Nedir bu meteroit parçası ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Nedir bu meteroit parçası ?

Mesaj gönderen YemeLik »

Şuanda oyunda hiçbir şeye yaramayan ve vahşinin mor fareyi kestiğimizde verdiği bu materyal nedir ?Önceleri adı "meteroit" olan büyük hol güncellemesiyle meteroit madeninin gelmesiyle adı "meteroit parçası" olan bu materyal nedir şuan hiçbir reçeteden istenmiyor güncellemede ne işe yarayabilir sizce ?Ama bir yandanda bakıyorsun meteroit madeninin aynısı görünüş olarak.
Şu mor fare olayını açıklıyorken bir arkadaş erg ile bağlantı kurmuştu çemberlitaştada erg nedeniyle mor rengiyle çok karşılamıştık sonra gene holün gelmesiyle ırkların rengi mordu ve düşen materyal bile mordu xeonotim ergle ilgili bir şeyler olacak bu meteroit parçasıda bunun için kullanılacak olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Nedir bu meteroit parçası ?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Kondritin alt madeni meteorit olduğu için adı değişti. He bir işe yaramıyor henüz, ileride gerçekten erg'le ilgili bir şey çıkma olasılığı mantıklı geldi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

YemeLik yazdı: 26 Ağu 2017 22:38 Şuanda oyunda hiçbir şeye yaramayan ve vahşinin mor fareyi kestiğimizde verdiği bu materyal nedir ?Önceleri adı "meteroit" olan büyük hol güncellemesiyle meteroit madeninin gelmesiyle adı "meteroit parçası" olan bu materyal nedir şuan hiçbir reçeteden istenmiyor güncellemede ne işe yarayabilir sizce ?Ama bir yandanda bakıyorsun meteroit madeninin aynısı görünüş olarak.
Şu mor fare olayını açıklıyorken bir arkadaş erg ile bağlantı kurmuştu çemberlitaştada erg nedeniyle mor rengiyle çok karşılamıştık sonra gene holün gelmesiyle ırkların rengi mordu ve düşen materyal bile mordu xeonotim ergle ilgili bir şeyler olacak bu meteroit parçasıda bunun için kullanılacak olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum.
Vahşi'nin Erg yüzünden o hale geldiğinin bağlantısını kuran bendim. Meteorit ise bir işe yarar mı bilemem ama şunu söylemem gerekir; Kondrit madeni herhangi bir maden gibi dünya da bulunan bir şey değil. Meteorit Madeni'nin saf hali oluyor kendisi. Yani uzaydan ilk meteorit taşları ile birlikte dünyamıza geldi. Biraz da o yüzden pahalı. :) Ben o teoriyi ortaya atarken aslında Vahşi'nin de hole inip delirdiğini düşünmüştüm. Çünkü hole kadar o meteorit parçasını hiç toplayamadık. Öte yandan dediğim gibi bir işe yarar mı bilemem. Sonuç olarak toz yığınından ibaret.
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Twingo yazdı: 26 Ağu 2017 23:12
YemeLik yazdı: 26 Ağu 2017 22:38 Şuanda oyunda hiçbir şeye yaramayan ve vahşinin mor fareyi kestiğimizde verdiği bu materyal nedir ?Önceleri adı "meteroit" olan büyük hol güncellemesiyle meteroit madeninin gelmesiyle adı "meteroit parçası" olan bu materyal nedir şuan hiçbir reçeteden istenmiyor güncellemede ne işe yarayabilir sizce ?Ama bir yandanda bakıyorsun meteroit madeninin aynısı görünüş olarak.
Vahşi'nin Erg yüzünden o hale geldiğinin bağlantısını kuran bendim. Meteorit ise bir işe yarar mı bilemem ama şunu söylemem gerekir; Kondrit madeni herhangi bir maden gibi dünya da bulunan bir şey değil. Meteorit Madeni'nin saf hali oluyor kendisi. Yani uzaydan ilk meteorit taşları ile birlikte dünyamıza geldi. Biraz da o yüzden pahalı. :) Ben o teoriyi ortaya atarken aslında Vahşi'nin de hole inip delirdiğini düşünmüştüm. Çünkü hole kadar o meteorit parçasını hiç toplayamadık. Öte yandan dediğim gibi bir işe yarar mı bilemem. Sonuç olarak toz yığınından ibaret.
Vahşi Sakin neden bu duruma sakin kalmış. :') :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Herkesin 1m den 2m den zamanında işe yarayacak diye almış olduğu bir maden :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

şunu söylemem gerekir; Kondrit madeni herhangi bir maden gibi dünya da bulunan bir şey değil.
Hocam bunu yazarken yaşadığımız reel dünyadan mı bahsettin?

Eğer bunu yazarken reel dünyadan bahsederek yazdıysan ingilizce kökenli bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Gözüme yeni ilişti tekrar tekrar okudum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

Uzay-Bilim: Esquel Meteoru

673 gramlık meteor parçası demir kondrit yapısıyla dikkat çeker. Olivin de içeren meteorun yapısı incelenerek dünyadaki benzer kayalarla karşılaştırılıyor.

Resim
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

Seven yazdı: 27 Ağu 2017 09:17
şunu söylemem gerekir; Kondrit madeni herhangi bir maden gibi dünya da bulunan bir şey değil.
Hocam bunu yazarken yaşadığımız reel dünyadan mı bahsettin?

Eğer bunu yazarken reel dünyadan bahsederek yazdıysan ingilizce kökenli bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Gözüme yeni ilişti tekrar tekrar okudum.
Reel kökenli yazmadım. Oyuna göre yazdım. Oyunda Meteorit madenin saf hali olduğu için öyle bir varsayım da bulundum. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bulunduğu bölgenin adı Meteor Bölgesi. Yani Meteorlar yüzünden enkaza dönmüş bir arazide bulunuyor. Yerde bulduğu bir meteor parçasını bize hediye ediyor o kadar.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Yeşim taşı da bir işe yaramıyor niye bu kadar taktın.
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön