Ölüm Oyunu: Eminönü, Beyaz Köşk, Kuklacı,Ayrıksı Teşkilat
Yer:
Meteor Bölgesi, Etkinlik Salonu
Etkinliğin gerçekleşme zamanı
Eminönü: 20:00 -
Beyaz Köşk: Eminönü sunucusunu müteakiben
Kuklacı: 20:00 - Teşkilat sunucusunda Ölüm Oyunu etkinliğimiz siz oyuncularımızın sorun yaşamaması için ertelenmiştir. Etkinliğin başlama tarihi kısa bir süre içinde buradan duyurulacaktır. Bu aksaklık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz
_____________________________________________________________________________________________________
Bizim sunucu neden böyle ortada kaldı halen bi anlam veremedim 10 gün gecti, bu hata devammı ediyor acaba çok merak ettim
Sunucu mu sorunlu acaba sunucunun önde gelen GM leri mi sorunlu bilmiyorum.Etkinlik herneyse artık onuda geçtim
başka online oyunlarda görüldümü acaba GM nin eski çarına geçip göreve yardım ettiği.Geçen gece artık bu rezilliğe de şahit olduk.Önce eski beta çarı ile göreve yardım etti.Sonra GM çarı ile gelip bizi izledi :mrgreen:
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
nabuforum yazdı:Sunucu mu sorunlu acaba sunucunun önde gelen GM leri mi sorunlu bilmiyorum.Etkinlik herneyse artık onuda geçtim
başka online oyunlarda görüldümü acaba GM nin eski çarına geçip göreve yardım ettiği.Geçen gece artık bu rezilliğe de şahit olduk.Önce eski beta çarı ile göreve yardım etti.Sonra GM çarı ile gelip bizi izledi :mrgreen:
Neyyyyyyyy !!!! :? :!: :?: :!: :?: :!:
Bişi daha diyecektimde kılıfçı atlar die demiyorum
nabuforum yazdı:Sunucu mu sorunlu acaba sunucunun önde gelen GM leri mi sorunlu bilmiyorum.Etkinlik herneyse artık onuda geçtim
Neyyyyyyyy !!!! :? :!: :?: :!: :?: :!:
Bişi daha diyecektimde kılıfçı atlar die demiyorum
:mrgreen:
Haha Ağzına Sağlık..Toprağam Güzel Konu Evet İkv'nin 2. sunucusu Teşkilat Evlatlık Gibi,
Görecez bakalım nasıl bi etkinlik olacak, şayet şansımız olurda girebilirsek o mekana.
Herneyse konuya cevap verim yalnızkalp.O gün oradaki GM arkadaşa soramadım ama ertesi gün yine orda başka birine rastladım.Onunda savunması bende insanım ve oyuncuyum diyor.Kuklacıda benim çarında görevi duruyor dedi.GM lik yapmaları gönüllülük esasına dayanıyormuş.Yine aklım ermiyor bu noktada.Game Master gönüllü olurmu yav.Basarsın parayı tutarsın profesyonel birilerini oyunu görev yapmak için değil de kendi işini yapmak için oynar.Sorunları halleder.Bağlantı kesilince suçu internet hizmeti verene atmaz.Ama her zaman dediğim gibi internet kafe den gönüllü yöneticilik bu kadar oluyor.Yapacak bişey yok
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.