Ejder Asa düzenlemesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Ejder Asa düzenlemesi

Mesaj gönderen Lahza »

Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Hepinizin bildiği gibi büyücülerin oyunda en çok sevdiği asa ejder asadır. Hiçbir asa şekil ve parlama olarak yerini tutmuyor. Benim isteğim bir düzenleme ile ejder asa ya yeni yükseltme getirilmesi ve mesela Ejder Asa-Fiziksel Ejder Asa-Elektrik şeklinde yapılandırılması ancak görünüm ve parlamasının kesinlikle değiştirilmemesi, bunların hasarlarının da Kıyamet Asa ve Transformatör Asa ile eş olması. Yani dileyen çemberlitaş asalarını kullanır, dileyen ben ejder asanın görünümüne hastayım diyip ejder asa kullanır . Çok güzel olmaz mıydı ?
Kullanıcı avatarı
jerrymaquire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ejder Asa düzenlemesi

Mesaj gönderen jerrymaquire »

Ejder asanın yeri ayrı, bende çok seviyorum Ejder asayı keşke bu dediğin olsa. :slightly_smiling_face:
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

çemberlitaş asaları zaten anime karakterlerinin elinde olan silahlara benziyor. Ejder, ashab,ecelin görünüşleri ayrıdır fakat parlatma konusunda benim şöyle ayrı bir fikrim var parlatma açılıp kapatılabilsin yada yeni silahlara uygulanmasın. Ben silahın tipini görmek istiyorum kardeşim parlaması engelliyor en azından kapatılsın ama hasarı farketmesin.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından fakat kendi açımdan söylemek gerekirse bu şahaserlerin benim için manevi değeri çok yüksek 😀
Gelecek güncellemede yeni silahlar için Ejder Asa gerekirse 1 tane daha üretirim eskisini yok etmem 😁
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Öncelikle güzel bir öneri cevabımda tipik olacak ama oyunda çözülmesi gereken detayda olsa hata bugları ve sorunlar varken görsel iyileştirme arka planda kalmalı diye düşünüyorum ki buda önemli tabi ama Yönetimin yaptıklarıda şimdiye kadar belli açıkçası..
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Vezirx27 yazdı: 08 Ağu 2017 16:18 Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından fakat kendi açımdan söylemek gerekirse bu şahaserlerin benim için manevi değeri çok yüksek 😀
Gelecek güncellemede yeni silahlar için Ejder Asa gerekirse 1 tane daha üretirim eskisini yok etmem 😁
İşte tam. Benim kafadan :))
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Üretmek istediğim ama bir türlü uretemedigim saheserler Ejder Asa +[ Asab + ecel getiren + latif 2009 'dan beridir oynuyorum ama bir türlü nasip olmadı çünkü hep dost kazığı yedim /color]
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Vezirx27 yazdı: 08 Ağu 2017 16:18 Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından .
Hangi konuda dediler bunu ?
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

mazlumcgdem yazdı: 08 Ağu 2017 22:57 Üretmek istediğim ama bir türlü uretemedigim saheserler Ejder Asa +[ Asab + ecel getiren + latif 2009 'dan beridir oynuyorum ama bir türlü nasip olmadı çünkü hep dost kazığı yedim /color]

Hepsini üretmek nasip oldu çok şükür, savaşçıda latif, büyücüde ejder, şifacıda ashapın verdiği güzel görüntüleri keşke şimdilerde de kullabilsek.
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Grup dışında inat kıran takiyorum
Eskileri yad ediyorum :slightly_smiling_face:
Lahza yazdı: 09 Ağu 2017 00:25
mazlumcgdem yazdı: 08 Ağu 2017 22:57 Üretmek istediğim ama bir türlü uretemedigim saheserler Ejder Asa +[ Asab + ecel getiren + latif 2009 'dan beridir oynuyorum ama bir türlü nasip olmadı çünkü hep dost kazığı yedim /color]

Hepsini üretmek nasip oldu çok şükür, savaşçıda latif, büyücüde ejder, şifacıda ashapın verdiği güzel görüntüleri keşke şimdilerde de kullabilsek.
DrBuLuT«Eminönü»

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön