Şuanda oyunda hiçbir şeye yaramayan ve vahşinin mor fareyi kestiğimizde verdiği bu materyal nedir ?Önceleri adı "meteroit" olan büyük hol güncellemesiyle meteroit madeninin gelmesiyle adı "meteroit parçası" olan bu materyal nedir şuan hiçbir reçeteden istenmiyor güncellemede ne işe yarayabilir sizce ?Ama bir yandanda bakıyorsun meteroit madeninin aynısı görünüş olarak.
Şu mor fare olayını açıklıyorken bir arkadaş erg ile bağlantı kurmuştu çemberlitaştada erg nedeniyle mor rengiyle çok karşılamıştık sonra gene holün gelmesiyle ırkların rengi mordu ve düşen materyal bile mordu xeonotim ergle ilgili bir şeyler olacak bu meteroit parçasıda bunun için kullanılacak olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum.
Nedir bu meteroit parçası ?
Re: Nedir bu meteroit parçası ?
Kondritin alt madeni meteorit olduğu için adı değişti. He bir işe yaramıyor henüz, ileride gerçekten erg'le ilgili bir şey çıkma olasılığı mantıklı geldi.
- Twingo
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Vahşi'nin Erg yüzünden o hale geldiğinin bağlantısını kuran bendim. Meteorit ise bir işe yarar mı bilemem ama şunu söylemem gerekir; Kondrit madeni herhangi bir maden gibi dünya da bulunan bir şey değil. Meteorit Madeni'nin saf hali oluyor kendisi. Yani uzaydan ilk meteorit taşları ile birlikte dünyamıza geldi. Biraz da o yüzden pahalı.YemeLik yazdı: ↑26 Ağu 2017 22:38 Şuanda oyunda hiçbir şeye yaramayan ve vahşinin mor fareyi kestiğimizde verdiği bu materyal nedir ?Önceleri adı "meteroit" olan büyük hol güncellemesiyle meteroit madeninin gelmesiyle adı "meteroit parçası" olan bu materyal nedir şuan hiçbir reçeteden istenmiyor güncellemede ne işe yarayabilir sizce ?Ama bir yandanda bakıyorsun meteroit madeninin aynısı görünüş olarak.
Şu mor fare olayını açıklıyorken bir arkadaş erg ile bağlantı kurmuştu çemberlitaştada erg nedeniyle mor rengiyle çok karşılamıştık sonra gene holün gelmesiyle ırkların rengi mordu ve düşen materyal bile mordu xeonotim ergle ilgili bir şeyler olacak bu meteroit parçasıda bunun için kullanılacak olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum.

Vahşi Sakin neden bu duruma sakin kalmış.Twingo yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:12Vahşi'nin Erg yüzünden o hale geldiğinin bağlantısını kuran bendim. Meteorit ise bir işe yarar mı bilemem ama şunu söylemem gerekir; Kondrit madeni herhangi bir maden gibi dünya da bulunan bir şey değil. Meteorit Madeni'nin saf hali oluyor kendisi. Yani uzaydan ilk meteorit taşları ile birlikte dünyamıza geldi. Biraz da o yüzden pahalı.YemeLik yazdı: ↑26 Ağu 2017 22:38 Şuanda oyunda hiçbir şeye yaramayan ve vahşinin mor fareyi kestiğimizde verdiği bu materyal nedir ?Önceleri adı "meteroit" olan büyük hol güncellemesiyle meteroit madeninin gelmesiyle adı "meteroit parçası" olan bu materyal nedir şuan hiçbir reçeteden istenmiyor güncellemede ne işe yarayabilir sizce ?Ama bir yandanda bakıyorsun meteroit madeninin aynısı görünüş olarak.
Şu mor fare olayını açıklıyorken bir arkadaş erg ile bağlantı kurmuştu çemberlitaştada erg nedeniyle mor rengiyle çok karşılamıştık sonra gene holün gelmesiyle ırkların rengi mordu ve düşen materyal bile mordu xeonotim ergle ilgili bir şeyler olacak bu meteroit parçasıda bunun için kullanılacak olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum.Ben o teoriyi ortaya atarken aslında Vahşi'nin de hole inip delirdiğini düşünmüştüm. Çünkü hole kadar o meteorit parçasını hiç toplayamadık. Öte yandan dediğim gibi bir işe yarar mı bilemem. Sonuç olarak toz yığınından ibaret.
Herkesin 1m den 2m den zamanında işe yarayacak diye almış olduğu bir maden
Hocam bunu yazarken yaşadığımız reel dünyadan mı bahsettin?
Eğer bunu yazarken reel dünyadan bahsederek yazdıysan ingilizce kökenli bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Gözüme yeni ilişti tekrar tekrar okudum.
Uzay-Bilim: Esquel Meteoru
673 gramlık meteor parçası demir kondrit yapısıyla dikkat çeker. Olivin de içeren meteorun yapısı incelenerek dünyadaki benzer kayalarla karşılaştırılıyor.

673 gramlık meteor parçası demir kondrit yapısıyla dikkat çeker. Olivin de içeren meteorun yapısı incelenerek dünyadaki benzer kayalarla karşılaştırılıyor.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- Twingo
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Reel kökenli yazmadım. Oyuna göre yazdım. Oyunda Meteorit madenin saf hali olduğu için öyle bir varsayım da bulundum.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Bulunduğu bölgenin adı Meteor Bölgesi. Yani Meteorlar yüzünden enkaza dönmüş bir arazide bulunuyor. Yerde bulduğu bir meteor parçasını bize hediye ediyor o kadar.
Yeşim taşı da bir işe yaramıyor niye bu kadar taktın.
Everything is about math just math