Merhaba arkadaşlar..
Yakın bir zamanda İninal kart almayı düşünüyordum ancak en son forumda ödeme sorunu olduğunu söyleyen arkadaşlarımız vardı. Kullananlar var ise bu kartla ilgili son durum nedir şuan alışveriş yapabiliyormuyuz?
Teşekkürler..
İninal Kart son durum nedir?
İninal Kart son durum nedir?
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: İninal Kart son durum nedir?
Konunun takipçisiyim. Sırf mobil ödeme de işlem ücreti adı altında yapılan soygundan kurtulmak için İnnial kart aldım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
-
ToticPhilosophy
- İskele Babası

Playstore ininal kart kabul etmiyor. Playstore facebook yetkilisi söylemişti. İninal ile ödeme yapmaya çalışanlar da biliyorlardır zaten geçmediğini. 2 ay öncesine kadar ininalın halen daha geçmediğine dair şikayetler vardı. Şimdi durum nedir bilmiyorum.
Bugün tekrar denedim. İninal kabul etmiyor.
Ölmenin bile bedeli var. (yolocaption)
Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar almaya gerek yok o zaman
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Hakikaten ya 10 lira ödeme farkı var indirim olmasa daha fazla ininalın eklenmesi daha ne kadar sürecek acaba ?
Konuyla alakasız ama banka kartıyla ödeme yapmaya çalıştıgımda kartınız "3DS ile tam uyumlu değil" hatası alıyorum bu hatayı benden başka alan varmı acaba ?Bankayla görüştüm telefon numarasını güncelleştirdim 24 saat sonra daha sorun çıkmaması lazım bakalım.
- Leqendyyy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Playstore'daki alınan ek ücret, operatörlerin kendisinin çıkardığı aşırı bir ücrettir.Oyunla ya da İKV camiasıyla yakından uzaktan bi alakası yok. Ayrıca bahsettiğin kart sıkıntısı genellikle internet bankacılığı açık olmayan kartlarda gözüküyor. Eğer internet bankacılığın açık değilse,Playstore'dan alışveriş yapamassın. Açtırmak istersen de internetten mobil bankacılığa girip kısa güvenlik sorularından sonra açtırabilirsin.YemeLik yazdı: ↑30 Ağu 2017 05:51Hakikaten ya 10 lira ödeme farkı var indirim olmasa daha fazla ininalın eklenmesi daha ne kadar sürecek acaba ?
Konuyla alakasız ama banka kartıyla ödeme yapmaya çalıştıgımda kartınız "3DS ile tam uyumlu değil" hatası alıyorum bu hatayı benden başka alan varmı acaba ?Bankayla görüştüm telefon numarasını güncelleştirdim 24 saat sonra daha sorun çıkmaması lazım bakalım.
İyi Forumlar ..

R A M M S T E İ N N N
Hadi mobille alırken diyosun ki operator alıyor peki kredi kartından alınırken aradaki nerdeyse ürün fiyatının yarısı kadar işlem ücreti nedir playstore un
Açık açık normal fiyatını yazsınlar son ekranda şu kadar diye eklemesinler playstore a da yazdım açık açık soygun yapıyorsunuz diye
Sobee eskisi gibi kendi sitesi üzerinden satış fırsatı da sunmalı
Açık açık normal fiyatını yazsınlar son ekranda şu kadar diye eklemesinler playstore a da yazdım açık açık soygun yapıyorsunuz diye
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Leqendyyy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Hayır, yanlışınız var. Kredi kartıyla alışverişte 1 lira bile olmayan ek bir ücret alınıyor.Keza bunu da TT değil, kullandığınız kredi kartının bankası kesiyor.resp0nse yazdı: ↑30 Ağu 2017 07:01 Hadi mobille alırken diyosun ki operator alıyor peki kredi kartından alınırken aradaki nerdeyse ürün fiyatının yarısı kadar işlem ücreti nedir playstore un![]()

R A M M S T E İ N N N