Defansif Savaşçı Kesebilenler Kulübü
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Defansif Savaşçı Kesebilenler Kulübü
Dikkat in süresinin olmamasını da unutmamak gerekiyor şuanki düzende adamda depar 3 var bide oh mis. Biz zorunu beceremiyoruz kolayını anlatsın biri şu işin 

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Ben gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum arkadaşlar. Defansif savaşçı nasıl ofansif savaşçıdan fazla vurur gerçekten çok absürd bir durum. Bence biz yanlış yapıyoruz.
Grup bölgelerine Meteorit 1 tılsımlı adamlar yerine Defans 2 (III) 'lü kişiler alırsak daha çabuk biter grup bölgeleri.
Ayın 16'sında Hain'i Bul etkinliği var. 2 tane Defansif savaşçının tek attığını bilirim o "Hainlere".. Ve büyücüler olarak biz onu 2 3 kişi zor kesmekteyiz kutup açarak falan. Yakında bu konuyu silecekler adım gibi eminim. Developerlar ne düşünür bilemem ama dikta alt kadro gümbür gümbür geliyor.
Sorunum oyunu aşağılamak değil. Hatalarını kabul etmelerini istiyorum. Defansif dövüşmede hasar eşyaları giymek bir hatadır.
Gazapçılar da şifa bassın, büyücüler de teslaya binip uzaklaşabilsin. Bir de çilek istiyorum muz tadında olsun.
Dünyayı Defansif Tanklar yönetsin.
Grup bölgelerine Meteorit 1 tılsımlı adamlar yerine Defans 2 (III) 'lü kişiler alırsak daha çabuk biter grup bölgeleri.
Ayın 16'sında Hain'i Bul etkinliği var. 2 tane Defansif savaşçının tek attığını bilirim o "Hainlere".. Ve büyücüler olarak biz onu 2 3 kişi zor kesmekteyiz kutup açarak falan. Yakında bu konuyu silecekler adım gibi eminim. Developerlar ne düşünür bilemem ama dikta alt kadro gümbür gümbür geliyor.
Sorunum oyunu aşağılamak değil. Hatalarını kabul etmelerini istiyorum. Defansif dövüşmede hasar eşyaları giymek bir hatadır.
Gazapçılar da şifa bassın, büyücüler de teslaya binip uzaklaşabilsin. Bir de çilek istiyorum muz tadında olsun.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Zouka
Sadece Defansif Dövüşme 2 (III)lü bir savaşçıyı BB3, Dk 1, Buz oku 1 1 , Buz oku 3 1 tılsımları ile kesiliyor. Elek + buz + dk şeklinde bir önceki iletimde kombinasyon lara açıklık getirdim. Depar 3 lü , 4 tılsımlı bir defi kesmek imkansız. Yücelen shen ve karakürk set var ise yanında üstüne sizi keser gider bir duble de rakı içerHollyShit yazdı: ↑12 Ağu 2017 14:47 Ben gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum arkadaşlar. Defansif savaşçı nasıl ofansif savaşçıdan fazla vurur gerçekten çok absürd bir durum. Bence biz yanlış yapıyoruz.
Haini bul etkinliklerinde, 2 defansif savaşçının tek atması bir mecaz anlam olarak görüyorum. Bunu yapması imkansız, Haini Bul etkinliklerinde Hain agahta oyuna giriş yaparak min enerjisi 1 milyon olmak üzere max enerji iksir içiyor
Zaten daha 4 tılsımdan ayrılmayacağımıza göre, artık kabullenmeye başlamalıyız. Depar 3lü tılsım defansifin krallığını
MrdexteR
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
-
inquisitor94
- İskele Babası

Tılsımsız buzla kesebiliyorum.HollyShit yazdı: ↑12 Ağu 2017 07:09 En çok merak ettiğim konulardan birisidir bu. Yönetim üyeleri "Taktikler ve doğru beceri kullanımıyla rahat kesilebildiğini söylüyor.
İçinizde Defansif 2 (III) tılsımlı full bir tankı kesebilen var mı bire birde?
Gazapçılar oyalama yöntemleriyle kesebiliyordur, savaşçılar da zaten yüksek hasarlı. Peki büyücülerde durum nedir?
Kesebilenler varsa nasıl becerdiklerini yazarsa sevinirim.
ben de roketsiz uzaya çıkabiliyoruminquisitor94 yazdı: ↑12 Ağu 2017 16:02Tılsımsız buzla kesebiliyorum.HollyShit yazdı: ↑12 Ağu 2017 07:09 En çok merak ettiğim konulardan birisidir bu. Yönetim üyeleri "Taktikler ve doğru beceri kullanımıyla rahat kesilebildiğini söylüyor.
İçinizde Defansif 2 (III) tılsımlı full bir tankı kesebilen var mı bire birde?
Gazapçılar oyalama yöntemleriyle kesebiliyordur, savaşçılar da zaten yüksek hasarlı. Peki büyücülerde durum nedir?
Kesebilenler varsa nasıl becerdiklerini yazarsa sevinirim.
Bence sorun saldırı,savunma,zırh dengesizliği bunları komple elden geçirmeleri lazım.Bir kere büyücünün zırhı kesinlikle artırılmalı.
bi savaşçı ook de büyücü kadar iş yapamaz büyücü kadar item kasamaz büyücü kadar para kasıp lonca puanı yardıramaz.
Yücelen Plevneli bir savaşçı defansif 2 3u alabilir defansifin geçmeyeceği ıskanın haddi hesabı yok .
tabi buradaki konu büyücü vs defansif savaşçı. 39 da alman ok ucu setli biri şu forumda bunu dile getiren ilk kişiyim buna dikkat.
büyücüye 2500 küsürlü alman ok ucu savaşçı 500 vuruyordu,126 da vuruyordu (mutlak kütüklü) ama kritik attımıda 9 bın atıyordu mesela şans işi.
defansifi kesmenin tek yolu buz oku tılsımları kullanmak oldugunu dusunuyorum hiç kullanmadım ama bir sorun var o da BUZ MENZİLİnin çifte kadar menzilinin olması. Buz tılsımının rakibi dondurduğunda saldıramaması, bildiğim kadarıyla buz oku rakibi yüzde 50 donduruyordu fakat saldırabiliyormu onu bilmiyorum saldıramıyorsa iyi birşey en azından burdan kurtarılabilir yok yerinde donup durdugu yerden çifteyle saldırıyorsa sıkıntı . Büyücü demek astronomik tılsımlara sahip bir sınıf demek .
tek çare 49 seviyenın ilk sistemi.Burada hezeyan eden tayfaya şunu diyorum ;
çemberlitaş ve çemberlitaş itemleri hiç gelmeseydi emin ol element savaşçılar sizi kovalıyordu ve ancak 4 atabiliyordu.
sorun çemberlitaş itemlerinde yoksa kim saldırırken büyücüye 8 maxı giyecek ölme eşşeğim ölme.
tek çare eski sistem.
Yücelen Plevneli bir savaşçı defansif 2 3u alabilir defansifin geçmeyeceği ıskanın haddi hesabı yok .
tabi buradaki konu büyücü vs defansif savaşçı. 39 da alman ok ucu setli biri şu forumda bunu dile getiren ilk kişiyim buna dikkat.
büyücüye 2500 küsürlü alman ok ucu savaşçı 500 vuruyordu,126 da vuruyordu (mutlak kütüklü) ama kritik attımıda 9 bın atıyordu mesela şans işi.
defansifi kesmenin tek yolu buz oku tılsımları kullanmak oldugunu dusunuyorum hiç kullanmadım ama bir sorun var o da BUZ MENZİLİnin çifte kadar menzilinin olması. Buz tılsımının rakibi dondurduğunda saldıramaması, bildiğim kadarıyla buz oku rakibi yüzde 50 donduruyordu fakat saldırabiliyormu onu bilmiyorum saldıramıyorsa iyi birşey en azından burdan kurtarılabilir yok yerinde donup durdugu yerden çifteyle saldırıyorsa sıkıntı . Büyücü demek astronomik tılsımlara sahip bir sınıf demek .
tek çare 49 seviyenın ilk sistemi.Burada hezeyan eden tayfaya şunu diyorum ;
çemberlitaş ve çemberlitaş itemleri hiç gelmeseydi emin ol element savaşçılar sizi kovalıyordu ve ancak 4 atabiliyordu.
sorun çemberlitaş itemlerinde yoksa kim saldırırken büyücüye 8 maxı giyecek ölme eşşeğim ölme.
tek çare eski sistem.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

Sancakta Defansif 2 3 süpürme 1 3 süpürme 2 bir savaşçının sığınakta toplayarak kestiğine şahit olmuştum. Defansif savaşçıların mutlaka nerflenmesi gerek. Buz büyüsünün menzilinin artması gerektiğini düşünüyorum

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Iska geçiyor diyorsunuz Dikkat Dağıtma yeteneğini göz önünde bulundurmuyorsunuz. Aşağıda gördüğünüz şey adamın bana tek hamlede vurduğu hasar. Hala bunun rezalet olmadığını savunan forum yöneticileri var. İlginç gerçekten.
(F8 Kullandığım İçin Hasar - Kudret Dolması gibi şeyler ekran gözükmemekte)
15 bin kritik balyoz hasarından sonra oyun oynama zevkim kalmadı. Yönetim ekibine bol şans..

(F8 Kullandığım İçin Hasar - Kudret Dolması gibi şeyler ekran gözükmemekte)
15 bin kritik balyoz hasarından sonra oyun oynama zevkim kalmadı. Yönetim ekibine bol şans..

Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.