yeni bir başlangıç
yeni bir başlangıç
oyunu 2 3 yıl oynayıp uzun bir süre ara vermiş biri olarak oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum diğer oyunların ikvnin verdiği eski tadı vermemesinden dolayı, ama şuan forumda gördüğüm kadarıyla oyun fazla yol katetmemiş ve olduğu yerde sayıyor gibi oyuna tekrar başlamalımıyım sizce oyundaki online sayısı ortam nasıl tad verirmi görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim 
Re: yeni bir başlangıç
Kalabalık sunucu Eminönü beyazköşk ammavelakin ki oyun zevki kuklacı meran ve ankadadır. 
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Başla da büyücü açma. Sonra ağlamalar falan gerek yok 
Şifa açması şuan mantıklı olacak gibi biraz insanlarla tanışıp ettikten sonra her şekilde girebilir bölgelere.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tu Veni Adme
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Meran ve Beyazköşkte oynadım bence şuan oynanabilir en iyi sunucu Eminönü piyasada hareketli diğerlerine göre iyidir Eminönü.

Ofansla en fazla büyücü keser ama şifacila en azından üstünü dizebilir bir şekilde sonra asit olur v.s olur vakit geçirebilir ama savaşcı ile aynısını söz konusu olacağını pek sanmıyorum item dizme konusunda.inquisitor yazdı: ↑06 Ağu 2017 12:01Aynen şifa ya da ofans açması faydasına
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

Merhaba
Bence Kalbiniz ile Aklınızın verdiği tavsiyeleri dinleyin Çünkü biz sizlere ne desekte vazgeçmeyeceksiniz.
/s/ Bana soracak olursalar Oynamam nedeni ise 1 milyar katt tirilyn hata mevut ve bunu düzenlemek için
bir uğraş vermiyorlar Ama Master arkadaşlarımız gayet sevecen sizlerle iyi bir zaman geçirmek için
Her türlü uğraşı vermektedir.
Bence Kalbiniz ile Aklınızın verdiği tavsiyeleri dinleyin Çünkü biz sizlere ne desekte vazgeçmeyeceksiniz.
/s/ Bana soracak olursalar Oynamam nedeni ise 1 milyar katt tirilyn hata mevut ve bunu düzenlemek için
bir uğraş vermiyorlar Ama Master arkadaşlarımız gayet sevecen sizlerle iyi bir zaman geçirmek için
Her türlü uğraşı vermektedir.
Senin gibi bende bir çok online oyun deneyip 3 gün önce tekrar ikv ye döndüm. Zannedildiği kadar büyütülecek bir durum yok dostum, diğer kaliteli online oyunlar gibi tonlarca para bayılmadan da ikv den yeterince tat alabilirsin, tavsiyem uğraşmak istemiyorsanız bir şifa açıp , maden ile Mevlana asa üretmeniz yönünde , akabinde zaten rahatlıkla karakterinizi dizersiniz