Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Hepinizin bildiği gibi büyücülerin oyunda en çok sevdiği asa ejder asadır. Hiçbir asa şekil ve parlama olarak yerini tutmuyor. Benim isteğim bir düzenleme ile ejder asa ya yeni yükseltme getirilmesi ve mesela Ejder Asa-Fiziksel Ejder Asa-Elektrik şeklinde yapılandırılması ancak görünüm ve parlamasının kesinlikle değiştirilmemesi, bunların hasarlarının da Kıyamet Asa ve Transformatör Asa ile eş olması.  Yani dileyen çemberlitaş asalarını kullanır, dileyen ben ejder asanın görünümüne hastayım diyip ejder asa kullanır . Çok güzel olmaz mıydı ?

Ejder Asa düzenlemesi
- jerrymaquire
- Cin Avcısı 
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ejder Asa düzenlemesi
Ejder asanın yeri ayrı, bende çok seviyorum Ejder asayı keşke bu dediğin olsa.   

Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.

çemberlitaş asaları zaten anime karakterlerinin elinde olan silahlara benziyor. Ejder, ashab,ecelin görünüşleri ayrıdır fakat parlatma konusunda benim şöyle ayrı bir fikrim var parlatma açılıp kapatılabilsin yada yeni silahlara uygulanmasın. Ben silahın tipini görmek istiyorum kardeşim parlaması engelliyor en azından kapatılsın ama hasarı farketmesin. 

Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi 
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından fakat kendi açımdan söylemek gerekirse bu şahaserlerin benim için manevi değeri çok yüksek 
Gelecek güncellemede yeni silahlar için Ejder Asa gerekirse 1 tane daha üretirim eskisini yok etmem 

Gelecek güncellemede yeni silahlar için Ejder Asa gerekirse 1 tane daha üretirim eskisini yok etmem
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Öncelikle güzel bir öneri cevabımda tipik olacak ama oyunda çözülmesi gereken detayda olsa hata bugları ve sorunlar varken görsel iyileştirme arka planda kalmalı diye düşünüyorum ki buda önemli tabi ama Yönetimin yaptıklarıda şimdiye kadar belli açıkçası..

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu 
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
İşte tam. Benim kafadanVezirx27 yazdı: ↑08 Ağu 2017 16:18 Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından fakat kendi açımdan söylemek gerekirse bu şahaserlerin benim için manevi değeri çok yüksek
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı 
Üretmek istediğim ama bir türlü uretemedigim saheserler  Ejder Asa +[ Asab + ecel getiren + latif 2009 'dan beridir oynuyorum ama bir türlü nasip olmadı çünkü hep dost kazığı yedim /color]

DrBuLuT«Eminönü»

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi 
- Lonca: Winter Is Coming
Hangi konuda dediler bunu ?
mazlumcgdem yazdı: ↑08 Ağu 2017 22:57 Üretmek istediğim ama bir türlü uretemedigim saheserler Ejder Asa +[ Asab + ecel getiren + latif 2009 'dan beridir oynuyorum ama bir türlü nasip olmadı çünkü hep dost kazığı yedim /color]
Hepsini üretmek nasip oldu çok şükür, savaşçıda latif, büyücüde ejder, şifacıda ashapın verdiği güzel görüntüleri keşke şimdilerde de kullabilsek.
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı 
Grup dışında inat kıran takiyorum 
Eskileri yad ediyorum 

Eskileri yad ediyorum
Lahza yazdı: ↑09 Ağu 2017 00:25mazlumcgdem yazdı: ↑08 Ağu 2017 22:57 Üretmek istediğim ama bir türlü uretemedigim saheserler Ejder Asa +[ Asab + ecel getiren + latif 2009 'dan beridir oynuyorum ama bir türlü nasip olmadı çünkü hep dost kazığı yedim /color]
Hepsini üretmek nasip oldu çok şükür, savaşçıda latif, büyücüde ejder, şifacıda ashapın verdiği güzel görüntüleri keşke şimdilerde de kullabilsek.
DrBuLuT«Eminönü»