*****MALAZGİRT Loncası*****

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SIVASLISAMURAY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: *****MALAZGİRT Loncası*****

Mesaj gönderen SIVASLISAMURAY »

Selamın Aleyküm merhabalar kusura bakmayın biraz geç cevab yazdım. Yogun bir sınav maratonundan geçiyorum beni maruz görün saygı değer abilerim. Öncelikle Malazgirt Loncası Benim için ve bizim için ap ayrı bir yeri vardır. Biz Daha Önceleri Yine Abimizin önderliğinde bir grubtuk oyuna sadece o güzel muhabbetlerimizi dinlemek için geliyordum. O güzel sohbetler günün bütün yorgunluğunu alıyordu sanki üstümüzden, tabii sohbetlerimizin bu kadar güzel kılanda şüphesiz ki birbirimize olan saygı ve sevgiydi bizler birbirimizi hiç tanımadan Abi Kardeş Dost bildik birbirimizi, yeri geldi sevindik birmizin sevincine beraberce yeri geldi zühünlendik ama Hep birlikteydik ve bundan sonrada o birligimiz aramıza katılan yeni Abilerimizle, Kardeşlerimizle, Dostlarımızla İlelebet sürecektir ve ben bundan kesinlikle eminim. Saygı deger abim Binyetmişbir in Mevlana hazretlerinin sözünü alarak dedigi gibi ; Ne olursan ol yine gel diyerek sözümü bitiriyorum. Ve Hayırlı olsun diyen herkese Teşekkürümü bildiririm sag olun var olun. Hepiniz Allah'a emanet olun.

Saygılarımla
sivaslısamuray
MALAZGİRT Loncası
sivaslısamuray
Betadan bu yana...
Kullanıcı avatarı
SeRqeeeN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SeRqeeeN »

Binyetmiş oyunda görmüşLüğümm var oyundada pm atarım gerekirse loncaya benide kabul ederseniz sevinirim.Karakter bilgileri , klan:Arz Seviye:45 isim:Sergeeen
legendboy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen legendboy »

Sa kardeşlerim 18 yaşındayım.49 level savaşçıyım.Loncanıza girmek istiyorum.Acaba biraz bilgi verimisiniz.Herhangi bir klana mensup değilim ama istenirse girebilirim.
Kullanıcı avatarı
hakan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen hakan »

Selamun Aleykum sayın MALAZGİRT ailesi ben de bı malazgirtli olarak sızı gonunlden tebrık edıyorum ben beyaz köşkte daha once oynuyordum oyunu bıraktım emınunu sunucusunda oyuna baslayacagım ama suan işlerın yogunlugundan bı turlu fırsat bulamadım yenı karakter acacam her seyımı bıraktım beyaz köşkte sızınle ve MALAZGİRT ailesıye olmak ıstıyorum NEDE OLSA MALAZGİRTLİYİZ :D

Kardeşxhakannn/Sarıkayaa/Grupxçirkinkrall/Mühür
Evolation Kardeşxhakannnn
Kullanıcı avatarı
SIVASLISAMURAY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SIVASLISAMURAY »

Aleyküm selam MALAZGİRT Loncasına üye alımları oyun içirisinde yapımaktadır. Oyun içerisinde /f GLADIATOR /f Binyetmişbir /f mirco /f sivaslısamuray yaparak bizlere ulaşabilirsiniz hayırlı akşamlar

Saygılarımla
sivaslısamuray

MALAZGİRT Loncası
sivaslısamuray
Betadan bu yana...
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Lonca kurmak çok güzel bir duygudur hele ki LODOS isen.Allah yolunuzu açık etsin.Umarım hayırlısı olur.

SAYGILAR
Resim
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Meqan yazdı:Lonca kurmak çok güzel bir duygudur hele ki LODOS isen.Allah yolunuzu açık etsin.Umarım hayırlısı olur.

SAYGILAR
Teşekkürler ....
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Kullanıcı avatarı
Simavli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Simavli »

RESTORATIVE yazdı:
Meqan yazdı:Lonca kurmak çok güzel bir duygudur hele ki LODOS isen.Allah yolunuzu açık etsin.Umarım hayırlısı olur.

SAYGILAR
Teşekkürler ....
;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön