Yeni Bölge Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Yeni Bölge Hk.

Mesaj gönderen Sufizm »

Yeni Bölge hakkında tahminleriniz ve düşünceleriniz nedir arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Yeni Bölge Hk.

Mesaj gönderen Retaliation »

Daha önce benzer konular açılmıştı. Birçok yorumu dile getirdik ancak burada da paylaşalım.

Herkesin tahmini Karaköy ve Tangriss. Hikayenin örgüsüne göre en son Tangriss için saati keşfettik ancak açamadık. Bu, bir ihtimal gelme olasılığını arttırır.

Karaköy ise oyuncuların öne sürdüğü bir yer. Ancak oyunculardan ziyade Dev Nerull'un da şifreli söylemlerinden ötürü beklentide öne geçmiş bir yer. Benim tahminlerim bunlar. Bakalım ne gelecek, bunu zamanla göreceğiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Saatin arkasındaki mekan gelir inşallah. Gorgarın paylaştığı yazıdan biraz olsun orasının geleceği yönünde bir görüşüm var.

Birde Domuzun başında C harfi yazıyor. Onun sırrı çözülmedi. Muhtemelen bununla ilgilide bir açıklama getirilerek yeraltında bulunan aşağıdaki köprüler acaba işlev görürmü yoksa süs için dekor mu yapıldı orası muamma yinede yeraltında ufak bir beklentim var alakasız geliyor ama işte insan merak ediyor.

Saatin arkası gelirsede çok iyi olur.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Hayırlısı neyse o gelsin
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Seven yazdı: 14 Eyl 2017 10:19 Saatin arkasındaki mekan gelir inşallah. Gorgarın paylaştığı yazıdan biraz olsun orasının geleceği yönünde bir görüşüm var.

Birde Domuzun başında C harfi yazıyor. Onun sırrı çözülmedi. Muhtemelen bununla ilgilide bir açıklama getirilerek yeraltında bulunan aşağıdaki köprüler acaba işlev görürmü yoksa süs için dekor mu yapıldı orası muamma yinede yeraltında ufak bir beklentim var alakasız geliyor ama işte insan merak ediyor.

Domuzun başındaki c onun ismiydi galiba örneğin: Celal Domuz
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Seven yazdı: 14 Eyl 2017 10:19 Saatin arkasındaki mekan gelir inşallah. Gorgarın paylaştığı yazıdan biraz olsun orasının geleceği yönünde bir görüşüm var.

O köprüyü hep merak etmişimdir :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Seviye sınırının artcağını düşünüyorum bir oyun 6 yıl böyle gider mi hadi diyelim seviye gelmedi o paket de 4 yıl daha sürdü 10 yıl seviye artışı olmadıysa bu demektir ki bu oyunun sonu çoktan gelmiş
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Irklarda ki saatten yeraltında olan aşağı da ki köprüden geçeceğemizi geliyor bana ama gezgin şehir olabilir :)
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Saatin arkasından geçişin olması riskli bir hamle olur o bölgeye geçiş zor olmuş olur grup halinde gidilen bir yer veya tılsımlara dayalı bir yoldan geçişin yapılacağını düşünmüyorum daha korunaklı güvenli geçiş olan yerler tercih edilir örn. Eminönü, balıkçı, uçak, antrepo arkası, yer altı, sivri ara, meteor bölgesi
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Gelecek bölge ise kapsamlı olucağı için bir ön gürüm yapmak zor gözüküyor nerulun söylemine göre karaköy hikaye örgüsüne uzak kalırmış ama ters köşede yapma ihtimali var şaşırtmayı seven bir yönetime sahibiz her anlamda
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön