Çok Yavaş Ve Bunaltıyor!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Çok Yavaş Ve Bunaltıyor!

Mesaj gönderen pankuscagiz »

SPIEGLEIN yazdı: 08 Ağu 2017 07:45
pankuscagiz yazdı: 08 Ağu 2017 03:48 Sorunun sebebi flash player, ben de steam i acik birakarak giriyorum oyuna. Gelecek guncellemede bu sorunlar hallolur umarım.
Size önermiş olduğum advance system core felan işe yaradımı yapıyormusunuz aktif olarak
açıkçası henüz deneme fırsatı olmadı hocam, müsait olduğum bir zaman kesinlikle deneyeceğim :) unutmamışsınız, inceliğiniz için teşekkür ederim O:-) O:-)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Windows 8.1 ve Windows 10 kullancıların şikayetlerinden bir tanesi daha :upside_down_face:
Çare Windows 7 :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Laptop masaüstü fark etmiyor hepsinde var aynı problem, YouTube da falan video oynarken oyuna girdiğimde oyunun kasması bile geçiyor ilginç bir şekilde, tonlarca oyunu 60 FPS üzerinde oynatan sistem ikv ye gelince taa giriş ekranında kasmaya başlıyor çok tuhaf
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

romendiyojen yazdı: 08 Ağu 2017 10:01 Windows 8.1 ve Windows 10 kullancıların şikayetlerinden bir tanesi daha :upside_down_face:
Çare Windows 7 :relaxed:
Çare belki win7 ama şimdi Ferrari den inip :) fiata felan binmek gibi
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV ':) /b]
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

XxPEERLESSxX yazdı: 08 Ağu 2017 16:53 Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV ':) /b]

Xp de gerçekten problem yok mu :))
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

Flash playeri güncellemek felan hiç bir işe yaramıyor. Bilgisayarı formatlamakta bir işe yaramıyor. Arkadaşın dediği gibi Opera tarayıcı indirdim en sonunda, gariptir ki işe yarıyor. İşletim Sistemi Win10 Pro
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Caugar yazdı: 08 Ağu 2017 22:12 Flash playeri güncellemek felan hiç bir işe yaramıyor. Bilgisayarı formatlamakta bir işe yaramıyor. Arkadaşın dediği gibi Opera tarayıcı indirdim en sonunda, gariptir ki işe yarıyor. İşletim Sistemi Win10 Pro
Operaya ek olarak size

Advance system core ve smart defrag adlı programları öneririm hepsi ibot ürünüdür bunlarlada lag ve donma problemlerini çözebilirsiniz işe yarıyor ve ek olarak lisanslamak için YouTube de örn. Smard defrag son sürümü için lisans keyini yorumlardan veya videodaki açıklamadan bulabilirsiniz.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

SPIEGLEIN yazdı: 08 Ağu 2017 19:11
XxPEERLESSxX yazdı: 08 Ağu 2017 16:53 Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV ':) /b]

Şuanki kullandığım masaüstü pc nin geçmişi 8 yıla dayanıyor ve hala XP yüklü ne Windows destekliyor ne Chrome vs programlar ama İKV takır takır çalışıyor. Ne internet veya pc den kaynaklı donma veya kasma nede oyundan kaynaklı bir lag yaşıyorum. Gerçekten ilginç ama çok iyi durumda :)
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

XxPEERLESSxX yazdı: 10 Ağu 2017 14:08
SPIEGLEIN yazdı: 08 Ağu 2017 19:11

Şuanki kullandığım masaüstü pc nin geçmişi 8 yıla dayanıyor ve hala XP yüklü ne Windows destekliyor ne Chrome vs programlar ama İKV takır takır çalışıyor. Ne internet veya pc den kaynaklı donma veya kasma nede oyundan kaynaklı bir lag yaşıyorum. Gerçekten ilginç ama çok iyi durumda :)

Xp yi deneyeceğim ;) :)
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön