Olabilir tabii ancak asayı baltaya çevirmeye çalışması gereksiz olur diye düşünüyorum çünkü; hali hazırda zaten Taş Kanat Balta var ve birbirine çok benzeyeceği için biraz daha tasarımda farklılığa gidebilir. Mesela Ecel Getiren gibi tek tarafı keskin olan bir balta ve diğer tarafında bu filmlerde Orkların kullandığı gibi keskin bir bıçağımsı, ufak bir hançer tarzı keskin bir alet. Anladınız ne demek istediğimi, tarif edemeyebilirim.TOLGARDA yazdı: ↑27 Tem 2017 13:40Madem öyle, arkadaş bunu göz önünde bulundurarak baltayı pardon asayı geliştirebilirTOLGA yazdı: ↑27 Tem 2017 10:17Emeğine sağlık, bence çok hoş bir modelleme olmuş. Bir ışık görüyorum, Nerull Bey siz ne dersiniz?mstfmrt yazdı: ↑23 Tem 2017 11:40 Merhaba arkadaşlar, bu konu başlığı altında İKV için boş zamanlarımda yaptığım 3 boyutlu modelleri toplayıp beğenilerinize sunacağım. Ayrıca her modelin indirme linkini de kullanabilmeniz için paylaşacağım. Sizler de bu konu altından paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. İlk olarak; Blender programı ile modellediğim "Kıyamet Asa":
Blender dosyası indirme linki: tıklayın
FBX dosyası indirme linki: tıklayın
NOT: Kaplama işlemini beceremiyorum, yapabilen arkadaş varsa minnettar olurum
Sen öyle söyleyince tekrar baktım görsele ve cidden üstteki o keskinsi yerin biraz daha geniş olması gözümde aniden balta canlanmasına sebep oldu.TOLGARDA yazdı: ↑23 Tem 2017 15:23 Aslında emek verilmiş, ilgi görmesi gerektiğini düşündüğüm bir çalışma. Şöyle bir durum var ki anladığım kadarıyla Kıyamet Asa'nın sapına balta ekleyerek Kıyamet Balta diye yeni bir silah üretmişsin. Savaşçıların eşyaları teknolojiden biraz daha uzak olduğu için kablolu sap tasarımı pek uygun olmamış bence.![]()
Yaptığım hatanın bir faydası olabileceği düşüncesindeyim
3 Boyutlu Modeller İçin Başlık
Re: 3 Boyutlu Modeller İçin Başlık
-
DontWorryBeHappy
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Merhaba;
Öncelikle güzel çalışma olmuş emeğine sağlık.Lakin bu gibi modellemeleri AutoCad 3D Max de yapmanı öneririm.Bir modeli güzel yapan 2 şey vardır.Birincisi Detayları 2.cisi de Textures'ları.Texturesların güzel lakin asadaki detaylara dikkat etmelisin.Asadaki 2 kablo yerine 1 tanesini koyman,Asanın yassı ve uzun olan kafasını balta gibi yapman gibi detaylara ağırlık verirsen harika yapılar ortaya çıkacaktır.
Bilgilerine,
İyi Günler
Renklendirdikten sonra daha hoş olmuş. Mevlana Asa da bir o kadar güzel görünüyor. Sıradaki tasarım için bir önerim var. Göndermiş olduğum resimde Siyanür Asa'nın sol tarafındaki asayı modellendirmelisin, bence hem uğraşına yakışır hem de bu asayı belki sayende oyuna getirirler. 

Merhaba, güzel yorumun için teşekkürler. 2 kablo konusunda Kıyamet Asa'dan bahsediyor isen 2 adet kablo var,DontWorryBeHappy yazdı: ↑27 Tem 2017 15:10 Merhaba;
Öncelikle güzel çalışma olmuş emeğine sağlık.Lakin bu gibi modellemeleri AutoCad 3D Max de yapmanı öneririm.Bir modeli güzel yapan 2 şey vardır.Birincisi Detayları 2.cisi de Textures'ları.Texturesların güzel lakin asadaki detaylara dikkat etmelisin.Asadaki 2 kablo yerine 1 tanesini koyman,Asanın yassı ve uzun olan kafasını balta gibi yapman gibi detaylara ağırlık verirsen harika yapılar ortaya çıkacaktır.
Bilgilerine,
İyi Günler
bi resimde karşıdan göründüğü için tam gözükmüyor olabilir, şayet Mevlana Asa'dan bahsediyor isen kablolarda bir eksiklik göremiyorum.
Yorum için teşekkürler, dikkate alacağım. O zaman bi sonraki hedefim de o asa olsunTOLGA yazdı: ↑27 Tem 2017 17:13 Renklendirdikten sonra daha hoş olmuş. Mevlana Asa da bir o kadar güzel görünüyor. Sıradaki tasarım için bir önerim var. Göndermiş olduğum resimde Siyanür Asa'nın sol tarafındaki asayı modellendirmelisin, bence hem uğraşına yakışır hem de bu asayı belki sayende oyuna getirirler.
Gayet başarılı bu arada. Beğendim.
-
clairdelune
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
TEXTURESLARI MI ? TEXTURES ZATEN ÇOĞULDontWorryBeHappy yazdı: ↑27 Tem 2017 15:10
Merhaba;
Bilgilerine,
İyi Günler
Bilgilerine,
İyi Günler
Tebrikler Mustafa, gayet güzel, desteklenmesi gereken çalışmalar. İKV'nin böyle çalışmalara ön ayak olması İKV'nin konumunu kanıtlar nitelikte, diğer MMORPG'lerden oynayıp bu işlere heveslenen kaç kişi var?
Bu arada polygon değerlerini ve wireframe resimlerini de görmek isteriz.
Bu arada polygon değerlerini ve wireframe resimlerini de görmek isteriz.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa