İkv'de Kafaniza takilanlar
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
İkv'de Kafaniza takilanlar
Gencler en iyi silahlarin ejder ecel ve ashab oldugu zamanlar kadim hidra pencesi lazimdi ya, ama gorevde 1 tane veriyordu digerini de baskasindan satin aliyorduk dolayisiyla serverda ya kadim pencesi kalmazsa diye dusunuyordum bir zamanlar, sizde de varmiydi bu 
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: İkv'de Kafaniza takilanlar
Çok hoş bir düşünceymiş
Hiç bu tarz düşüncelerim olmadı ama aklıma birşeyler gelirse sizlerle paylaşırım
- CLeanFamiLyGirL
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Also Known As
Selam,
Teşkilat bonoları kaldırıldığında çok iyi bono stoklamıştım, gayet iyi stoklamıştım, fevkalâde stoklamıştım velâkin ...
Teşkilat bonoları kaldırıldığında çok iyi bono stoklamıştım, gayet iyi stoklamıştım, fevkalâde stoklamıştım velâkin ...
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Okuduktan sonra kendim stoklamışım gibi hissettimCLeanFamiLyGirL yazdı: ↑06 Ağu 2017 19:44 Selam,
![]()
![]()
Büyük Hol'deki örümcek çukurunda bulunan o lanet kristalin collider'ini kaldırmak, yani içinden geçilebilir yapmak bu kadar mı zor diye düşünüyordum bi aralar, daha sonra oraya gitmemeye karar verdim 
Hala geçerli saçma sapan bir durum. 2 Karakterden birinin şaheseri olmayacak demiş resmen yönetim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Benim ortak sağolsun 30 40 tane 49 lvl car kasip hepsinin kadim meran Vs. Topluyordu hiç böyle bir derdim olmadı
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez