Abi abi ? grup bölgesi ? anladım kardeş haklısın ;' ]Parlementxx yazdı: ↑16 Ağu 2017 10:46Herkes senin gibi abi abi diye dolaşmak zorunda değil grup bölgesi için
OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN
XxPEERLESSxX yazdı: ↑16 Ağu 2017 00:53 O şekilde daha çok beklersin dostum arkadaşın belirttiği gibi kendi seviyende insanlar bulmaya çalışmanı öneririm. Tanıdığın olmadığı müddetçe çok zor, oyunda yardımsever bulman ondan daha zor...
Dostum bu imza nedir Allah aşkına, telefondan kullanıyorum forumu senin olduğun kısım sayfayı kaplamış, 1 satır neyine yetmiyor 4 satır aynı yazıyı yazmışsın yanarlı dönerli, lütfen biraz çevremizdeki insanlarıda düşünelim. Görüntü kirliliğine ne gerek var.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Esprili bir dille grup aramaya çalışabilirsin ben genelde şifa oynarken şöyle yazardım şifaya item garantisiz çt ye 4 büyücü ya da 5 herneyse yani böyle şeyler yazıp kurabilirsin 5+1 gruplarda genelde düşük hs li 1 büyücü olur sen bence bol bol kritik artırıcı iksir al ya da üret çok lazım olur 1700 hs olmana rağmen vurduğun kritik önemli zırh kırar çabuk ölür
grup bölgeleri ile birlikte bir ton insan bırakmıştı ona bende dahilim grup bölgesine alınmanız için yağcılık yapmanız lazım bu da en sevmediğim birşey ben TEK oynamak istiyorum kardeşim BİREYSEL oynamak istiyorum BEN'im üstüm oyunun en yüksek ve en iyi itemiyse ben terör estirmek istiyorum aynı anda 3 adamı almak istiyorum 1 tlık adamın 2 tane yücelen adama ölmesini istemiyorum şu efsunlar itemler ile ilgili birşey yapmak lazım 5 kişi kristal conk adamı kesemiyişini özledim neden? üstü oyunun en sağlamlarından.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Zamanım yoktu yarım kaldı aynı isimden ne diye 4 satır yazayım dediğin gibi mobildende yapamıyorum düzenleyeceğim sakin ol pc başına geçince uğraşıyorum henüz bitmediLahza yazdı: ↑16 Ağu 2017 11:13XxPEERLESSxX yazdı: ↑16 Ağu 2017 00:53 O şekilde daha çok beklersin dostum arkadaşın belirttiği gibi kendi seviyende insanlar bulmaya çalışmanı öneririm. Tanıdığın olmadığı müddetçe çok zor, oyunda yardımsever bulman ondan daha zor...
Dostum bu imza nedir Allah aşkına, telefondan kullanıyorum forumu senin olduğun kısım sayfayı kaplamış, 1 satır neyine yetmiyor 4 satır aynı yazıyı yazmışsın yanarlı dönerli, lütfen biraz çevremizdeki insanlarıda düşünelim. Görüntü kirliliğine ne gerek var.

oyunu bırakıyorum arkadaşlar yazdan sonra...
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
Ne diyelim Hayatında başarılar dilerim Umarım ki güzel insanlar tanırsın hayatına renk katacak...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Bu şekilde-bu sebepten oyuncuların ayrıldığını görmek üzücü, umarım hayatında başarılı olursun dostum.

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: YalnızlıkPaylaşılmaz
Merhabalar güzel dostum.Hazır bu konu açılmışken,yaşamış oldugum bir olayı anımsattın
ve bol Şans dilegiyle..
- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Zouka
O kadar utançla okuyorum ki bu konuyu, sırf hasar için grup bölgelerine almayanlar utanmıyor ken ben onlar adına utanıyorum. Size belirttim tılsım buğu kalkıyor iken, bu tarz durumlar artık daha çok artacak. Herkes grup bölgesine girebileceğini düşünüyorken tılsım buğu kalkarken, tam tersi olacağını söyledim üstüne basarak. Millet artık tılsıma değil, hasara bakacağını tılsım kombinasyonun bir eldeki parmak sayısından az olduğunu belirttim. Şimdi ise bu tarz konuların açılması çoğalmaya başlandı, zaten arkadaşın yaşadığı durum hakkında söylenebilecek bir şey yok. Sanki lavuklar 2331 hasar ile başlamışlar da oyuna, 2331 hasar arıyorlar grup bölgeleri için. Kim bilir kime yalvardılar zamanında o grup bölgesi için 
En basit yaşadığım bir diyaloğu bırakayım buraya.
Arkadaşın grup bölgesinde iken elektriği gitmiş, karakterine geçmem için rica etti. Giriş yaptığımda, benim olduğumu söylediler vs. Grupta hasarı düşük tılsımsız bayan bir karakter vardı. Özelden ismimi sorduğunda,
-İsminiz nedir ?
+ Mehmet
- Hmm
+Sizin ?
- Aybüke
Grup bölgesini bitirip, çıkış yaptığımda. Akşamına arkadaştan pm geldi.
- Hocam ismim Aybüke değil grup bölgelerine diğer türlü almıyorlar. Sizi kandırmak istemem hakkınızı helal edin.
+ ERROR XD
True story
En basit yaşadığım bir diyaloğu bırakayım buraya.
Arkadaşın grup bölgesinde iken elektriği gitmiş, karakterine geçmem için rica etti. Giriş yaptığımda, benim olduğumu söylediler vs. Grupta hasarı düşük tılsımsız bayan bir karakter vardı. Özelden ismimi sorduğunda,
-İsminiz nedir ?
+ Mehmet
- Hmm
+Sizin ?
- Aybüke
Grup bölgesini bitirip, çıkış yaptığımda. Akşamına arkadaştan pm geldi.
- Hocam ismim Aybüke değil grup bölgelerine diğer türlü almıyorlar. Sizi kandırmak istemem hakkınızı helal edin.
+ ERROR XD
True story
MrdexteR