Defansif Savaşçı Kesebilenler Kulübü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Defansif Savaşçı Kesebilenler Kulübü

Mesaj gönderen KraToSs »

HollyShit yazdı: 12 Ağu 2017 21:15 Iska geçiyor diyorsunuz Dikkat Dağıtma yeteneğini göz önünde bulundurmuyorsunuz. Aşağıda gördüğünüz şey adamın bana tek hamlede vurduğu hasar. Hala bunun rezalet olmadığını savunan forum yöneticileri var. İlginç gerçekten.

(F8 Kullandığım İçin Hasar - Kudret Dolması gibi şeyler ekran gözükmemekte)

15 bin kritik balyoz hasarından sonra oyun oynama zevkim kalmadı. Yönetim ekibine bol şans..

Resim

Senin onu değdirtmemen lazım bak sunucuda bir adam vardı filintabekri diye bir şifacı adam gram range alanına gırmıyor ya uzaktan paso zehır atıp kacıyor uzaktan döveceksiniz abi buz oku tılsımlarıyla ha yinede olmuyorsa o çemberlitaş itemleri pvpde işe yaramayacak başka yolu yok
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

KraToSs yazdı: 12 Ağu 2017 22:07
HollyShit yazdı: 12 Ağu 2017 21:15 Iska geçiyor diyorsunuz Dikkat Dağıtma yeteneğini göz önünde bulundurmuyorsunuz. Aşağıda gördüğünüz şey adamın bana tek hamlede vurduğu hasar. Hala bunun rezalet olmadığını savunan forum yöneticileri var. İlginç gerçekten.

(F8 Kullandığım İçin Hasar - Kudret Dolması gibi şeyler ekran gözükmemekte)

15 bin kritik balyoz hasarından sonra oyun oynama zevkim kalmadı. Yönetim ekibine bol şans..

Resim

Senin onu değdirtmemen lazım bak sunucuda bir adam vardı filintabekri diye bir şifacı adam gram range alanına gırmıyor ya uzaktan paso zehır atıp kacıyor uzaktan döveceksiniz abi buz oku tılsımlarıyla ha yinede olmuyorsa o çemberlitaş itemleri pvpde işe yaramayacak başka yolu yok
Hocam Zehir ile Buz Oku'nun menzili ve etki süresi aynı değil. Birisi sürekli yavaşlatma etkisi uyguluyor diğeri ise anlık veriyor.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Hocam Zehir ile Buz Oku'nun menzili ve etki süresi aynı değil. Birisi sürekli yavaşlatma etkisi uyguluyor diğeri ise anlık veriyor.

Buzda da şöyle bir şey var Buz oku kritik vurduğunda rakibi 1 sn donduruyor.
bununda %150 si demek 2.5 saniye demek bu çok güzel birşey bu kombinasyonu kullanan var mı eğer kullanan nafile diyorsa diyecek birşey yok . Ayriyeten şunu öğrenmek istiyorum şuan oynamadığım için ve bu tılsımı kullanmadığım için
Buz oku kritik vurduğunda rakip savaşçı çifte ile ateş edebiliyormu bloke ediyor mu? kilit nokta bu eğer bloke edip atak yapamıyorsa bu tılsımlarla çok kolay kesilir yok buna rağmen atak yapabiliyorsa bu tılsımla kesmek de zor.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
kuklux33
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kuklux33 »

Taktiği veriyorum
Gerekli tılsımlar: ateş 1(III), direnç kırma (III),kutup, direnç kırma (III)
Savaşçıya hiç vurmadan zihin menziline girer girmez zihin atıyoruz yanına gidiyoruz yenilenme süresi 46 olunca tam 45 e geçerken direnç kırma atıyoruz zihinden direnç kırmalı olarak çıkıyor ve kutup açıyoruz kutuptan sonra ateş çemberi 1 canınızı alamadan ölüyor
(KUKLUX) Komutanda estirdiğim terörleri teşkilat sunucusu bilir saygılar 😄
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü

Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı

Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

kuklux33 yazdı: 13 Ağu 2017 00:33 Taktiği veriyorum
Savaşçıya hiç vurmadan zihin menziline girer girmez zihin atıyoruz yanına gidiyoruz yenilenme süresi 46 olunca tam 45 e geçerken direnç kırma atıyoruz zihinden direnç kırmalı olarak çıkıyor ve kutup açıyoruz kutuptan sonra ateş çemberi 1 canınızı alamadan ölüyor

Bunu 1 kere yapabilirsin oyunun zekisi sen misin.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

AŞLIK İNCELEMESİ: DEFANSİF SAVAŞÇI KESEBİLENLER KULÜBÜ
Re: Defansif Savaşçı Kesebilenler KulübüALINTI MOVİE
gönderen movie » 13 Ağu 2017 02:42

kuklux33 yazdı: ↑ Taktiği veriyorum

Bunu 1 kere yapabilirsin oyunun zekisi sen misin.
Re: Defansif Savaşçı Kesebilenler KulübüALINTI KUKLUX33
gönderen kuklux33 » 13 Ağu 2017 00:33

Taktiği veriyorum
Re: Defansif Savaşçı Kesebilenler KulübüALINTI KRATOSS
gönderen KraToSs » 12 Ağu 2017 23:23

Buzda da şöyle bir şey var Buz oku kritik vurduğunda rakibi 1 sn donduruyor.
bununda %150 si demek 2.5 saniye demek bu çok güzel birşey bu kombinasyonu kullanan var mı eğer kullanan nafile diyorsa diyecek birşey yok . Ayriyeten şunu öğrenmek istiyorum şuan oynamadığım için ve bu tılsımı kullanmadığım için
Buz oku kritik vurduğunda rakip savaşçı çifte ile ateş edebiliyormu bloke ediyor mu? kilit nokta bu eğer bloke edip atak yapamıyorsa bu tılsımlarla çok kolay kesilir yok buna rağmen atak yapabiliyorsa bu tılsımla kesmek de zor.

Merhaba,

Buz oku yeteneği rakibe kritik olarak işledği zaman rakibin anlık donmasında hemfikiriz,bunun yanında rakibin anlık olarak yapacağı -menzilli,menzilsiz -düz vuruşuda engellemiş olur fakat herhangi bir yeteneğı kullanmanızı engellemez.

Bilginize sunar,iyi eğlenceler dilerim. :relaxed:
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Form

Konuya gerekli cevap verilmiştir sanırım. Hadi yine iyisiniz :)
inquisitor94
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen inquisitor94 »

ZIPKIN yazdı: 12 Ağu 2017 16:23
inquisitor94 yazdı: 12 Ağu 2017 16:02
HollyShit yazdı: 12 Ağu 2017 07:09 En çok merak ettiğim konulardan birisidir bu. Yönetim üyeleri "Taktikler ve doğru beceri kullanımıyla rahat kesilebildiğini söylüyor.

İçinizde Defansif 2 (III) tılsımlı full bir tankı kesebilen var mı bire birde?

Gazapçılar oyalama yöntemleriyle kesebiliyordur, savaşçılar da zaten yüksek hasarlı. Peki büyücülerde durum nedir?

Kesebilenler varsa nasıl becerdiklerini yazarsa sevinirim.
Tılsımsız buzla kesebiliyorum.
ben de roketsiz uzaya çıkabiliyorum
Kesebiliyorum diyorsam kesiyorumdur boş yapma .
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

inquisitor94 yazdı: 13 Ağu 2017 16:17
ZIPKIN yazdı: 12 Ağu 2017 16:23
inquisitor94 yazdı: 12 Ağu 2017 16:02
HollyShit yazdı: 12 Ağu 2017 07:09 En çok merak ettiğim konulardan birisidir bu. Yönetim üyeleri "Taktikler ve doğru beceri kullanımıyla rahat kesilebildiğini söylüyor.

İçinizde Defansif 2 (III) tılsımlı full bir tankı kesebilen var mı bire birde?

Gazapçılar oyalama yöntemleriyle kesebiliyordur, savaşçılar da zaten yüksek hasarlı. Peki büyücülerde durum nedir?

Kesebilenler varsa nasıl becerdiklerini yazarsa sevinirim.
Tılsımsız buzla kesebiliyorum.
ben de roketsiz uzaya çıkabiliyorum
Kesebiliyorum diyorsam kesiyorumdur boş yapma .
polemiğe girmeyeceğim.iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Buz Oku 1 3 maalesef çoğu kez 2.5 sn dondurmuyor.Teoride öyle doğru fakat depar attıktan sonra kritik buzu hiç sallamadan koşmaya devam eden savaşçılar gördü bu gözler.Bu arada siz sormadan söyleyeyim: Evet, buz oku kritiği deparlamıs savascıları da dondurabilir.Ancak buz nüfuz ettikten sonra tekrar tıklaması gerekiyor.Aynı şekilde Buz Oku 3 3 tılsımının çalışma prensibi de böyledir.Bu da zıhın-kutup-durdurma yediği anda tıklayan bı karakterın, koşmaya devam etmesıne sebep olan oyun hatası ıle aynı temele dayanır.
Bir çok tılsım,oyun hatalarından ötürü ne yazık ki vaad edildiği şekilde çalışmıyor.Umuyorum ki hataları duzeltmeye başlamışken,tüm tılsımların uygulamadaki etkilerini ve bugları tekrar gözden geçırebılırler.
Saygılarımla
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

CARMENTA yazdı: 14 Ağu 2017 14:58 Buz Oku 1 3 maalesef çoğu kez 2.5 sn dondurmuyor.Teoride öyle doğru fakat depar attıktan sonra kritik buzu hiç sallamadan koşmaya devam eden savaşçılar gördü bu gözler.Bu arada siz sormadan söyleyeyim: Evet, buz oku kritiği deparlamıs savascıları da dondurabilir.Ancak buz nüfuz ettikten sonra tekrar tıklaması gerekiyor.Aynı şekilde Buz Oku 3 3 tılsımının çalışma prensibi de böyledir.Bu da zıhın-kutup-durdurma yediği anda tıklayan bı karakterın, koşmaya devam etmesıne sebep olan oyun hatası ıle aynı temele dayanır.
Bir çok tılsım,oyun hatalarından ötürü ne yazık ki vaad edildiği şekilde çalışmıyor.Umuyorum ki hataları duzeltmeye başlamışken,tüm tılsımların uygulamadaki etkilerini ve bugları tekrar gözden geçırebılırler.
Saygılarımla
+++1
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön