Nickler Hakkında Öneri
Nickler Hakkında Öneri
Şimdi arkadaşlar savaşçı şifacı ve büyücü olarak 3 karakter oynayan insanların bir kısmı nicklerini kendi nickimden örnek vererek büyücü Lahza ise şifacıyı LahzaII yapıyor atıyorum savaşçıyı IxLahzaxI falan filan , benim önerim aynı hesap içerisinde açılan karakterlerde aynı nicki kullanabilmek, yani büyücüm Lahza ise aynı hesaptaki şifacımıda Lahza yapabileyim, sizcede mantıklı değil mi ? 
Re: Nickler Hakkında Öneri
Lahza yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:25 Şimdi arkadaşlar savaşçı şifacı ve büyücü olarak 3 karakter oynayan insanların bir kısmı nicklerini kendi nickimden örnek vererek büyücü Lahza ise şifacıyı LahzaII yapıyor atıyorum savaşçıyı IxLahzaxI falan filan , benim önerim aynı hesap içerisinde açılan karakterlerde aynı nicki kullanabilmek, yani büyücüm Lahza ise aynı hesaptaki şifacımıda Lahza yapabileyim, sizcede mantıklı değil mi ?![]()
Oda şöyle olur arkadaş listesinde tek bir isim gözükür , hangi karakterde isen onun rengi yanar , şifa ise yeşil büyü ise mavi vs.
Lahza yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:58
Oda şöyle olur arkadaş listesinde tek bir isim gözükür , hangi karakterde isen onun rengi yanar , şifa ise yeşil büyü ise mavi vs.Zaten aynı anda iki karakterle online olamayacağımız için sorun oluşturmaz . Aynı nickleri kullanmak herkesi mutlu eder keşke değerlendirilse
![]()
Keşke olsa benim gibi nick takıntısı olan arkadaşlar için güzel bir adım olur bu
Farklı farklı karakter isimleri daha güzel Nikolateslayı büyücüye koyuyosun ama savaşçıya geçince aynı nick çok kötü olur.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Merhabalar,
Benim nickim KUKLUX'tu diğer karakterlerinki de dediğin gibi KUKLUX lu biseydi. İsim değiştirme aldım büyücünün adını legendKUKLUX yaptım savaşçının immortalKUKLUX şifacıyı hybrisKUKLUX hem çok güzel durdu hem isme daha bi anlam katıldı size de öneririm
Benim nickim KUKLUX'tu diğer karakterlerinki de dediğin gibi KUKLUX lu biseydi. İsim değiştirme aldım büyücünün adını legendKUKLUX yaptım savaşçının immortalKUKLUX şifacıyı hybrisKUKLUX hem çok güzel durdu hem isme daha bi anlam katıldı size de öneririm
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Öneri gayet güzel ve değerlendirilebilir. Sonuç olarak orijinal isim kullanan kişi sayısı da azımsanmayacak kadar var. Kim istemez savaşçı ŞeRRuh ile karşı karşıya gelmeyi
Bu öneri sayesinde arkadaş listemizi daha verimli kullanabilir ve ekstra arkadaş ekleme ürünü alsak bile yeterli olmayan bağlantılar menüsü daha verimli kullanılabilir.
Öneri olarak desteğe mail göndermeni öneririm.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Benim önerdiğim karakter ismi telif hakkıyla beraber ikisi mükemmel olur.
SeRRuh yazdı: ↑27 Ağu 2017 11:13 Öneri gayet güzel ve değerlendirilebilir. Sonuç olarak orijinal isim kullanan kişi sayısı da azımsanmayacak kadar var. Kim istemez savaşçı ŞeRRuh ile karşı karşıya gelmeyiBu öneri sayesinde arkadaş listemizi daha verimli kullanabilir ve ekstra arkadaş ekleme ürünü alsak bile yeterli olmayan bağlantılar menüsü daha verimli kullanılabilir.
İletişim destek formuna yollayacağım ancak ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum , bu konuda burada biraz ses getirebilecek düzeye gelse ancak öyle bir anlam ifade edebilir