Bütün bölgelere level sınırı / Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Bütün bölgelere level sınırı / Öneri

Mesaj gönderen KraToSs »

hol için katılıyorum fakat çok mu geç oldu onu bilmiyorum kasan kastı zaten.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

92Gner yazdı: 09 Ağu 2017 21:59 Her kullanici nerdeyse kendine kp chari maden chari vb charlar kasmıştır zaten bunun önüne geçmek için çok geç bence .
Bu konularda düzenleme çok önceden yapılmalıydı evet ama geç kalınmadı bence. Bıktım artık 5 lvl karakterleri holde görmekten. Hani oyunu metin2 ye çevirdiler diyordum ya aynen öyle.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Whxper yazdı: 10 Ağu 2017 12:21
92Gner yazdı: 09 Ağu 2017 21:59 Her kullanici nerdeyse kendine kp chari maden chari vb charlar kasmıştır zaten bunun önüne geçmek için çok geç bence .
Bu konularda düzenleme çok önceden yapılmalıydı evet ama geç kalınmadı bence. Bıktım artık 5 lvl karakterleri holde görmekten. Hani oyunu metin2 ye çevirdiler diyordum ya aynen öyle.
Metin2 diye küçümsediğimiz oyun bile sürekli güncelleme alıyor.

Bir arkadaşım oynuyordu ve halen oynuyor ve ara ara basseder şöyle oldu böyle oldu :)
Resim
Resim
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

Parlementxx yazdı: 10 Ağu 2017 07:59
Ultra super zeka arkadasim 2 gunde ugrasmadan 43 yapmak varken kim görev yapar ?
sen yapasın işte olmaz mı? özlemişsin Boş'un kalkmasını beklemeyi, çamur toplamayı falan git yap. hem bak böyle olunca rekabet de olmaz tüm çamurları 10 dk da toplarsın mis gibi de olur. hatta tüftüf görevini yaparken haber ver ben Boş'u keseyim, böylece sen de beklemiş olursun. kolay gelsin şimdiden =)
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Aslında söylediğin konular gayet gerekli olumlu öneriler ama atı alan üsküdarı geçti şimdiye kadar kasan kastı vs. durumu var şuan. Bu saatten sonra level sınırı gelmesine olumlu bakmıyorum. Ama keşke en başta bu olsaydı.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön