Ne alaka dostum knight online da 10 yıldır 83 levelden öteye gitmedi, kimse yeni level gelsin diye yaygara koparmıyor, keşke oyun 49 da kalsaydı da level kasmak zor olsaydı, karakterin 49 olması 1 ay sürseydi hepsinden daha güzel olurdu emin ol .
Yeni Bölge Hk.
Re: Yeni Bölge Hk.
Ne alaka dostum knight online da 10 yıldır 83 levelden öteye gitmedi, kimse yeni level gelsin diye yaygara koparmıyor, keşke oyun 49 da kalsaydı da level kasmak zor olsaydı, karakterin 49 olması 1 ay sürseydi hepsinden daha güzel olurdu emin ol .
Sirkeci garı yakın bir tahmin olur, holde tren olduğuna göre.kandemir yazdı: ↑14 Eyl 2017 13:17 Saatin arkasından geçişin olması riskli bir hamle olur o bölgeye geçiş zor olmuş olur grup halinde gidilen bir yer veya tılsımlara dayalı bir yoldan geçişin yapılacağını düşünmüyorum daha korunaklı güvenli geçiş olan yerler tercih edilir örn. Eminönü, balıkçı, uçak, antrepo arkası, yer altı, sivri ara, meteor bölgesi
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Yer altinda ki kopruler ile hol bolgesi arasinda desek orada meran sehri var. Meran sehrinin icinde ki labirentten acilacak iki kapi yeri olabilir o da o koprulere baglanir vs vs . Yer altinda genisleme olur karakoy fln yok
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
ne alaka demişsin 83 level demişsin daha üste yazılacak birşey yok
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
KraToSs yazdı: ↑14 Eyl 2017 17:22
ne alaka demişsin 83 level demişsin daha üste yazılacak birşey yok![]()
Fark eden bişey yok ki dostum sabah açtığın karakter akşama 72 oluyor ordada hani, 72 den 83 e kastığın süreç 10 gün sürüyor , aslında oyunda kastığın zaten 10 level
- mehmetcan78
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Bıksalardı açmazdılar
Bu köprüler recep ivedikteki mavi sandık olayına dönmeden ilgili bölge en kısa sürede gelir inş.
Bende bu görüşteydim hatta bir iletiye C nin Can Domuz olarak yazmıştım ama bir moderatör yazdığı yazıyla tüm teorimi çürüttü. İleride göreceksiniz dedi basit bir olay değil bence bu C nin gizemi.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Wooouvvv bende merak ettim şimdi
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Saatin arkasındaki kapının henüz geleceğini düşünmüyorum. Gelecekte(o güne kadar kalırsa oyun) birgün gelir ama henüz erken. Meteor bölgesi geldiğinde hol girişi vardı oyunda mesela ama kullanılamıyordu, üstüne kaç paket geldi en son holü eklediler saatte öyle olur.
İnşallah 59 seviye gelirde oyunda adam gibi bir xp kasarız adam gibi npc kesmeli görev yaparız adam gibi boss kseriz 40-50 kişi..
İnşallah 59 seviye gelirde oyunda adam gibi bir xp kasarız adam gibi npc kesmeli görev yaparız adam gibi boss kseriz 40-50 kişi..
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)