Tılsım fiyat sorunu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Silence
Tılsım fiyat sorunu
Oyuncular ve ben dahil olmak üzere aldığımız veya ürettiğimiz tılsımları 150m 200m daha düşük fiyata satmak zorunda kalıyoruz Önerim bir dönüştürme nasıl maden toplayıp tılsım üretiyorsak tılsımıda madene cevirebiliceğimiz bir sistem getirilsin eğer mümkünse düşünün
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Tılsım fiyat sorunu
Dediğiniz gibi bir sistemin olacağını pek sanmıyorum yapılması gereken daha önemli şeyler varken buna zaman harcamazlardır herhalde.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Söylediğiniz şeyin gerçekleştirilmesi % 000,1,05,01,00 dır.
Neden diye soracak olursanız Örn: Yıldırım 2 / 350 m satılmaktadır ve Bunu Maddenlerle dönüştürdüğümüzü düşünürsek
370 ve üstü bir mevlaya ulaşıyor buda sistemin değişik para sermayesini öne sürmekte şahsen gereksiz
olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar.
Neden diye soracak olursanız Örn: Yıldırım 2 / 350 m satılmaktadır ve Bunu Maddenlerle dönüştürdüğümüzü düşünürsek
370 ve üstü bir mevlaya ulaşıyor buda sistemin değişik para sermayesini öne sürmekte şahsen gereksiz
olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar.
%50 sini geri verebilir mesela dotada itemi ayırabiliyorsun fakat satış fiyatı %50 azalıyor 1kya aldıysan 500kya satarsın kim yaparki demeyin en azından bu şekil olabiliramirogllu yazdı: ↑06 Ağu 2017 11:43 Söylediğiniz şeyin gerçekleştirilmesi % 000,1,05,01,00 dır.
olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Bu dediğiniz belki mantıklı olabilirKraToSs yazdı: ↑06 Ağu 2017 12:00%50 sini geri verebilir mesela dotada itemi ayırabiliyorsun fakat satış fiyatı %50 azalıyor 1kya aldıysan 500kya satarsın kim yaparki demeyin en azından bu şekil olabiliramirogllu yazdı: ↑06 Ağu 2017 11:43 Söylediğiniz şeyin gerçekleştirilmesi % 000,1,05,01,00 dır.
olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
Farklı tılsımları böyle dönüştürüp diğer tılsımlara yönelip çoğaldıktan sonraki düşüş fiyatını hayal edebiliyor musunuz ? Ama orantılı bir sistem olabilir Alternetif seçenekler nasıl olur bilmem .KraToSs yazdı: ↑06 Ağu 2017 12:00%50 sini geri verebilir mesela dotada itemi ayırabiliyorsun fakat satış fiyatı %50 azalıyor 1kya aldıysan 500kya satarsın kim yaparki demeyin en azından bu şekil olabiliramirogllu yazdı: ↑06 Ağu 2017 11:43 Söylediğiniz şeyin gerçekleştirilmesi % 000,1,05,01,00 dır.
olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar.
O zaman eskiden üretilen ejder asalar eceller latifler hepsi geri dönüşsün dostum nasılsa artık bir işe yaramıyorlar. Tılsımın piyasasını tamamen oyuncular belirliyor zaten fiyat kararı aslında bizim elimizde, herkes aynı fiyatı verip fiyat düşürmese zaten tılsımlar değer kaybetmez ..
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Çok sacma bir öneri.Ticaret kavrami boşuna yok sabredersen urettigin fiyatin ustune kar katip bile satarsin..

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
İşe yaramıyor ama halen bir büyücü açsam yeni direk ejder asa basarım sadece o parlaması yetiyorLahza yazdı: ↑06 Ağu 2017 19:25 O zaman eskiden üretilen ejder asalar eceller latifler hepsi geri dönüşsün dostum nasılsa artık bir işe yaramıyorlar. Tılsımın piyasasını tamamen oyuncular belirliyor zaten fiyat kararı aslında bizim elimizde, herkes aynı fiyatı verip fiyat düşürmese zaten tılsımlar değer kaybetmez ..
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tu Veni Adme
Bugu yıllarca kullanıp fazla fazla tılsım üretip kullandınız. Başka oyunda olsa ban yenirdi bu sebebten. Ban yemediğinize şükredin. Bir şarkı ile atif yapmak istiyorum. Elinde patladı bonzağeee