Kendini de sorgula biraz demiş bence haklı da