AYRIKSI TEŞKİLAT

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: AYRIKSI TEŞKİLAT

Mesaj gönderen 1453 »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Teşkilat etkinliği en kısa sürede , en güzel şekilde yapılacaktır bilginize... :)

Şükür Ağlayan Çocuğa Emzik Gösterildi :) yakında verirler umarım

:mrgreen:
nabuforum yazdı:Görecez bakalım nasıl bi etkinlik olacak, şayet şansımız olurda girebilirsek o mekana.
Herneyse konuya cevap verim yalnızkalp.O gün oradaki GM arkadaşa soramadım ama ertesi gün yine orda başka birine rastladım.Onunda savunması bende insanım ve oyuncuyum diyor.Kuklacıda benim çarında görevi duruyor dedi.GM lik yapmaları gönüllülük esasına dayanıyormuş.Yine aklım ermiyor bu noktada.Game Master gönüllü olurmu yav.Basarsın parayı tutarsın profesyonel birilerini oyunu görev yapmak için değil de kendi işini yapmak için oynar.Sorunları halleder.Bağlantı kesilince suçu internet hizmeti verene atmaz.Ama her zaman dediğim gibi internet kafe den gönüllü yöneticilik bu kadar oluyor.Yapacak bişey yok :)

Nabu Söylediklerinde Fazla var eksik yok denecek kadar doğru fakat Konu kilit görmesin her şeyin yeri ve zamanı var :)

GM lik gönüllü işiyse 7/24 hazırım :mrgreen: bu görewe.

Başkasının Çaldığı Minarelerin Kılıfını Bulupta Ken Çaldığı Minarenin Kılıfını Bulamayan Kılıfçılara Selam Olsun...
o cafede neler dönüyor bi bilsen ah bi bilsen
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

nabuforum yazdı:Görecez bakalım nasıl bi etkinlik olacak, şayet şansımız olurda girebilirsek o mekana.
Herneyse konuya cevap verim yalnızkalp.O gün oradaki GM arkadaşa soramadım ama ertesi gün yine orda başka birine rastladım.Onunda savunması bende insanım ve oyuncuyum diyor.Kuklacıda benim çarında görevi duruyor dedi.GM lik yapmaları gönüllülük esasına dayanıyormuş.Yine aklım ermiyor bu noktada.Game Master gönüllü olurmu yav.Basarsın parayı tutarsın profesyonel birilerini oyunu görev yapmak için değil de kendi işini yapmak için oynar.Sorunları halleder.Bağlantı kesilince suçu internet hizmeti verene atmaz.Ama her zaman dediğim gibi internet kafe den gönüllü yöneticilik bu kadar oluyor.Yapacak bişey yok :)
Tamamen Katılıyorum.
1453 Kardeşimizinde Dediği Gibi O İnternette Kim Bilir Neler Dönüyor. :)
Şimdi Bu Laflarımızdan Dolayı Forum Yöneticilerinden Biri Ya Bir Uyarı Verecek. Ya da Oyun Ve Forum Hesabımızı Süresiz Banlatacak Ama Özeleştiri Yapıyoruz.
Emperyalist Bir Ülkede Yaşamıyoruz.Sayın Yöneticiler.
Game Master Olupta Kendi Çıkarları İş Yapanları Kınıyoruz.
(SÖYLEDİĞİM SÖZLER TAMAMEN DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNE DAYANAN SÖZLERDİR.ŞİMDİ GELİPTE ELEŞTİRİ YAPTIĞIMIZ İÇİN BİZE BAN VEYA UYARI VERIYORSANIZ, BU DEMEKTİR Kİ ELEŞTİRİ ANLAYIŞI VS. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNE KARŞI SAYGINIZ YOKTUR.)
Konunun Kilitlenmemesi Dileğiyle.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Ha bu ARada Ben Sanıyordum ki İkv Yönetimi Game Masterleri Sobee Binasında Çalışanlarmış :lol:
Meğerse Oturduğu Yerden Game Masterlik Yapan Yönetimimizde Varmış. :)
Tüm Dünyadaki Oyun Tarihlerinde İlkleri Bu Oyunda Yaşıyoruz :)
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Arkadaşlar konu kitlenmese :?

Herşeyin yeri ve zamanı var ;)

bu maskenin altında bir yüz var... ancak benim değil. ne altındaki kaslardan daha bendir o yüz... ne de altındaki kemiklerden. bu maskenin altında etten daha fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var!

Başkasının Çaldığı Minarelerin Kılıfını Bulupta, Kendi Çaldığı Minarenin Kılıfını Bulamayan Kılıfçılara Selam Olsun...
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

Kim, nerde, ne zaman, nasıl, yöneticilik yaparsa yapsın oyuncu ile yönetim arasında kopukluk olmamalı.Ama şuda yanlış anlaşılmasın.Arada bir bağ varsa bu bir tarafa fazla bir tarafa az değil.Burda üst katı hiyerarşide yani üst katı eleştiriyorsak onların buna cevabı konu kilitleriyle değil oyuna daha fazla emek harcayıp etkinlik veya oyun içinde birleşler harcayarak cevabı olmalı.Biz burda kimseye karşı kötü niyet beslemiyoruz fakat kıyaslama yapınca da ne kadar geri olduğumuzu görüyoruz.Bize istanbul kıyamet vaktini diğer oyunlarla kıyaslamayın diyorlar.Ancak bu kıyas olmadan onun değerini nasıl anlayabilir.İstanbul kıyamet vakti oyununun değeri onu diğerlerinden farklı yapan diğerleri altını çizerek söylüyorum diğerleri sayesinde benim için değerli.Her ne kadar sevsekte artık git gide oyunumuz değersizleşiyor.
Herhangi bir aksalıkta yönetim illaki suçu başkasına atıyor.Etkinlik olmadı özür dileyip en kısa zamanda 2 katı etkinlik ile bizim karşımıza çıkacak.Cevabı bizimle burda konu kilitleyerek, polemiğe girerek olmamalı. :)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Nabu'nunda dediği Gibi Bizim amacımız oyunda kaos vs. yöneticilere tavırmış neymiş , yoktur. oyunumuzu seviyoruz ama oyunumuz git gide bozuluyor.
Forum Yöneticilerinin Game Master Olduğu nerde görülmüş.
İyi O Zaman Eskiden Oyunda Yönetici Olanları da GM Yapsınlar.
xXxKaRaDaYıxXx Ankalıefe Phmecnun vs.vs.
Hani Adalet Hani Eşitlik hani Adam Gibi Oyun. Yapmayın Etmeyin.
Yemin Ederim Forumda Her Forum Yöneticisinin GM Olduğunu Görünce İçim Yanıyor.Bunu Samimiyetimle söylüyorum.
C++ C# Bilen Game Master Olabiliyormuş.Gönüllü Game Masterlik Varsa İnanın 1453 Kardeşimizin Dediği Gibi 7/24 Hazırım :D Ama Bir Meslek Gönüllük İstediği Kadarda Emek İster Emek.
Şimdi Emek Diyorumda Yanlış Anlaşılmasın :) Emek , Forumda beğenmediği kendi aleyhine olan konuları kitleyip kaldırmak değil , eğer o olsa inanın oyundaki herkes game masterliği yapabilir.Emek , kendine bağlı olan veya kendi işlerini karşılıklı veya karşılıksız yapabilen alnının hakkı ile o işi yapabilen bir adamın uğraşı demektir.

Teşkilat Sunucusunun Halini herkes 2 haftadır görüyor.zembekoğlu 2 hafta önce "teşkilat sunucusunda oyunda kopmalar vs. donmalar yaşandığı için ölüm oyunu kısa bir süreliğine ertelenmiştir". dedi.
Kısa bir süre bu kadarlık bir süre olsa gerek.
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

KoNSuLTaSYoN yazdı:Söyle oluyor bizim sunucu yetim sunucu ıkv evlatlık olarak almış ondan kötü davranıyorlar :D
Hahahahahaha Gulmekten Oldum :D
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen senhar15 »

1453 yazdı:Ölüm Oyunu: Eminönü, Beyaz Köşk, Kuklacı,Ayrıksı Teşkilat
Yer:
Meteor Bölgesi, Etkinlik Salonu

Etkinliğin gerçekleşme zamanı
Eminönü: 20:00 -
Beyaz Köşk: Eminönü sunucusunu müteakiben
Kuklacı: 20:00 -
Teşkilat sunucusunda Ölüm Oyunu etkinliğimiz siz oyuncularımızın sorun yaşamaması için ertelenmiştir. Etkinliğin başlama tarihi kısa bir süre içinde buradan duyurulacaktır. Bu aksaklık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz
_____________________________________________________________________________________________________

Bizim sunucu neden böyle ortada kaldı halen bi anlam veremedim 10 gün gecti, bu hata devammı ediyor acaba çok merak ettim :)

Yorumlarınızı bekliyorum :) ( 1-2 yeri editledim )
sanırım baska atarıhte yazıyor teşko için ama bılmıyorm
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

KoNSuLTaSYoN yazdı:Söyle oluyor bizim sunucu yetim sunucu ıkv evlatlık olarak almış ondan kötü davranıyorlar :D
Kim kötü davranıyor bu sunucuya onun ümüğünü kopartırım :D Sanki meran,sancak cok mu eski ?? Betadan sonra açılan
ilk sunucuyuz 2. göz ağrısı gibi bişey yani onlar oyunun adını bilmiyoken TEŞKİLATLILAR bu oyunun kitabını yazdı ..

Herkes Yerine Göre Davransın ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Ironmanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Revenge Of Nobility