Selamın Aleyküm merhabalar kusura bakmayın biraz geç cevab yazdım. Yogun bir sınav maratonundan geçiyorum beni maruz görün saygı değer abilerim. Öncelikle Malazgirt Loncası Benim için ve bizim için ap ayrı bir yeri vardır. Biz Daha Önceleri Yine Abimizin önderliğinde bir grubtuk oyuna sadece o güzel muhabbetlerimizi dinlemek için geliyordum. O güzel sohbetler günün bütün yorgunluğunu alıyordu sanki üstümüzden, tabii sohbetlerimizin bu kadar güzel kılanda şüphesiz ki birbirimize olan saygı ve sevgiydi bizler birbirimizi hiç tanımadan Abi Kardeş Dost bildik birbirimizi, yeri geldi sevindik birmizin sevincine beraberce yeri geldi zühünlendik ama Hep birlikteydik ve bundan sonrada o birligimiz aramıza katılan yeni Abilerimizle, Kardeşlerimizle, Dostlarımızla İlelebet sürecektir ve ben bundan kesinlikle eminim. Saygı deger abim Binyetmişbir in Mevlana hazretlerinin sözünü alarak dedigi gibi ; Ne olursan ol yine gel diyerek sözümü bitiriyorum. Ve Hayırlı olsun diyen herkese Teşekkürümü bildiririm sag olun var olun. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Saygılarımla
sivaslısamuray
MALAZGİRT Loncası
*****MALAZGİRT Loncası*****
- SIVASLISAMURAY
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: *****MALAZGİRT Loncası*****
sivaslısamuray
Betadan bu yana...
Betadan bu yana...
- SeRqeeeN
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Binyetmiş oyunda görmüşLüğümm var oyundada pm atarım gerekirse loncaya benide kabul ederseniz sevinirim.Karakter bilgileri , klan:Arz Seviye:45 isim:Sergeeen
-
- Salgın Koruyucusu
Sa kardeşlerim 18 yaşındayım.49 level savaşçıyım.Loncanıza girmek istiyorum.Acaba biraz bilgi verimisiniz.Herhangi bir klana mensup değilim ama istenirse girebilirim.
- hakan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Selamun Aleykum sayın MALAZGİRT ailesi ben de bı malazgirtli olarak sızı gonunlden tebrık edıyorum ben beyaz köşkte daha once oynuyordum oyunu bıraktım emınunu sunucusunda oyuna baslayacagım ama suan işlerın yogunlugundan bı turlu fırsat bulamadım yenı karakter acacam her seyımı bıraktım beyaz köşkte sızınle ve MALAZGİRT ailesıye olmak ıstıyorum NEDE OLSA MALAZGİRTLİYİZ
Kardeşxhakannn/Sarıkayaa/Grupxçirkinkrall/Mühür
Kardeşxhakannn/Sarıkayaa/Grupxçirkinkrall/Mühür
Evolation Kardeşxhakannnn
- SIVASLISAMURAY
- Acemi Savaşçı
Aleyküm selam MALAZGİRT Loncasına üye alımları oyun içirisinde yapımaktadır. Oyun içerisinde /f GLADIATOR /f Binyetmişbir /f mirco /f sivaslısamuray yaparak bizlere ulaşabilirsiniz hayırlı akşamlar
Saygılarımla
sivaslısamuray
MALAZGİRT Loncası
Saygılarımla
sivaslısamuray
MALAZGİRT Loncası
sivaslısamuray
Betadan bu yana...
Betadan bu yana...
- Meqan
- Cin Avcısı
- Lonca: Academy Of War
Lonca kurmak çok güzel bir duygudur hele ki LODOS isen.Allah yolunuzu açık etsin.Umarım hayırlısı olur.
SAYGILAR
SAYGILAR

- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Teşekkürler ....Meqan yazdı:Lonca kurmak çok güzel bir duygudur hele ki LODOS isen.Allah yolunuzu açık etsin.Umarım hayırlısı olur.
SAYGILAR
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

RESTORATIVE yazdı:Teşekkürler ....Meqan yazdı:Lonca kurmak çok güzel bir duygudur hele ki LODOS isen.Allah yolunuzu açık etsin.Umarım hayırlısı olur.
SAYGILAR