Bence oyun hatası olarak değilde kasıtlı olarak oyundaki bütün canavarların hareket hızını %100 veya %50 hızlandırmak gruplara alınmayan tanklara yol açar. 5 + 1 saçmalıkları kalkar sıgınak 10 dk da bitmez slot çevirme gibi oyunu basitleştiren şeyler kalkar .
En önemlisi grub bölgeleri zorlaşınca daha çok kıymetli olur.Büyücüyü çok fazla oynayıp bütün yatırımını büyücüsüne yapanlar 'yaowwww abiiiiii olurmu öyle şey yhaaa' diyecek fazla önemsemiyecem.Ciddi ciddi öneriyi eleştirebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Slotları %100 hızlandırmak
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Slotları %100 hızlandırmak
5+1 sevdalıları diye daha önce konu açılmıştı. Orada da bahsetmiştim. Zaten şu an tankla girilebiliyor, buna devam eden bir çok insan var. Örneğin; lonca içerisinde tankını geliştirmek isteyen her üyemize grup bölgelerinde sıklıkla yer veriyoruz. Burada slotların hızlandırılmasından kasıt birlik ve beraberlik ortamının oluşması için zemin hazırlamak daha mantıklı ve yerinde olur.
Slot çevirme olarak bahsettiğiniz bu mevzu ise yalnızca Sığınak için geçerlidir. Migrat'ta bunu yapmak pek zordur. Çemberlitaş'ı dahil etmiyorum zaten, yine eskisi gibi bir grup şeklinde kesiliyor.
Bu zamanın şartlarında (tılsım ve çemberlitaş itemleri) Sığınak ve Migrat'ın oldukça kolaylaştığı aşikar. Bunu zorlaştırmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Elbette yeni paketle gelen özellikleri kullandıkça eski paketlerden daha üstün olacağız, ne beklerdin? Tabii ki yeni gelen bölgenin diğerlerinden çok daha güçlü olması gerekir ki bizi zorlayacak ve tatmin edecek özellikleri olsun. Elbette ondan sonraki yeni gelen güncellemede yine biz bir adım önde olmalıyız ki denge bozulmasın.
Savaşçıyı yine eskisi gibi kullanabilmek ve savaşçıların önünü açmak istediğinizi anlıyorum ancak dediğim gibi, burada birlik ve beraberliğin önemini anlayıp bu şekilde oyuna devam etmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Slot çevirme olarak bahsettiğiniz bu mevzu ise yalnızca Sığınak için geçerlidir. Migrat'ta bunu yapmak pek zordur. Çemberlitaş'ı dahil etmiyorum zaten, yine eskisi gibi bir grup şeklinde kesiliyor.
Bu zamanın şartlarında (tılsım ve çemberlitaş itemleri) Sığınak ve Migrat'ın oldukça kolaylaştığı aşikar. Bunu zorlaştırmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Elbette yeni paketle gelen özellikleri kullandıkça eski paketlerden daha üstün olacağız, ne beklerdin? Tabii ki yeni gelen bölgenin diğerlerinden çok daha güçlü olması gerekir ki bizi zorlayacak ve tatmin edecek özellikleri olsun. Elbette ondan sonraki yeni gelen güncellemede yine biz bir adım önde olmalıyız ki denge bozulmasın.
Savaşçıyı yine eskisi gibi kullanabilmek ve savaşçıların önünü açmak istediğinizi anlıyorum ancak dediğim gibi, burada birlik ve beraberliğin önemini anlayıp bu şekilde oyuna devam etmeniz gerektiğini düşünüyorum.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Slot hızlandırmak çözüm değil. Antilopsuz, Maraton ayakkabısız kişiler n'apacak 2'şer 2'şer mi çekecek slotları?
Sabaha kadar içerdeyiz o halde..
Ben 3 tank 2 şifacı tek büyücü giriyorum içeri. Rahatlıkla tanklar değişmeli çekerken ben kesiyorum. Tamamen kişinin insiyatifinde bu durum. Kimseyi zorlamak olmaz.
Sabaha kadar içerdeyiz o halde..
Ben 3 tank 2 şifacı tek büyücü giriyorum içeri. Rahatlıkla tanklar değişmeli çekerken ben kesiyorum. Tamamen kişinin insiyatifinde bu durum. Kimseyi zorlamak olmaz.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Tenha Sunucular(Anka,Meran,Tılsım,Sancak) sunucsunda şuan slotlar hızlı yaklasık 2 yıldır slotlar hızlı.Şakasız Söylüyorum 1 tank 1 büyü 1 şifa ile toplamda 72 dakikada tamamladım 15 antilop iksiri içtim.Defalarca Desteğe Mesaj Attım Halbuki tüm sunucularda slotlar aynı hız değerine sahip olması lazımdır.
Sayın @AFRASiYAB' ı bu iletiye cevap vermesi için bekliyorum.
Şimdi Diğer konuya dönecek olursak suanda herkeste rahatlıkla Meteroit 2(III) Tılsımı Bulunuyor.Slotları Hızlandırmak çözüm olmaz.Taaruz Aygıtı bir kaç saniyede zaten ölüyor.
İyi forumlar
Şimdi Diğer konuya dönecek olursak suanda herkeste rahatlıkla Meteroit 2(III) Tılsımı Bulunuyor.Slotları Hızlandırmak çözüm olmaz.Taaruz Aygıtı bir kaç saniyede zaten ölüyor.
İyi forumlar
Böyle bir şey varsa ve hepsini eşit hızda yapmak mümkün değilse hepsi en yavaş olsam kadar olmalı diye düşünüyorumromendiyojen yazdı: ↑30 Tem 2017 21:19 Tenha Sunucular(Anka,Meran,Tılsım,Sancak) sunucsunda şuan slotlar hızlı yaklasık 2 yıldır slotlar hızlı.Şakasız Söylüyorum 1 tank 1 büyü 1 şifa ile toplamda 72 dakikada tamamladım 15 antilop iksiri içtim.Defalarca Desteğe Mesaj Attım Halbuki tüm sunucularda slotlar aynı hız değerine sahip olması lazımdır.
İyi forumlar
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

Düşüncelerime Tercüman Oldun.Yaklaşık 2 senedir bu sorun var halen çözülemedi Şu an Eminönü Sunucusunda Slotlar Yavaş Lakin kendiminde dahil olduğu Meran sunucusunda slotlar anadolujet gibi bilmem anlatabildimmi.TOLGARDA yazdı: ↑30 Tem 2017 21:24Böyle bir şey varsa ve hepsini eşit hızda yapmak mümkün değilse hepsi en yavaş olsam kadar olmalı diye düşünüyorumromendiyojen yazdı: ↑30 Tem 2017 21:19 Tenha Sunucular(Anka,Meran,Tılsım,Sancak) sunucsunda şuan slotlar hızlı yaklasık 2 yıldır slotlar hızlı.Şakasız Söylüyorum 1 tank 1 büyü 1 şifa ile toplamda 72 dakikada tamamladım 15 antilop iksiri içtim.Defalarca Desteğe Mesaj Attım Halbuki tüm sunucularda slotlar aynı hız değerine sahip olması lazımdır.
İyi forumlar
Muhtemelen yoğunluk olmadığından sunucular zorlanmıyor ve rahatça hareket edebiliyorlar ki bu anlamsız bir haksızlık doğuruyor.romendiyojen yazdı: ↑30 Tem 2017 21:27Düşüncelerime Tercüman Oldun.Yaklaşık 2 senedir bu sorun var halen çözülemedi Şu an Eminönü Sunucusunda Slotlar Yavaş Lakin kendiminde dahil olduğu Meran sunucusunda slotlar anadolujet gibi bilmem anlatabildimmi.TOLGARDA yazdı: ↑30 Tem 2017 21:24Böyle bir şey varsa ve hepsini eşit hızda yapmak mümkün değilse hepsi en yavaş olsam kadar olmalı diye düşünüyorumromendiyojen yazdı: ↑30 Tem 2017 21:19 Tenha Sunucular(Anka,Meran,Tılsım,Sancak) sunucsunda şuan slotlar hızlı yaklasık 2 yıldır slotlar hızlı.Şakasız Söylüyorum 1 tank 1 büyü 1 şifa ile toplamda 72 dakikada tamamladım 15 antilop iksiri içtim.Defalarca Desteğe Mesaj Attım Halbuki tüm sunucularda slotlar aynı hız değerine sahip olması lazımdır.
İyi forumlar
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

Yani Tek Diyeceğim Şey şu dur ki Tüm sunucular Slotları Aynı hızda olsun.+1TOLGARDA yazdı: ↑30 Tem 2017 21:29Muhtemelen yoğunluk olmadığından sunucular zorlanmıyor ve rahatça hareket edebiliyorlar ki bu anlamsız bir haksızlık doğuruyor.romendiyojen yazdı: ↑30 Tem 2017 21:27Düşüncelerime Tercüman Oldun.Yaklaşık 2 senedir bu sorun var halen çözülemedi Şu an Eminönü Sunucusunda Slotlar Yavaş Lakin kendiminde dahil olduğu Meran sunucusunda slotlar anadolujet gibi bilmem anlatabildimmi.TOLGARDA yazdı: ↑30 Tem 2017 21:24Böyle bir şey varsa ve hepsini eşit hızda yapmak mümkün değilse hepsi en yavaş olsam kadar olmalı diye düşünüyorumromendiyojen yazdı: ↑30 Tem 2017 21:19 Tenha Sunucular(Anka,Meran,Tılsım,Sancak) sunucsunda şuan slotlar hızlı yaklasık 2 yıldır slotlar hızlı.Şakasız Söylüyorum 1 tank 1 büyü 1 şifa ile toplamda 72 dakikada tamamladım 15 antilop iksiri içtim.Defalarca Desteğe Mesaj Attım Halbuki tüm sunucularda slotlar aynı hız değerine sahip olması lazımdır.
İyi forumlar
Güncelleme geldi diye zil takıp oynadın ama sana yine ekmek yok anlaşılan Parlement. 
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
KATILIYORUM ; ]