Tılsım fiyat sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
martha
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Silence

Tılsım fiyat sorunu

Mesaj gönderen martha »

Oyuncular ve ben dahil olmak üzere aldığımız veya ürettiğimiz tılsımları 150m 200m daha düşük fiyata satmak zorunda kalıyoruz Önerim bir dönüştürme nasıl maden toplayıp tılsım üretiyorsak tılsımıda madene cevirebiliceğimiz bir sistem getirilsin eğer mümkünse düşünün
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Tılsım fiyat sorunu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

martha yazdı: 06 Ağu 2017 11:32 Oyuncular ve ben dahil olmak üzere aldığımız veya ürettiğimiz tılsımları 150m 200m daha düşük fiyata satmak zorunda kalıyoruz Önerim bir dönüştürme nasıl maden toplayıp tılsım üretiyorsak tılsımıda madene cevirebiliceğimiz bir sistem getirilsin eğer mümkünse düşünün
Dediğiniz gibi bir sistemin olacağını pek sanmıyorum yapılması gereken daha önemli şeyler varken buna zaman harcamazlardır herhalde. :grimacing: :grimacing: :grimacing:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Söylediğiniz şeyin gerçekleştirilmesi % 000,1,05,01,00 dır.
Neden diye soracak olursanız Örn: Yıldırım 2 / 350 m satılmaktadır ve Bunu Maddenlerle dönüştürdüğümüzü düşünürsek
370 ve üstü bir mevlaya ulaşıyor buda sistemin değişik para sermayesini öne sürmekte şahsen gereksiz
olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

amirogllu yazdı: 06 Ağu 2017 11:43 Söylediğiniz şeyin gerçekleştirilmesi % 000,1,05,01,00 dır.
Neden diye soracak olursanız Örn: Yıldırım 2 / 350 m satılmaktadır ve Bunu Maddenlerle dönüştürdüğümüzü düşünürsek
370 ve üstü bir mevlaya ulaşıyor buda sistemin değişik para sermayesini öne sürmekte şahsen gereksiz
olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar.
%50 sini geri verebilir mesela dotada itemi ayırabiliyorsun fakat satış fiyatı %50 azalıyor 1kya aldıysan 500kya satarsın kim yaparki demeyin en azından bu şekil olabilir
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

KraToSs yazdı: 06 Ağu 2017 12:00
amirogllu yazdı: 06 Ağu 2017 11:43 Söylediğiniz şeyin gerçekleştirilmesi % 000,1,05,01,00 dır.
olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar.
%50 sini geri verebilir mesela dotada itemi ayırabiliyorsun fakat satış fiyatı %50 azalıyor 1kya aldıysan 500kya satarsın kim yaparki demeyin en azından bu şekil olabilir
Bu dediğiniz belki mantıklı olabilir :D ama yapacak insanlar olurmu bilemeyiz. :yum:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

KraToSs yazdı: 06 Ağu 2017 12:00
olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar.
Farklı tılsımları böyle dönüştürüp diğer tılsımlara yönelip çoğaldıktan sonraki düşüş fiyatını hayal edebiliyor musunuz ? Ama orantılı bir sistem olabilir Alternetif seçenekler nasıl olur bilmem .
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

O zaman eskiden üretilen ejder asalar eceller latifler hepsi geri dönüşsün dostum nasılsa artık bir işe yaramıyorlar. Tılsımın piyasasını tamamen oyuncular belirliyor zaten fiyat kararı aslında bizim elimizde, herkes aynı fiyatı verip fiyat düşürmese zaten tılsımlar değer kaybetmez ..
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Çok sacma bir öneri.Ticaret kavrami boşuna yok sabredersen urettigin fiyatin ustune kar katip bile satarsin..
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Lahza yazdı: 06 Ağu 2017 19:25 O zaman eskiden üretilen ejder asalar eceller latifler hepsi geri dönüşsün dostum nasılsa artık bir işe yaramıyorlar. Tılsımın piyasasını tamamen oyuncular belirliyor zaten fiyat kararı aslında bizim elimizde, herkes aynı fiyatı verip fiyat düşürmese zaten tılsımlar değer kaybetmez ..
İşe yaramıyor ama halen bir büyücü açsam yeni direk ejder asa basarım sadece o parlaması yetiyor =)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Bugu yıllarca kullanıp fazla fazla tılsım üretip kullandınız. Başka oyunda olsa ban yenirdi bu sebebten. Ban yemediğinize şükredin. Bir şarkı ile atif yapmak istiyorum. Elinde patladı bonzağeee

“Genel Etkileşim” sayfasına dön