Bütün bölgelere level sınırı / Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Bütün bölgelere level sınırı / Öneri

Mesaj gönderen Parlementxx »

Hol cikmadan önce 49 level olmak zordu ilk hedefimiz 49 olmakti.Simdi raylarda catir catir kp cari kasiliyo ne kadar bu isten ucretli kasarak para kazanan biri olsamda benimde hosuma gitmiyo.Biz 3 haftada kasilan karakterleri ozledik , savasarak kp kasilmasini ozledik , Eminonude gorev yapanlari gormeyi , meteor babilde Boşun kalkmasini bekleyenleri ozledik.Cogu oyuncu çamur , yeralti mantari , meteor taşı materyallerinin oldugunu bile bilmiyo oyunda.

Onerime gelecek olursak her bolgenin bir level siniri olmaki GBlerdeki gibi.Meteor icin [29] Yeralti icin [39] Buyuk hol icinse [49] level siniri lazim.Yetkili arkadaslar olumlu olumsuz bir cevap verirse memnun olurum.Emin olun en gerekli 5 duzenleme varsa bu 5 in icindedir. Akli basinda insanlarin yorumlarini bekliyorum.
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Re: Bütün bölgelere level sınırı / Öneri

Mesaj gönderen romendiyojen »

Tamam hemen yapin sunu
Yeralti icin 39 seviye yazmissin peki meran sehiri akliniza gelmiyormu.o Zaman butun bolum cope gider.Hadi Eyvallah
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Parlementxx yazdı: 09 Ağu 2017 18:12 Hol cikmadan önce 49 level olmak zordu ilk hedefimiz 49 olmakti.Simdi raylarda catir catir kp cari kasiliyo ne kadar bu isten ucretli kasarak para kazanan biri olsamda benimde hosuma gitmiyo.Biz 3 haftada kasilan karakterleri ozledik , savasarak kp kasilmasini ozledik , Eminonude gorev yapanlari gormeyi , meteor babilde Boşun kalkmasini bekleyenleri ozledik.Cogu oyuncu çamur , yeralti mantari , meteor taşı materyallerinin oldugunu bile bilmiyo oyunda.

Onerime gelecek olursak her bolgenin bir level siniri olmaki GBlerdeki gibi.Meteor icin [29] Yeralti icin [39] Buyuk hol icinse [49] level siniri lazim.Yetkili arkadaslar olumlu olumsuz bir cevap verirse memnun olurum.Emin olun en gerekli 5 duzenleme varsa bu 5 in icindedir. Akli basinda insanlarin yorumlarini bekliyorum.
Kesinlikle sonuna kadar katıldığım bir durumdur bu durum ve meran şehrine girebilmek için nasıl anahtar görevini yapamız gerekiyordu aynı şekilde en basiti meteora girerken bile böyle olması gerekiyor örn Labirent
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

Yanlış hesaba fazladan akçe yükledim dün. Ne yapıcam o akçeyi? Tabikide kondrit alıcam. Ee 49 mu yapalım dandik hesabı kondrit almak için. Herkesin bakış açısı farklı arkadaşlar herkesi düşünelim!
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Caugar yazdı: 09 Ağu 2017 18:43 Yanlış hesaba fazladan akçe yükledim dün. Ne yapıcam o akçeyi? Tabikide kondrit alıcam. Ee 49 mu yapalım dandik hesabı kondrit almak için. Herkesin bakış açısı farklı arkadaşlar herkesi düşünelim!
Bir çok bakiş açısı çıkacaktır ortaya =) en azından bir üst limit belirlemekte fayda olabilir +30 en azından kolay yapılabilcek birşey
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

Parlementxx yazdı: 09 Ağu 2017 18:12 Hol cikmadan önce 49 level olmak zordu ilk hedefimiz 49 olmakti.Simdi raylarda catir catir kp cari kasiliyo ne kadar bu isten ucretli kasarak para kazanan biri olsamda benimde hosuma gitmiyo.Biz 3 haftada kasilan karakterleri ozledik , savasarak kp kasilmasini ozledik , Eminonude gorev yapanlari gormeyi , meteor babilde Boşun kalkmasini bekleyenleri ozledik.Cogu oyuncu çamur , yeralti mantari , meteor taşı materyallerinin oldugunu bile bilmiyo oyunda.

Bence yeterince mantıklı çünkü oyunun zevki kalmadı hole götürüp kasıyoruz çarları evet bende bunu yapıyorum ama diger türlü olsa ben dahil hepimiz oyunun eski tadını çıkarabiliriz diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

İlk başladığımız zamanlar. Labirentin gizemi cezbetmesi sonra meran şehri ile ilk tanışmamız örümceğe solucana mutlulukla gitmek anahtar ile açıp ilk içeri girişimiz ve bunları ilk kez yaparkenki hedeflememiz çabalamamız ve merakımız aynıları meteor giriş için büyük hol için fena olmazdı :) yeni başlayan ne kadar az olsada o an bir cezbeder insanları.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Her kullanici nerdeyse kendine kp chari maden chari vb charlar kasmıştır zaten bunun önüne geçmek için çok geç bence .
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

şu güncelleme gelsinde bakarız ;)
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
CONCORDIA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CONCORDIA »

Gayet mantıklı bence güzel bir konuya değinmişsin sonuna kadar destekliyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön