Tılsım fiyat sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: Tılsım fiyat sorunu

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

inquisitor yazdı: 07 Ağu 2017 10:09 Bugu yıllarca kullanıp fazla fazla tılsım üretip kullandınız. Başka oyunda olsa ban yenirdi bu sebebten. Ban yemediğinize şükredin. Bir şarkı ile atif yapmak istiyorum. Elinde patladı bonzağeee
Merhaba

Yanlız hatırlatayım bu bug'ı ilk kullananlar kıyamet takımıydı. Düşün yani buna ben bug gözüyle bile bakmıyordum artık o kadar olağan bişeydi ki bana gelipde burda yok millet 8 tılsım takarken ben bunun haksızlık olduğunu biliyordum, ben bu açığı kullanmadım gibi saçma sapan cevaplar vermeyin. Eğer sizinde 8 tılsımınız olsaydı benim başım kelmi diyip sizde yapardınız boş boş konuşmayın.

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

ForGaDDaRLorD yazdı: 07 Ağu 2017 10:17
inquisitor yazdı: 07 Ağu 2017 10:09 Bugu yıllarca kullanıp fazla fazla tılsım üretip kullandınız. Başka oyunda olsa ban yenirdi bu sebebten. Ban yemediğinize şükredin. Bir şarkı ile atif yapmak istiyorum. Elinde patladı bonzağeee
Merhaba

Yanlız hatırlatayım bu bug'ı ilk kullananlar kıyamet takımıydı. Düşün yani buna ben bug gözüyle bile bakmıyordum artık o kadar olağan bişeydi ki bana gelipde burda yok millet 8 tılsım takarken ben bunun haksızlık olduğunu biliyordum, ben bu açığı kullanmadım gibi saçma sapan cevaplar vermeyin. Eğer sizinde 8 tılsımınız olsaydı benim başım kelmi diyip sizde yapardınız boş boş konuşmayın.

İyi forumlar
Takardım ben de yavrucum yalan yok. Ama şu var, bug bir hatadır ve normal şartlarda ceza aldıran birşeydir kullanıldığında, şimdi elinizde patlayışınızı zevkle izliyorum, en karlı gene tılsımı az olanlar :D
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Kimsenin elinde kalmadı 8 tilsimi olan 8 tilsimla kalmadı zengin her zaman zengindir bunu unutmayin 8 le sabit kalmadı 10-15 e çıkarttı bundan emin olun tılsım ticareti yapan zarar etmez 3 e alır sana 5 e satar aradaki 2 lirayla düşmekte olan fiyatları amorte eder şahsen e3 f3 bb3 m23 tilsimlarimla 1 Ağustos itibariyle 8 m1 y2 karışık tilsimim var şimdi fakir edebiyatı yapan arkadaşlar kim daha zengin oluyor bana bir açıklama yapsın bosverin zenginin malı züğürt ün çenesini yorar boş yere fakir edebiyatı yapmanıza gerek yok
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

inquisitor yazdı: 07 Ağu 2017 10:23
ForGaDDaRLorD yazdı: 07 Ağu 2017 10:17
Merhaba

İyi forumlar
Takardım ben de yavrucum yalan yok. Ama şu var, bug bir hatadır ve normal şartlarda ceza aldıran birşeydir kullanıldığında, şimdi elinizde patlayışınızı zevkle izliyorum, en karlı gene tılsımı az olanlar :D
Vallaha benim elimde patlayan bişe yok ben hepsini elden çıkarmıştım zaten ama bu bug dan öteye gitmişti zaten kaç senedir var olan bişe demekki böyle ufak bir güncelleme ile düzeltilebiliyormuş neden bu zamana kazar düzeltilmemiş acaba benim merak ettiğim bu yoksa 4 tılsımla da bu oyun oynanıyor. 8 tılsımlada oynanıyor.

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

ReGiSTeR yazdı: 07 Ağu 2017 10:36 Kimsenin elinde kalmadı 8 tilsimi olan 8 tilsimla kalmadı zengin her zaman zengindir bunu unutmayin 8 le sabit kalmadı 10-15 e çıkarttı bundan emin olun tılsım ticareti yapan zarar etmez 3 e alır sana 5 e satar aradaki 2 lirayla düşmekte olan fiyatları amorte eder şahsen e3 f3 bb3 m23 tilsimlarimla 1 Ağustos itibariyle 8 m1 y2 karışık tilsimim var şimdi fakir edebiyatı yapan arkadaşlar kim daha zengin oluyor bana bir açıklama yapsın bosverin zenginin malı züğürt ün çenesini yorar boş yere fakir edebiyatı yapmanıza gerek yok
+1
Kullanıcı avatarı
Deargod
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Iı Elize Iı

Mesaj gönderen Deargod »

Oyunun açığını kullanmak ban sebebi olmamalı. Zamanında yapılan Mükemmel(!) güncellemeyi eksik yapmayıp tam yapsalardı belki bu kadar büyümeyecekti bu durum.Yapılan eksik işin sorumlusu bizler değiliz . Keşke bu oyun Başka bir yapım şirketine ait olsa da oyuna duyduğumuz saygının karşılığını alabilsek.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Deargod yazdı: 07 Ağu 2017 12:06
Oyunun açığını kullanmak ban sebebi olmamalı. Zamanında yapılan Mükemmel(!) güncellemeyi eksik yapmayıp tam yapsalardı belki bu kadar büyümeyecekti bu durum.Yapılan eksik işin sorumlusu bizler değiliz . Keşke bu oyun Başka bir yapım şirketine ait olsa da oyuna duyduğumuz saygının karşılığını alabilsek.
Belki başka bi online oyun oynamamış olabileceğin icin bu yorumu yapmış olabileceğini düşünüyorum. Knightta metin2 de ne adamları kazıdılar bi bilsen. Her 2 oyunda da bugla düpe(item kopyalama) yapmaktan banlandım. Yani yapımı yasaktır açık oyundan kaynaklı olsa da. Neyi tartışıyoruz ki kpt (kp transferi yani yan charlara wurup alt f4 çekerek kp kasmak) serbest bu oyunda :D
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Oyunda ban yeme olayı nadir oluyoruz göz korkutcak ceza yiyenler olmadı
Resim
Resim