açıkçası henüz deneme fırsatı olmadı hocam, müsait olduğum bir zaman kesinlikle deneyeceğimSPIEGLEIN yazdı: ↑08 Ağu 2017 07:45Size önermiş olduğum advance system core felan işe yaradımı yapıyormusunuz aktif olarakpankuscagiz yazdı: ↑08 Ağu 2017 03:48 Sorunun sebebi flash player, ben de steam i acik birakarak giriyorum oyuna. Gelecek guncellemede bu sorunlar hallolur umarım.
Çok Yavaş Ve Bunaltıyor!
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Çok Yavaş Ve Bunaltıyor!
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Windows 8.1 ve Windows 10 kullancıların şikayetlerinden bir tanesi daha
Çare Windows 7
Çare Windows 7
Laptop masaüstü fark etmiyor hepsinde var aynı problem, YouTube da falan video oynarken oyuna girdiğimde oyunun kasması bile geçiyor ilginç bir şekilde, tonlarca oyunu 60 FPS üzerinde oynatan sistem ikv ye gelince taa giriş ekranında kasmaya başlıyor çok tuhaf
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Çare belki win7 ama şimdi Ferrari den inipromendiyojen yazdı: ↑08 Ağu 2017 10:01 Windows 8.1 ve Windows 10 kullancıların şikayetlerinden bir tanesi daha![]()
Çare Windows 7![]()
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV
/b]

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
XxPEERLESSxX yazdı: ↑08 Ağu 2017 16:53 Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV/b]
Xp de gerçekten problem yok mu
Flash playeri güncellemek felan hiç bir işe yaramıyor. Bilgisayarı formatlamakta bir işe yaramıyor. Arkadaşın dediği gibi Opera tarayıcı indirdim en sonunda, gariptir ki işe yarıyor. İşletim Sistemi Win10 Pro
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Operaya ek olarak size
Advance system core ve smart defrag adlı programları öneririm hepsi ibot ürünüdür bunlarlada lag ve donma problemlerini çözebilirsiniz işe yarıyor ve ek olarak lisanslamak için YouTube de örn. Smard defrag son sürümü için lisans keyini yorumlardan veya videodaki açıklamadan bulabilirsiniz.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
SPIEGLEIN yazdı: ↑08 Ağu 2017 19:11XxPEERLESSxX yazdı: ↑08 Ağu 2017 16:53 Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV/b]
Xp de gerçekten problem yok mu)
Şuanki kullandığım masaüstü pc nin geçmişi 8 yıla dayanıyor ve hala XP yüklü ne Windows destekliyor ne Chrome vs programlar ama İKV takır takır çalışıyor. Ne internet veya pc den kaynaklı donma veya kasma nede oyundan kaynaklı bir lag yaşıyorum. Gerçekten ilginç ama çok iyi durumda

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
XxPEERLESSxX yazdı: ↑10 Ağu 2017 14:08SPIEGLEIN yazdı: ↑08 Ağu 2017 19:11XxPEERLESSxX yazdı: ↑08 Ağu 2017 16:53 Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV/b]
Xp de gerçekten problem yok mu)
Şuanki kullandığım masaüstü pc nin geçmişi 8 yıla dayanıyor ve hala XP yüklü ne Windows destekliyor ne Chrome vs programlar ama İKV takır takır çalışıyor. Ne internet veya pc den kaynaklı donma veya kasma nede oyundan kaynaklı bir lag yaşıyorum. Gerçekten ilginç ama çok iyi durumda![]()
Xp yi deneyeceğim