Slotları %100 hızlandırmak
Re: Slotları %100 hızlandırmak
Arkadaşların da dediği gibi sığınaktaki slotların hızları zaten artırıldı ve buna dair bir açıklama yapılmadı. Biz yıllar önce böyle konular açtık ama kimsenin umrunda da olmadı. Başka sunucularda yavaş olup meran gibi tenha sunucularda hızlı olduğunu yeni öğreniyorum. Ben 5 senedir meranda oynuyorum. Bizim suçumuz ne anlayamadım doğrusu.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Arkadaşlar kenana örnek veriyorum 2+2+2 şeklinde girerek çok kısa sürelerde çıkabilirsiniz zaten tanklar azcık sağlam ve dolaştırabilen ve büyücüler y2 olduktan sonra takır takır hızlıca kesip çıkarsınız zaten. Millet çok büyütüyor bu olayı gözünde.

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Beni youtube ve facebook uzerindende takip edebilirsiniz sevgili takipcilerim (;

Slot hızının neye dayandığı konusunda tam bir bilgim yok, çünkü herkesin farklı görüşü var.
Asla 5+1 taraftarı değilim. Çünkü çok fazla zaman kaybı yaşanmakta ve bu da kişisel olarak zaman çok değerli..
En güzel liste şu şekilde:
1 Şifacı,
1 Tank,
4 Büyücü
Asla 5+1 taraftarı değilim. Çünkü çok fazla zaman kaybı yaşanmakta ve bu da kişisel olarak zaman çok değerli..
En güzel liste şu şekilde:
1 Şifacı,
1 Tank,
4 Büyücü
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Zouka
Tılsım buğu kaldırıyor, savaşçılara grup bölgelerinde hani öncelik verilecekti kardeş?
Sanırım yeterli gelmedi tılsım bugunun kaldırılması kardeş?
Mesele adam sıkıştırmaksa kardeş, 4 tılsımlı dahi olsak 5+1 den vazgeçilmez kardeş
Sanırım yeterli gelmedi tılsım bugunun kaldırılması kardeş?
Mesele adam sıkıştırmaksa kardeş, 4 tılsımlı dahi olsak 5+1 den vazgeçilmez kardeş
MrdexteR