Ejder Asa düzenlemesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Ejder Asa düzenlemesi

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

XxPEERLESSxX yazdı: 10 Ağu 2017 21:07 Keşke olsada görsellikten ziyade oyun buglarının hala düzeltilmesinden yanayım. Mantıken hatalar düzeltilmeden bunlar düzenlenir mi )
Benim hoşuma giden kısım tam olarak bu oldu hataları eksiklikleri bir şekilde ama iyi ama kötü ufak ufak güncellemeler ile düzeltilmesi.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Ecel , Latif , Kutuk yaran , ejder , ashab , anka , inat kiran , islik calan bunlarin gorunusunun karizmatikligi emin olun cemberli tasdaki hicbir saheserde yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

ÇOK HAYAL GÖRÜYONUZ :)
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Vezirx27 yazdı: 08 Ağu 2017 16:18 Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından fakat kendi açımdan söylemek gerekirse bu şahaserlerin benim için manevi değeri çok yüksek 😀
Gelecek güncellemede yeni silahlar için Ejder Asa gerekirse 1 tane daha üretirim eskisini yok etmem 😁
YOK EDİLMİYOR ZATEN NEYLE DELECENE YOK EDECEN PF
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Parlementxx yazdı: 11 Ağu 2017 01:22 Ecel , Latif , Kutuk yaran , ejder , ashab , anka , inat kiran , islik calan bunlarin gorunusunun karizmatikligi emin olun cemberli tasdaki hicbir saheserde yok.
Latif ve ejder O:-) :heart_eyes:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Latif , ejder, ashab bu üçünün değerleri şuan ki silahlarla eşdeğer olsa inanın elimden çıkarmam, migrat sığınak ilk geldiği dönemde adada falan maden dönerken latif takardım, muhteşem görünürdü , silahı izlemek bile tat verirdi aynı şekilde ejder asa ve ashab da öyleler 😍
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Lahza yazdı: 11 Ağu 2017 12:36 Latif , ejder, ashab bu üçünün değerleri şuan ki silahlarla eşdeğer olsa inanın elimden çıkarmam, migrat sığınak ilk geldiği dönemde adada falan maden dönerken latif takardım, muhteşem görünürdü , silahı izlemek bile tat verirdi aynı şekilde ejder asa ve ashab da öyleler 😍
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Lahza yazdı: 11 Ağu 2017 12:36 Latif , ejder, ashab bu üçünün değerleri şuan ki silahlarla eşdeğer olsa inanın elimden çıkarmam, migrat sığınak ilk geldiği dönemde adada falan maden dönerken latif takardım, muhteşem görünürdü , silahı izlemek bile tat verirdi aynı şekilde ejder asa ve ashab da öyleler 😍
Ne zaman yeni bir hesap açsam ilk yaptığım işlerden birisidir o üretimlerden birini üretmek evet belki saçma belki boşa para belki =) boşa masraf tamamen zevk ve o görüntüden çıkan yarasadan alınan haz :upside_down_face:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

amirogllu yazdı: 11 Ağu 2017 01:55
Vezirx27 yazdı: 08 Ağu 2017 16:18 Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından fakat kendi açımdan söylemek gerekirse bu şahaserlerin benim için manevi değeri çok yüksek 😀
Gelecek güncellemede yeni silahlar için Ejder Asa gerekirse 1 tane daha üretirim eskisini yok etmem 😁
YOK EDİLMİYOR ZATEN NEYLE DELECENE YOK EDECEN PF
Yok edilemediğini söylediğin iyi oldu bende yıllardır yanlışlıkla yere atmamak için dikkat ediyordum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön