Ejder Asa düzenlemesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
CONCORDIA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ejder Asa düzenlemesi

Mesaj gönderen CONCORDIA »

Ejder Asa'nın şu anki haliyle kalmayacağı, yeni gelecek eşya veya şaheserlere yükseltilebileceği (aynı 3.kademe tılsım üretimi için 2.kademe tılsım gerekmesi) görüşündeyim. Hatta şu andan itibaren yeni level gelmez, Çemberlitaş ve grup bölgesi itemleri çöp olur, eğer yeni level gelirse kimse artık Çemberlitaşa girmez tamamen oyunda fazlalık olur diyenlere de şu çözüm yöntemini söyleyeceğim (geliştiriciler yapar mı bilmem) ; yeni leveller gelir, aynı yeraltı gibi slot keserek kasarız fakat yeni level eşyaları sadece üretim yaparak elde edilebilir ve bu üretim için de Çemberlitaş itemleri ister. Böylece yeni karakter açan bir insan bile diğerlerinden farklı olarak kısa yoldan onlarla eşit hale gelemez, yeni level itemleri elde etmek için bile olsa Çemberlitaş yolundan geçmek zorunda olur. Hiçbir şekilde her şey yapıldı, oyun artık gelişemez, oyun kilitlendi gibi bahaneler üretmeyin arkadaşlar her şeyin çözümü var :) İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

CONCORDIA yazdı: 09 Ağu 2017 01:01 Ejder Asa'nın şu anki haliyle kalmayacağı, yeni gelecek eşya veya şaheserlere yükseltilebileceği (aynı 3.kademe tılsım üretimi için 2.kademe tılsım gerekmesi) görüşündeyim. Hatta şu andan itibaren yeni level gelmez, Çemberlitaş ve grup bölgesi itemleri çöp olur, eğer yeni level gelirse kimse artık Çemberlitaşa girmez tamamen oyunda fazlalık olur diyenlere de şu çözüm yöntemini söyleyeceğim (geliştiriciler yapar mı bilmem) ; yeni leveller gelir, aynı yeraltı gibi slot keserek kasarız fakat yeni level eşyaları sadece üretim yaparak elde edilebilir ve bu üretim için de Çemberlitaş itemleri ister. Böylece yeni karakter açan bir insan bile diğerlerinden farklı olarak kısa yoldan onlarla eşit hale gelemez, yeni level itemleri elde etmek için bile olsa Çemberlitaş yolundan geçmek zorunda olur. Hiçbir şekilde her şey yapıldı, oyun artık gelişemez, oyun kilitlendi gibi bahaneler üretmeyin arkadaşlar her şeyin çözümü var :) İyi forumlar.
Senin dediğin gibi bir sistemde yine çemberlitaşa girmesine gerek kalmaz , hepsinin üretim reçeteleri mevcut bildiğin üzere, yeni bölgedeki eşyalarda üretimle gerçekleşirse parayı veren düdüğü çalar sadece hepsi bu , deseydin ki yeni takı üretilecek ama sığınak migrat takıları reçetede istenecek o zaman eyvallah .
CONCORDIA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CONCORDIA »

Lahza yazdı: 09 Ağu 2017 01:22
CONCORDIA yazdı: 09 Ağu 2017 01:01 Ejder Asa'nın şu anki haliyle kalmayacağı, yeni gelecek eşya veya şaheserlere yükseltilebileceği (aynı 3.kademe tılsım üretimi için 2.kademe tılsım gerekmesi) görüşündeyim. Hatta şu andan itibaren yeni level gelmez, Çemberlitaş ve grup bölgesi itemleri çöp olur, eğer yeni level gelirse kimse artık Çemberlitaşa girmez tamamen oyunda fazlalık olur diyenlere de şu çözüm yöntemini söyleyeceğim (geliştiriciler yapar mı bilmem) ; yeni leveller gelir, aynı yeraltı gibi slot keserek kasarız fakat yeni level eşyaları sadece üretim yaparak elde edilebilir ve bu üretim için de Çemberlitaş itemleri ister. Böylece yeni karakter açan bir insan bile diğerlerinden farklı olarak kısa yoldan onlarla eşit hale gelemez, yeni level itemleri elde etmek için bile olsa Çemberlitaş yolundan geçmek zorunda olur. Hiçbir şekilde her şey yapıldı, oyun artık gelişemez, oyun kilitlendi gibi bahaneler üretmeyin arkadaşlar her şeyin çözümü var :) İyi forumlar.
Senin dediğin gibi bir sistemde yine çemberlitaşa girmesine gerek kalmaz , hepsinin üretim reçeteleri mevcut bildiğin üzere, yeni bölgedeki eşyalarda üretimle gerçekleşirse parayı veren düdüğü çalar sadece hepsi bu , deseydin ki yeni takı üretilecek ama sığınak migrat takıları reçetede istenecek o zaman eyvallah .
Tamam da reçeteye ekstra bir şeyler daha eklenir yani Çemberlitaş itemini de üretmek ona çok pahalıya mal olur. Böylece grup bölgeleri canlı kalır.
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

CHAPPIE yazdı: 08 Ağu 2017 23:46
Vezirx27 yazdı: 08 Ağu 2017 16:18 Bu tip şahaserleri gelecek güncellemede bazı silah reçetelerinde kullanılabileceği söyleniyordu yetkililer tarafından .
Hangi konuda dediler bunu ?
viewtopic.php?f=100&t=134572
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

sonuna kadar katıldığım düşüncedir. bir de gb zırh yükseltmesi de gelirse eğer, şu çemberlitaş eklentisinden önce olan klasik büyücü tipine her zaman hayran kalmışımdır. açık konuşmak gerekirse çemberlitaş itemlerini büyücüler için estetik bulmuyorum :) baya bir oyuncunun gönlünü almış olurlar ;)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

pankuscagiz yazdı: 09 Ağu 2017 08:59 sonuna kadar katıldığım düşüncedir. bir de gb zırh yükseltmesi de gelirse eğer, şu çemberlitaş eklentisinden önce olan klasik büyücü tipine her zaman hayran kalmışımdır. açık konuşmak gerekirse çemberlitaş itemlerini büyücüler için estetik bulmuyorum :) baya bir oyuncunun gönlünü almış olurlar ;)
Zırha ne gibi bir yükseltme olabilir örnek verebilirmisiniz.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Bazı oyunlarda olduğu gibi kostüm tarzı bir yenilik getirilebilir. Hem oyun için ek gelir sağlanmış olur.
Fakat incikli boncuklu parıl parıl parlayan gözü kör eden cıvıl cıvıl bir kostüm değil sade, güzel kostümler gelmeli.
Ejder asa gibi görünen kıyamet asalara sahip olmak sizce de güzel olmaz mı
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

movie yazdı: 09 Ağu 2017 14:53 Bazı oyunlarda olduğu gibi kostüm tarzı bir yenilik getirilebilir. Hem oyun için ek gelir sağlanmış olur.
Fakat incikli boncuklu parıl parıl parlayan gözü kör eden cıvıl cıvıl bir kostüm değil sade, güzel kostümler gelmeli.
Ejder asa gibi görünen kıyamet asalara sahip olmak sizce de güzel olmaz mı
Tabikide kim istemez :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Dediklerine katılıyorum fakat bu saatten sonra öyle bir şey yapılması imkansız gibi..
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Neden olmasın arkadaşlar ya sadece ejder asa gibi görünsün asalarımız bunu istiyoruz ya hepsi bu 😃

“Genel Etkileşim” sayfasına dön