Arkadaşlar herkese merhaba.
Daha öncede kuruluşunu sizlerle paylaştığımız MALAZGİRT Loncasının üye alım şartları aşağıdaki gibidir ;
Madde 1. Saygı Sevgi Ve Disiplin Esas ilkemizdir.
Madde 2. İslam Türk değerlerine;
-Dini değerlere hakaret ve Küfür,
-Müstehcen sözler
-Taciz ve tahrik olarak adlandırılabilecek her hareket MALAZGİRT Loncasından atılmakla sonuçlanacaktır.
Madde 3. MALAZGİRT Loncası olarak amacımız;
-Oyundaki seviyeli arkadaşları bir çatı altında toplamak ve diğer oyunculara örnek teşkil edecek hareketlerde bulunmaktır.
Madde 4. Çok önemli işi olmadığı sürece MALAZGİRT Loncası Üyeleri her konuda yardım ve dayanışma içinde olmalıdır.
Madde 5. Üstteki Şartları okuyup MALAZGİRT Loncamıza katılmak isterseniz;
-Eminönü Sunucusu/ Binyetmişbir-GLADIATOR-mirco-Simavlı-sivaslısamuray ile iletişim kurulmalıdır.
Madde 6. Haksızlığa uğradığını iddia eden MALAZGİRT Loncası Üyesi herhangibiri bunu resim-video vb. belgeler ile kanıtlamalıdır.
Madde 7. Lonca Üyesine verilecek ceza Yönetim tarafından kararlaştırılacak ve MALAZGİRT Loncası Üyeleri ile forumda ya da oyunda paylaşılacaktır.
Madde 8. MALAZGİRT Loncasına üye olmak için herhangibir Klan üyeliği şartı aranmamaktadır. Klansız, Arz Ya da Lodos olabilirsin. Ne Olursan Ol Yine Gel. (MEVLANA)
Not: Kurallar ve yenilikler zaman içerisinde buradan duyurulacaktır.
*****MALAZGİRT Loncası*****
*****MALAZGİRT Loncası*****

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Re: *****MALAZGİRT Loncası*****
Hayırlı olsun Loncanız..
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Loncaniz Hayirli olsun.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Loncanız hayırlı olsun
ilkeleriniz çok düzenli ve disiplinli tebrik ederim
ilkeleriniz çok düzenli ve disiplinli tebrik ederim
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
arkadaşlar beni bu loncaya layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim.elimden geldiğince oyunda her zamanki gibi saygımı koruyacağım.betadan beri oyundayım ve hiç bi şekilde susturulmadım.bu loncada sizlerle olduğum için onur duyuyorum.hepimize inşaallah hayırlı olur.
[pascalnaumo]
[pascalnaumo]
pascalnouma,Keynesyen
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı
- astalavista9596
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter İs Coming
Abicim loncanıza katılmak isterim ama sbs sınavım var hazirana kadar oynamıyacağım yine kabul ederseniz sevinirim
ıTunaHan
LOncamız hayırlı olsun
sınıf kaç kardeş??astalavista9596 yazdı:Abicim loncanıza katılmak isterim ama sbs sınavım var hazirana kadar oynamıyacağım yine kabul ederseniz sevinirim
6?
7?
8?
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*