Bu mantığa göre hiç bir şey çözüm olamaz o zaman birader. #ErMeydanıKapatılsın
Er Meydanları Dolsun!
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Re: Er Meydanları Dolsun!
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bazi şeylerin dışına çıkmak gerekiyor umarım ikv başarabilir bunu tabi yaparsalar.Lahza yazdı: ↑08 Ağu 2017 11:15 Olamaz birşey değil aslında ama orda geçen vaktin her kullanıcı için karşılığını verecek bir ödül olmalı ve benim düşüncem er meydanlarının hepsinde kp gelip gitmeli , varmıdır oynayan bilmem mesela knight online da ardream, base ve colony zone mapleri vardır ve amaç sadece adam keserek ikv deki kp gibi birşeyi yükseltmektir .
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

bence de . Ama ekstra özellik verdiği için bir yandan güzel
OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: ↑08 Ağu 2017 00:05 Er meydanındaki bayrakları kaldırırsalar savaş ortamı oluşacaktır diye düşünüyorum.
DrBuLuT«Eminönü»

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

Adam haklı
JigZaguLa yazdı: ↑08 Ağu 2017 12:19Bu mantığa göre hiç bir şey çözüm olamaz o zaman birader. #ErMeydanıKapatılsın![]()
DrBuLuT«Eminönü»

- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı

Özelliği batsın uçağı alıyosun hasar artıyordu sanırım. Zaten tek yiyor büyücüler.mazlumcgdem yazdı: ↑08 Ağu 2017 12:37 bence de . Ama ekstra özellik verdiği için bir yandan güzel
OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: ↑08 Ağu 2017 00:05 Er meydanındaki bayrakları kaldırırsalar savaş ortamı oluşacaktır diye düşünüyorum.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Afk olan hesaplar er meydanindan otomatik atilsa ve belli kisinin altinda kalan ermeydani otomatik herkesi atsa sorun cozulurmazlumcgdem yazdı: ↑08 Ağu 2017 12:39 Adam haklıJigZaguLa yazdı: ↑08 Ağu 2017 12:19Bu mantığa göre hiç bir şey çözüm olamaz o zaman birader. #ErMeydanıKapatılsın![]()
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: ↑08 Ağu 2017 14:14Özelliği batsın uçağı alıyosun hasar artıyordu sanırım. Zaten tek yiyor büyücüler.mazlumcgdem yazdı: ↑08 Ağu 2017 12:37 bence de . Ama ekstra özellik verdiği için bir yandan güzel
OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: ↑08 Ağu 2017 00:05 Er meydanındaki bayrakları kaldırırsalar savaş ortamı oluşacaktır diye düşünüyorum.![]()
DrBuLuT«Eminönü»

- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
6 dan daha fazla olmalı sayı baya geniş bir alan var sonuçta
Gerçi kim giriyor diyeceksiniz ama giren olsa sayı limiti artınca daha zevkli olacağını düşünüyorum.
Gerçi kim giriyor diyeceksiniz ama giren olsa sayı limiti artınca daha zevkli olacağını düşünüyorum.

- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Anlaşmalı sisteminin önüne geçilmeli. (Çaktırmayın ara sıra bende naylon klan parasına gidiyorum.
)
Metin2 oyununda ki lonca savaşında 100'e ulaşan kazanıyordu galiba. Tam hatırlamıyorum. Burdaki 100 rakip loncadan öldürülen adam sayısı.
Sancaklar kaldırılıp buna benzer bir şey getirilebilir. Her adam öldürmeye 1 puan, 100 puana ulaşan kazanır.
Artık ödül 1650 klan parası mı olur, düşen değerli eşyalar mı olur yoksa oyun tarafından otomatik olarak her oyuncuya verilen bir miktar para mı olur... Bu kısım tartışılabilir.
Metin2 oyununda ki lonca savaşında 100'e ulaşan kazanıyordu galiba. Tam hatırlamıyorum. Burdaki 100 rakip loncadan öldürülen adam sayısı.
Sancaklar kaldırılıp buna benzer bir şey getirilebilir. Her adam öldürmeye 1 puan, 100 puana ulaşan kazanır.
Artık ödül 1650 klan parası mı olur, düşen değerli eşyalar mı olur yoksa oyun tarafından otomatik olarak her oyuncuya verilen bir miktar para mı olur... Bu kısım tartışılabilir.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Aktif oyuncumuzun olmamasının sebebi yada daha çok bırakanların açıklamaları ümitlerinin tükenmesi.
Sonuç olarak yıllardır istenen birşey bu durumada bir çare bulunması lazım.
Sonuç olarak yıllardır istenen birşey bu durumada bir çare bulunması lazım.