Eşya düşme ihtimali, olasılığı
Eşya düşme ihtimali, olasılığı
Bu Grup Bölgeri'nde Boss'lardan düşen eşyalara bir düzen getirilmesi gerekmiyor mu artık ya? Gerçekten yıldım, yoruldum. Bana düşüp düşmemesinde değilim olayın. Gidiyoruz zaman harcıyoruz Boss kesiyoruz grupta herhangi bir kişiye eşya atmıyor. En azından her kesilen Boss'tan gruptaki en az bir kişiye eşya düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Ya da herkesin bir şeyi olsun şuan adı aklıma gelmiyor. Her Boss kesiminden sonra belli bi yüzde dolsun (örnek Stuart %5, GBM X %10, Semiha %10 Gaffar %15 olsun gibi). Her %100 olduğunda o an kestiğimiz Boss'dan da bir eşya düşsün. Ya gerçekten şu oyunda her şeye eyvallahım var ama emeğimizin karşılığını tamamen şans işine bırakmak saçmalıktan başka bir şey değil.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Re: Eşya düşme ihtimali, olasılığı
Grup bölgeleri 2 + 2 + 2 sistemiyle oluşturuldu. Yani grupta 2 büyücü 2 şifacı 2 savaşçı olması gerekiyor buna göre dizayn edildi. Ancak yine de 2 + 2 + 2 ile girdiğinde kesin item düşecek diye bir şey yok maalesef, tamamen şansa bağlı. Bundan öncesinde şans sistemiyle alakalı yapılan itirazlara karşın destek ekibi tarafından defalarca kesildi bosslar ve arttırıcıların büyük ölçüde etkili olduğunu orda belgelerle sundular. Forumda bulabilirsin. Ben 2 + 2 + 2 girelim demiyorum yavaş olur ama item atma olasılığı sınıflar arası dengelenir ( Çemberlitaş için konuşursak). Yani sonra gelip burda diyorlar 4 büyücü 1 savaşçı 1 şifacı yada 5 büyücü 1 şifacı girince ''Yauuv niye hep şifayla tanka atıyor yauuğvv elli beş biğnn(yalan) madalya oldu.'' Senin için söylemiyorum bunları
bir zamanlar kendim de dahil
genel yani 
bir zamanlar kendim de dahil

Bence birkaç seferden sonra şans artmalı ya da belli bir seferde illa şaheser eşya atmalı diye düşünüyorum.
YuuğvvANGMAR yazdı: ↑20 Tem 2017 19:17 Grup bölgeleri 2 + 2 + 2 sistemiyle oluşturuldu. Yani grupta 2 büyücü 2 şifacı 2 savaşçı olması gerekiyor buna göre dizayn edildi. Ancak yine de 2 + 2 + 2 ile girdiğinde kesin item düşecek diye bir şey yok maalesef, tamamen şansa bağlı. Bundan öncesinde şans sistemiyle alakalı yapılan itirazlara karşın destek ekibi tarafından defalarca kesildi bosslar ve arttırıcıların büyük ölçüde etkili olduğunu orda belgelerle sundular. Forumda bulabilirsin. Ben 2 + 2 + 2 girelim demiyorum yavaş olur ama item atma olasılığı sınıflar arası dengelenir ( Çemberlitaş için konuşursak). Yani sonra gelip burda diyorlar 4 büyücü 1 savaşçı 1 şifacı yada 5 büyücü 1 şifacı girince ''Yauuv niye hep şifayla tanka atıyor yauuğvv elli beş biğnn(yalan) madalya oldu.'' Senin için söylemiyorum bunları
bir zamanlar kendim de dahilgenel yani
![]()
Oyunda gerçekten mide bulandırıcı bir şans sistemi var.Neye bağlı belli değil.Net bir şekilde açıklanması gerekiyor bence item düşme ve dağılma olasılığının neye göre ayarlandığı.Varsa böyle bir konu biri beni aydınlatsın lütfen.
Bölge girerken item havuzu denilen bir şeyden item çekiliyor ve çekilen item kadın erkek. V.s hangisi ise ve hangi sınıf ise sonrasında şans faktörü ile dağılım gerçekleşiyor diye hatırlıyorum artık o sınıfın ve kadın erkek olmak üzere ne çekildiyse yoksa item düşmüyor varsa düşüyor bunun gibi bir şeydi
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
2+2+2 olmadığı sürece tahminimce bizim konuştuğumuz olasıklardan çok daha düşük ihtimalli birşeyler çıkıyor ortaya yani bu şekilde 4 büyücüden biri olmak yerine savaşçı veya şifacı olmak gb lerde bıkkınlık yaratmadan oynanabilen iki sınıf büyücüden gına geldi artık.

- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ozaman bu item havuzundan item çekilme olayına göre 2+2+2 grupta 1bayan büyü 1 erkek büyü, 1bayan şifa 1erkek şifa, 1bayan savaşcı 1erkek savaşcı olursa mutlaka birisine item verecek doğru mu anlamışım ?
bu şans sistemini yöneticilerde açıklayamıyor merak etme grup bölgeleri tam bir facia
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.