Eşya düşme ihtimali, olasılığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Eşya düşme ihtimali, olasılığı

Mesaj gönderen Bubyo »

Bu Grup Bölgeri'nde Boss'lardan düşen eşyalara bir düzen getirilmesi gerekmiyor mu artık ya? Gerçekten yıldım, yoruldum. Bana düşüp düşmemesinde değilim olayın. Gidiyoruz zaman harcıyoruz Boss kesiyoruz grupta herhangi bir kişiye eşya atmıyor. En azından her kesilen Boss'tan gruptaki en az bir kişiye eşya düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Ya da herkesin bir şeyi olsun şuan adı aklıma gelmiyor. Her Boss kesiminden sonra belli bi yüzde dolsun (örnek Stuart %5, GBM X %10, Semiha %10 Gaffar %15 olsun gibi). Her %100 olduğunda o an kestiğimiz Boss'dan da bir eşya düşsün. Ya gerçekten şu oyunda her şeye eyvallahım var ama emeğimizin karşılığını tamamen şans işine bırakmak saçmalıktan başka bir şey değil.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
ANGMAR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Eşya düşme ihtimali, olasılığı

Mesaj gönderen ANGMAR »

Grup bölgeleri 2 + 2 + 2 sistemiyle oluşturuldu. Yani grupta 2 büyücü 2 şifacı 2 savaşçı olması gerekiyor buna göre dizayn edildi. Ancak yine de 2 + 2 + 2 ile girdiğinde kesin item düşecek diye bir şey yok maalesef, tamamen şansa bağlı. Bundan öncesinde şans sistemiyle alakalı yapılan itirazlara karşın destek ekibi tarafından defalarca kesildi bosslar ve arttırıcıların büyük ölçüde etkili olduğunu orda belgelerle sundular. Forumda bulabilirsin. Ben 2 + 2 + 2 girelim demiyorum yavaş olur ama item atma olasılığı sınıflar arası dengelenir ( Çemberlitaş için konuşursak). Yani sonra gelip burda diyorlar 4 büyücü 1 savaşçı 1 şifacı yada 5 büyücü 1 şifacı girince ''Yauuv niye hep şifayla tanka atıyor yauuğvv elli beş biğnn(yalan) madalya oldu.'' Senin için söylemiyorum bunları
bir zamanlar kendim de dahil :P genel yani :D
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bence birkaç seferden sonra şans artmalı ya da belli bir seferde illa şaheser eşya atmalı diye düşünüyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JigZaguLa »

ANGMAR yazdı: 20 Tem 2017 19:17 Grup bölgeleri 2 + 2 + 2 sistemiyle oluşturuldu. Yani grupta 2 büyücü 2 şifacı 2 savaşçı olması gerekiyor buna göre dizayn edildi. Ancak yine de 2 + 2 + 2 ile girdiğinde kesin item düşecek diye bir şey yok maalesef, tamamen şansa bağlı. Bundan öncesinde şans sistemiyle alakalı yapılan itirazlara karşın destek ekibi tarafından defalarca kesildi bosslar ve arttırıcıların büyük ölçüde etkili olduğunu orda belgelerle sundular. Forumda bulabilirsin. Ben 2 + 2 + 2 girelim demiyorum yavaş olur ama item atma olasılığı sınıflar arası dengelenir ( Çemberlitaş için konuşursak). Yani sonra gelip burda diyorlar 4 büyücü 1 savaşçı 1 şifacı yada 5 büyücü 1 şifacı girince ''Yauuv niye hep şifayla tanka atıyor yauuğvv elli beş biğnn(yalan) madalya oldu.'' Senin için söylemiyorum bunları
bir zamanlar kendim de dahil :P genel yani :D
Yuuğvv :') :')
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Düşünce hoşuma gitti :) O:-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Oyunda gerçekten mide bulandırıcı bir şans sistemi var.Neye bağlı belli değil.Net bir şekilde açıklanması gerekiyor bence item düşme ve dağılma olasılığının neye göre ayarlandığı.Varsa böyle bir konu biri beni aydınlatsın lütfen.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Dawnguard yazdı: 07 Ağu 2017 23:36 Oyunda gerçekten mide bulandırıcı bir şans sistemi var.Neye bağlı belli değil.Net bir şekilde açıklanması gerekiyor bence item düşme ve dağılma olasılığının neye göre ayarlandığı.Varsa böyle bir konu biri beni aydınlatsın lütfen.
Bölge girerken item havuzu denilen bir şeyden item çekiliyor ve çekilen item kadın erkek. V.s hangisi ise ve hangi sınıf ise sonrasında şans faktörü ile dağılım gerçekleşiyor diye hatırlıyorum artık o sınıfın ve kadın erkek olmak üzere ne çekildiyse yoksa item düşmüyor varsa düşüyor bunun gibi bir şeydi
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

2+2+2 olmadığı sürece tahminimce bizim konuştuğumuz olasıklardan çok daha düşük ihtimalli birşeyler çıkıyor ortaya yani bu şekilde 4 büyücüden biri olmak yerine savaşçı veya şifacı olmak gb lerde bıkkınlık yaratmadan oynanabilen iki sınıf büyücüden gına geldi artık.
Resim
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Ozaman bu item havuzundan item çekilme olayına göre 2+2+2 grupta 1bayan büyü 1 erkek büyü, 1bayan şifa 1erkek şifa, 1bayan savaşcı 1erkek savaşcı olursa mutlaka birisine item verecek doğru mu anlamışım ?
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

bu şans sistemini yöneticilerde açıklayamıyor merak etme grup bölgeleri tam bir facia
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön