Benim hoşuma giden kısım tam olarak bu oldu hataları eksiklikleri bir şekilde ama iyi ama kötü ufak ufak güncellemeler ile düzeltilmesi.XxPEERLESSxX yazdı: ↑10 Ağu 2017 21:07 Keşke olsada görsellikten ziyade oyun buglarının hala düzeltilmesinden yanayım. Mantıken hatalar düzeltilmeden bunlar düzenlenir mi )
Ejder Asa düzenlemesi
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Ejder Asa düzenlemesi
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Ecel , Latif , Kutuk yaran , ejder , ashab , anka , inat kiran , islik calan bunlarin gorunusunun karizmatikligi emin olun cemberli tasdaki hicbir saheserde yok.

- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

YOK EDİLMİYOR ZATEN NEYLE DELECENE YOK EDECEN PFVezirx27 yazdı: ↑08 Ağu 2017 16:18 Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından fakat kendi açımdan söylemek gerekirse bu şahaserlerin benim için manevi değeri çok yüksek
Gelecek güncellemede yeni silahlar için Ejder Asa gerekirse 1 tane daha üretirim eskisini yok etmem![]()
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Latif ve ejderParlementxx yazdı: ↑11 Ağu 2017 01:22 Ecel , Latif , Kutuk yaran , ejder , ashab , anka , inat kiran , islik calan bunlarin gorunusunun karizmatikligi emin olun cemberli tasdaki hicbir saheserde yok.
Latif , ejder, ashab bu üçünün değerleri şuan ki silahlarla eşdeğer olsa inanın elimden çıkarmam, migrat sığınak ilk geldiği dönemde adada falan maden dönerken latif takardım, muhteşem görünürdü , silahı izlemek bile tat verirdi aynı şekilde ejder asa ve ashab da öyleler 
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Lahza yazdı: ↑11 Ağu 2017 12:36 Latif , ejder, ashab bu üçünün değerleri şuan ki silahlarla eşdeğer olsa inanın elimden çıkarmam, migrat sığınak ilk geldiği dönemde adada falan maden dönerken latif takardım, muhteşem görünürdü , silahı izlemek bile tat verirdi aynı şekilde ejder asa ve ashab da öyleler![]()

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Ne zaman yeni bir hesap açsam ilk yaptığım işlerden birisidir o üretimlerden birini üretmek evet belki saçma belki boşa para belkiLahza yazdı: ↑11 Ağu 2017 12:36 Latif , ejder, ashab bu üçünün değerleri şuan ki silahlarla eşdeğer olsa inanın elimden çıkarmam, migrat sığınak ilk geldiği dönemde adada falan maden dönerken latif takardım, muhteşem görünürdü , silahı izlemek bile tat verirdi aynı şekilde ejder asa ve ashab da öyleler![]()
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Yok edilemediğini söylediğin iyi oldu bende yıllardır yanlışlıkla yere atmamak için dikkat ediyordum.amirogllu yazdı: ↑11 Ağu 2017 01:55YOK EDİLMİYOR ZATEN NEYLE DELECENE YOK EDECEN PFVezirx27 yazdı: ↑08 Ağu 2017 16:18 Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından fakat kendi açımdan söylemek gerekirse bu şahaserlerin benim için manevi değeri çok yüksek
Gelecek güncellemede yeni silahlar için Ejder Asa gerekirse 1 tane daha üretirim eskisini yok etmem![]()