yeni bir başlangıç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: yeni bir başlangıç

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 06 Ağu 2017 19:29 Senin gibi bende bir çok online oyun deneyip 3 gün önce tekrar ikv ye döndüm. Zannedildiği kadar büyütülecek bir durum yok dostum, diğer kaliteli online oyunlar gibi tonlarca para bayılmadan da ikv den yeterince tat alabilirsin, tavsiyem uğraşmak istemiyorsanız bir şifa açıp , maden ile Mevlana asa üretmeniz yönünde , akabinde zaten rahatlıkla karakterinizi dizersiniz 😉
Meva asa bile üretmesine gerek yok aslında.

Elbet yardımcı olacak isanlar çıkacaktır
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Lahza yazdı: 06 Ağu 2017 19:29 Senin gibi bende bir çok online oyun deneyip 3 gün önce tekrar ikv ye döndüm. Zannedildiği kadar büyütülecek bir durum yok dostum, diğer kaliteli online oyunlar gibi tonlarca para bayılmadan da ikv den yeterince tat alabilirsin, tavsiyem uğraşmak istemiyorsanız bir şifa açıp , maden ile Mevlana asa üretmeniz yönünde , akabinde zaten rahatlıkla karakterinizi dizersiniz 😉
Şifacı pek sarmıyor artık çünkü support takılan insan sayısı az ancak gazapla iş yapabilir ama sadece pvpde büyücü gibi hem ook hemde pvpde iş yapamaz mesela o yüzden büyücü sayısı fazla çünkü insanlar zevk alabiliyor büyücüden.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Caugar yazdı: 06 Ağu 2017 04:31 Kalabalık sunucu Eminönü beyazköşk ammavelakin ki oyun zevki kuklacı meran ve ankadadır. :yum:
sacmalama hocam insan yok meranda oyunda birak cemberlitasi kp kasacak kesecek adam hatta bolgede konusacak adam yok ben merandan beyazkoske gectim oh mis heryer insan kayniyor
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
zoewhite
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen zoewhite »

peki eminönünde felan oyuncu durumu nasıl vede gece daha fazla online olduğum için geceleri misal bölge atan insanlar varmı yada gün içinde savaşlar eskisi gibi canlımı 3 yıldan uzun süredir ara verdiğimden bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

zoewhite yazdı: 07 Ağu 2017 04:22 peki eminönünde felan oyuncu durumu nasıl vede gece daha fazla online olduğum için geceleri misal bölge atan insanlar varmı yada gün içinde savaşlar eskisi gibi canlımı 3 yıldan uzun süredir ara verdiğimden bilmiyorum
Eminönü ve beyazköşk dediğiniz gibi. Aktif
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

KraToSs yazdı: 06 Ağu 2017 19:49
Şifacı pek sarmıyor artık çünkü support takılan insan sayısı az ancak gazapla iş yapabilir ama sadece pvpde büyücü gibi hem ook hemde pvpde iş yapamaz mesela o yüzden büyücü sayısı fazla çünkü insanlar zevk alabiliyor büyücüden.
Bi ben alamadım şu büyücüden zevk :D
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Büyücü oyunun en zevkli karakteridir :) gerekli tılsımlar olduğu sürece
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

SPIEGLEIN yazdı: 07 Ağu 2017 12:16 Büyücü oyunun en zevkli karakteridir :) gerekli tılsımlar olduğu sürece
Gerekli tılsımlar olsada gb lerde kanser edici sınıf olduğundan şifacı ve savaşçı candır bence :)
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

XxPEERLESSxX yazdı: 08 Ağu 2017 18:32
SPIEGLEIN yazdı: 07 Ağu 2017 12:16 Büyücü oyunun en zevkli karakteridir :) gerekli tılsımlar olduğu sürece
Gerekli tılsımlar olsada gb lerde kanser edici sınıf olduğundan şifacı ve savaşçı candır bence :)
Savaşmak için diyorsanız öyle gerçekten
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön