İninal Kart son durum nedir?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

İninal Kart son durum nedir?

Mesaj gönderen qalanoth »

Merhaba arkadaşlar..

Yakın bir zamanda İninal kart almayı düşünüyordum ancak en son forumda ödeme sorunu olduğunu söyleyen arkadaşlarımız vardı. Kullananlar var ise bu kartla ilgili son durum nedir şuan alışveriş yapabiliyormuyuz?

Teşekkürler..
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: İninal Kart son durum nedir?

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Konunun takipçisiyim. Sırf mobil ödeme de işlem ücreti adı altında yapılan soygundan kurtulmak için İnnial kart aldım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
ToticPhilosophy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ToticPhilosophy »

Playstore ininal kart kabul etmiyor. Playstore facebook yetkilisi söylemişti. İninal ile ödeme yapmaya çalışanlar da biliyorlardır zaten geçmediğini. 2 ay öncesine kadar ininalın halen daha geçmediğine dair şikayetler vardı. Şimdi durum nedir bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
Breddy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Breddy »

Bugün tekrar denedim. İninal kabul etmiyor.
Ölmenin bile bedeli var. (yolocaption)
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar almaya gerek yok o zaman :slightly_smiling_face:
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

SalurBeyi yazdı: 29 Ağu 2017 14:44 Konunun takipçisiyim. Sırf mobil ödeme de işlem ücreti adı altında yapılan soygundan kurtulmak için İnnial kart aldım.
Hakikaten ya 10 lira ödeme farkı var indirim olmasa daha fazla ininalın eklenmesi daha ne kadar sürecek acaba ?

Konuyla alakasız ama banka kartıyla ödeme yapmaya çalıştıgımda kartınız "3DS ile tam uyumlu değil" hatası alıyorum bu hatayı benden başka alan varmı acaba ?Bankayla görüştüm telefon numarasını güncelleştirdim 24 saat sonra daha sorun çıkmaması lazım bakalım.
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

YemeLik yazdı: 30 Ağu 2017 05:51
SalurBeyi yazdı: 29 Ağu 2017 14:44 Konunun takipçisiyim. Sırf mobil ödeme de işlem ücreti adı altında yapılan soygundan kurtulmak için İnnial kart aldım.
Hakikaten ya 10 lira ödeme farkı var indirim olmasa daha fazla ininalın eklenmesi daha ne kadar sürecek acaba ?

Konuyla alakasız ama banka kartıyla ödeme yapmaya çalıştıgımda kartınız "3DS ile tam uyumlu değil" hatası alıyorum bu hatayı benden başka alan varmı acaba ?Bankayla görüştüm telefon numarasını güncelleştirdim 24 saat sonra daha sorun çıkmaması lazım bakalım.
Playstore'daki alınan ek ücret, operatörlerin kendisinin çıkardığı aşırı bir ücrettir.Oyunla ya da İKV camiasıyla yakından uzaktan bi alakası yok. Ayrıca bahsettiğin kart sıkıntısı genellikle internet bankacılığı açık olmayan kartlarda gözüküyor. Eğer internet bankacılığın açık değilse,Playstore'dan alışveriş yapamassın. Açtırmak istersen de internetten mobil bankacılığa girip kısa güvenlik sorularından sonra açtırabilirsin.

İyi Forumlar ..
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Hadi mobille alırken diyosun ki operator alıyor peki kredi kartından alınırken aradaki nerdeyse ürün fiyatının yarısı kadar işlem ücreti nedir playstore un :)

Açık açık normal fiyatını yazsınlar son ekranda şu kadar diye eklemesinler playstore a da yazdım açık açık soygun yapıyorsunuz diye

Sobee eskisi gibi kendi sitesi üzerinden satış fırsatı da sunmalı
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

resp0nse yazdı: 30 Ağu 2017 07:01 Hadi mobille alırken diyosun ki operator alıyor peki kredi kartından alınırken aradaki nerdeyse ürün fiyatının yarısı kadar işlem ücreti nedir playstore un :)

Açık açık normal fiyatını yazsınlar son ekranda şu kadar diye eklemesinler playstore a da yazdım açık açık soygun yapıyorsunuz diye

Sobee eskisi gibi kendi sitesi üzerinden satış fırsatı da sunmalı
Hayır, yanlışınız var. Kredi kartıyla alışverişte 1 lira bile olmayan ek bir ücret alınıyor.Keza bunu da TT değil, kullandığınız kredi kartının bankası kesiyor.
Resim

R A M M S T E İ N N N

“Genel Etkileşim” sayfasına dön