Grup bölgelerindeki 10 tipik insan çeşidi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Grup bölgelerindeki 10 tipik insan çeşidi

Mesaj gönderen Parlementxx »

amirogllu yazdı: 27 Tem 2017 12:18 dostum bak kimsenin art niyet aradığı yok ama senin yapmış olduğun durum ortada

Sanane milletin böyle yapmasından kendi grubunu kur arkadaş çevrenden öyle gir kardeşim burda milletin hattalarını ortalığa yaymaktan başka örtmektense açığa çıkarana neler denildiğini umarım bilirsin bu oyunu kusursuz oynayabilecek kimse yoktur.
ayrıca üstüne alınmak falan madalyayı heyecan olsun diye gec açarım bunda bi kuyruk acısı kimsede yok neden o kadar takıntılısın bu tür şeylere anlamış değilim

onca tecrübe ve bilgi sahibi olmamıza rağmen ben hatta yapmam demesin kimse . . .
Kaale almaya bile degmezsin
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Birçok forumda veya videoda "10 kanser eden oyuncu tipi" tarzı şeyler eğlence amaçlı yazılıyor.Konuyu kişiselleştirip tartışmaya çevirmeyin bence.

Bana en çok denk gelen oyuna iş yerinden bağlanıp "müşteri geldi" diyenler >:)
Bide Semiha'ya gelince 4 kişi konsa kalkarken arkama bakınca afk durduğunu fark ettiğim adam senide unutmadık :grin:
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Ne yaptığını bilmeyen adama iyi niyetle anlattığında dayılanıp oyununa bak demesi, bir grupla girdiğini unutan avel tipler de var. Özellikle şifalarda oluyor bu, şifa basıp ck atıp direnç açmak gibi gören garip tiplerde oluyor bu :D
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

katılıyorum :)
inquisitor yazdı: 27 Tem 2017 12:53 Ne yaptığını bilmeyen adama iyi niyetle anlattığında dayılanıp oyununa bak demesi, bir grupla girdiğini unutan avel tipler de var. Özellikle şifalarda oluyor bu, şifa basıp ck atıp direnç açmak gibi gören garip tiplerde oluyor bu :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Baltalilah »

Maddelerden çok yorumlara güldüm, gelen yorumlar maddelerin ne kadar doğru olduğunu göstermiş :grinning: :grinning: :grinning:
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

Ekleme yapayım:

- Sığınaklarda slota dokunanı gruptan çıkarırım diyen y2'ler,
- Kendisinden önce başkası ölmesine veya şifacının kaldırma süresi olmasına rağmen "Şifaaa kaldırsana leen" diyen tipler,
- (Bu her Junon'da olur aksini iddia eden o kişidir) Junon'a gelindiği sırada tazılı mı gidicez tazısız mı diye soran kişi.
:) :)
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

amirogllu yazdı: 27 Tem 2017 12:18 dostum bak kimsenin art niyet aradığı yok ama senin yapmış olduğun durum ortada

Sanane milletin böyle yapmasından kendi grubunu kur arkadaş çevrenden öyle gir kardeşim burda milletin hattalarını ortalığa yaymaktan başka örtmektense açığa çıkarana neler denildiğini umarım bilirsin bu oyunu kusursuz oynayabilecek kimse yoktur.
ayrıca üstüne alınmak falan madalyayı heyecan olsun diye gec açarım bunda bi kuyruk acısı kimsede yok neden o kadar takıntılısın bu tür şeylere anlamış değilim

onca tecrübe ve bilgi sahibi olmamıza rağmen ben hatta yapmam demesin kimse . . .
hocam yanlış anlamayın ama hata yazarken neden iki "t" harfi kullanıyorsunuz?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Taurus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Taurus »

güzel paylaşım =)
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

inquisitor yazdı: 27 Tem 2017 12:53 Ne yaptığını bilmeyen adama iyi niyetle anlattığında dayılanıp oyununa bak demesi, bir grupla girdiğini unutan avel tipler de var. Özellikle şifalarda oluyor bu, şifa basıp ck atıp direnç açmak gibi gören garip tiplerde oluyor bu :D
Şifa karakterini hakkını vererek oynayan kişi çok az gerçekten ya.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Bubyo yazdı: 27 Tem 2017 14:48
Şifa karakterini hakkını vererek oynayan kişi çok az gerçekten ya.
Aynen. Bir de bölge ile savaş arasında bile dolu fark var. Ben bölgede hakkını fazlasıyla veririm ama savaşta beceremem misal

“Genel Etkileşim” sayfasına dön