Olabilir. HoşSalurBeyi yazdı: ↑08 Ağu 2017 15:52 Anlaşmalı sisteminin önüne geçilmeli. (Çaktırmayın ara sıra bende naylon klan parasına gidiyorum.)
Metin2 oyununda ki lonca savaşında 100'e ulaşan kazanıyordu galiba. Tam hatırlamıyorum. Burdaki 100 rakip loncadan öldürülen adam sayısı.
Sancaklar kaldırılıp buna benzer bir şey getirilebilir. Her adam öldürmeye 1 puan, 100 puana ulaşan kazanır.
Artık ödül 1650 klan parası mı olur, düşen değerli eşyalar mı olur yoksa oyun tarafından otomatik olarak her oyuncuya verilen bir miktar para mı olur... Bu kısım tartışılabilir.
Er Meydanları Dolsun!
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu 
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Er Meydanları Dolsun!
- 
				CONCORDIA
- Salgın Koruyucusu 
- Klan: Arzın Çocukları
Anlaşmalı sistem oyundaki rütbelere olan inancı tamamen zedelemiş durumda bu da bana göre bir oyun hatası veya yanlış planlanarak oyuna geçirilmiş bir hatanın kullanılması. KP em in verdiği KP sayıları ile düzenleme yapılarak bunun önüne geçilmeli ki yakın zamanda yapılacağı kanaatindeyim. Ama önceden bunu kullanıp KP kasanlara ne yapılır bilemem 

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu 
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Herkes hiç bir şey olmamiş gibi devam edecekCONCORDIA yazdı: ↑09 Ağu 2017 01:16 Anlaşmalı sistem oyundaki rütbelere olan inancı tamamen zedelemiş durumda bu da bana göre bir oyun hatası veya yanlış planlanarak oyuna geçirilmiş bir hatanın kullanılması. KP em in verdiği KP sayıları ile düzenleme yapılarak bunun önüne geçilmeli ki yakın zamanda yapılacağı kanaatindeyim. Ama önceden bunu kullanıp KP kasanlara ne yapılır bilemem