Nickler Hakkında Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Nickler Hakkında Öneri

Mesaj gönderen Lahza »

Şimdi arkadaşlar savaşçı şifacı ve büyücü olarak 3 karakter oynayan insanların bir kısmı nicklerini kendi nickimden örnek vererek büyücü Lahza ise şifacıyı LahzaII yapıyor atıyorum savaşçıyı IxLahzaxI falan filan , benim önerim aynı hesap içerisinde açılan karakterlerde aynı nicki kullanabilmek, yani büyücüm Lahza ise aynı hesaptaki şifacımıda Lahza yapabileyim, sizcede mantıklı değil mi ? 🙄
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Nickler Hakkında Öneri

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 26 Ağu 2017 23:25 Şimdi arkadaşlar savaşçı şifacı ve büyücü olarak 3 karakter oynayan insanların bir kısmı nicklerini kendi nickimden örnek vererek büyücü Lahza ise şifacıyı LahzaII yapıyor atıyorum savaşçıyı IxLahzaxI falan filan , benim önerim aynı hesap içerisinde açılan karakterlerde aynı nicki kullanabilmek, yani büyücüm Lahza ise aynı hesaptaki şifacımıda Lahza yapabileyim, sizcede mantıklı değil mi ? 🙄
':) Aslında fena bir fikir değil gibi ama bazı eklemeler yapılmalı :D sonuçta arkadaş listesi v.s
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

SPIEGLEIN yazdı: 26 Ağu 2017 23:53
Aslında fena bir fikir değil gibi ama bazı eklemeler yapılmalı :D sonuçta arkadaş listesi v.s

Oda şöyle olur arkadaş listesinde tek bir isim gözükür , hangi karakterde isen onun rengi yanar , şifa ise yeşil büyü ise mavi vs. :) Zaten aynı anda iki karakterle online olamayacağımız için sorun oluşturmaz . Aynı nickleri kullanmak herkesi mutlu eder keşke değerlendirilse :)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 26 Ağu 2017 23:58
SPIEGLEIN yazdı: 26 Ağu 2017 23:53
Aslında fena bir fikir değil gibi ama bazı eklemeler yapılmalı :D sonuçta arkadaş listesi v.s

Oda şöyle olur arkadaş listesinde tek bir isim gözükür , hangi karakterde isen onun rengi yanar , şifa ise yeşil büyü ise mavi vs. :) Zaten aynı anda iki karakterle online olamayacağımız için sorun oluşturmaz . Aynı nickleri kullanmak herkesi mutlu eder keşke değerlendirilse :)

Keşke olsa benim gibi nick takıntısı olan arkadaşlar için güzel bir adım olur bu =)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Farklı farklı karakter isimleri daha güzel Nikolateslayı büyücüye koyuyosun ama savaşçıya geçince aynı nick çok kötü olur.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Merhabalar,
Benim nickim KUKLUX'tu diğer karakterlerinki de dediğin gibi KUKLUX lu biseydi. İsim değiştirme aldım büyücünün adını legendKUKLUX yaptım savaşçının immortalKUKLUX şifacıyı hybrisKUKLUX hem çok güzel durdu hem isme daha bi anlam katıldı size de öneririm 😄
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Seven yazdı: 27 Ağu 2017 08:40 Farklı farklı karakter isimleri daha güzel Nikolateslayı büyücüye koyuyosun ama savaşçıya geçince aynı nick çok kötü olur.
Ama bu opsiyonel bir durum. İstersen yapmayabilirsin tabiki
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Öneri gayet güzel ve değerlendirilebilir. Sonuç olarak orijinal isim kullanan kişi sayısı da azımsanmayacak kadar var. Kim istemez savaşçı ŞeRRuh ile karşı karşıya gelmeyi >:) Bu öneri sayesinde arkadaş listemizi daha verimli kullanabilir ve ekstra arkadaş ekleme ürünü alsak bile yeterli olmayan bağlantılar menüsü daha verimli kullanılabilir.
Öneri olarak desteğe mail göndermeni öneririm.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Benim önerdiğim karakter ismi telif hakkıyla beraber ikisi mükemmel olur.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

SeRRuh yazdı: 27 Ağu 2017 11:13 Öneri gayet güzel ve değerlendirilebilir. Sonuç olarak orijinal isim kullanan kişi sayısı da azımsanmayacak kadar var. Kim istemez savaşçı ŞeRRuh ile karşı karşıya gelmeyi >:) Bu öneri sayesinde arkadaş listemizi daha verimli kullanabilir ve ekstra arkadaş ekleme ürünü alsak bile yeterli olmayan bağlantılar menüsü daha verimli kullanılabilir.
Öneri olarak desteğe mail göndermeni öneririm.

İletişim destek formuna yollayacağım ancak ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum , bu konuda burada biraz ses getirebilecek düzeye gelse ancak öyle bir anlam ifade edebilir :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön