Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kuklacı'dan İlk Haberler (Bono Resimler)

Mesaj gönderen Seven »

TOLGARDA yazdı: 25 Tem 2017 10:49
Seven yazdı: 25 Tem 2017 10:45 Bu yenilik şuan eminönü sunucusunda olsaydı. Mısır çarşısında tıklayacak yer bulamazdık diye düşünüyorum. Ctrl ile tıklayıp yürürdük. İnşallah fazla beklemeden bonolarımıza kavuşuruz.
Sanırım benim gibi forumda anlamsız anlamsız dolanıp sıkılyıorsun. Ben de bekliyorum yeni bir şeyler olsa da iki kelam etsek diye.
Bugün marketi ben açtım hemde yoğun gün bugün malum oyun yüklü değil. Yüklü olsa bile faturalar geliyor onlar ödeniyor. Bende müzik dinleyip foruma bakıyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Yakında grup bölgelerinde ki yaratıkların hızları gibi küçük hatalarda giderilip büyük güncelleme sorunsuz bir ortam üzerine getirilebilir.
Dün gece 01:00 da migrat bölgesine girdim. Immuneler menzil dışı kalıyor. Evolar koşmayı bırakmış yürüme moduna geçmiş. Alışmışız hızlı oynamaya girdiğim bölgeden zevk alamadım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Seven yazdı: 25 Tem 2017 10:51
Seven yazdı: 25 Tem 2017 10:45 Bu yenilik şuan eminönü sunucusunda olsaydı. Mısır çarşısında tıklayacak yer bulamazdık diye düşünüyorum. Ctrl ile tıklayıp yürürdük. İnşallah fazla beklemeden bonolarımıza kavuşuruz.
Sanırım benim gibi forumda anlamsız anlamsız dolanıp sıkılyıorsun. Ben de bekliyorum yeni bir şeyler olsa da iki kelam etsek diye.
Bugün marketi ben açtım hemde yoğun gün bugün malum oyun yüklü değil. Yüklü olsa bile faturalar geliyor onlar ödeniyor. Bende müzik dinleyip foruma bakıyorum.
Benzer bir durumdayım. Dükkanda müzik dinleyip foruma bakıyorum. Oyunu açsam yarım kalır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Mesaj gönderen asgsdga »

Bu konuda gerçekten duyarlı insanları tenzih ederek söylüyorum ki forumdaki fakirleri zevkten kudurtmuş güncellemedir. Aferim şimdi ilk 2. Kademe tılsımınızı üretmeye başlayın zaten toplamda 4 tane takıcaksınız. Hatta siz hiç üretmeyin zaten oyun ilk geldiğinde tılsım falan yoktu böyle adaletsizlik olmasın 😂
Ayrıca burda sevinenlerin yarısı ilk 49 zamanlarında tek item urban giyerek full büyücüleri kovalayan kanser savaşçı oyuncuları, yani biz sizi biliyoruz boşuna şeyapmayın 😉

Güncellemeye gelirsek para sorununu ortadan kaldırmışlar gayet iyi olmuş, tılsım düzeltmesi ile de oyuna yeni başlayanların 2-3 ay içinde sadece m1 üreterek bölgelere girebilme imkanı olmuş ki bu da süper, eskiye göre daha az vurup daha az tılsım takacak olanlar da bi süre sıkılacak ama olması gereken olmuş devamı gelir inşallah diyelim
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Re: Zarar yerine yarara iş olmayın =)

Mesaj gönderen Whxper »

Bu şey gibi oyunun açığını kullanıp bug yapıp üstünlük sağlamak sonra düzeltilince ağlayıp oyunu bırakmak. Böyle düşünen oyunculara ihtiyacı yok zaten ikvnin.
ugurkan970
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen ugurkan970 »

su bugu kaldırdılar kaldırmasına da bız bu kadar tılsımı nabacaz sımdı ?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ugurkan970 yazdı: 25 Tem 2017 11:46 su bugu kaldırdılar kaldırmasına da bız bu kadar tılsımı nabacaz sımdı ?
Satabilirsin, nasılsa alışverişte sorun yok artık. Hem eninde sonunda hata düzeltilecekti.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Re: 8 TILSIM HK (çarşıKUKLUX)

Mesaj gönderen Whxper »

kuklux33 yazdı: 24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
Çok zekisin ya sen gerçekten. Oraya 4 tane tılsım yeri koymalarının sebebi bütün tılsımları aynı anda takamamak zaten. 8 tılsım takma olayı da bi oyun hatasıydı. Kafana göre teori uydurup durma. Tılsımlarını elinden alan olmadı gerektiğinde kullanırsın. Grup bölgesine almadığınız o savaşçıların da oynamaya hakkı var. Daha fazla ağlamayın yeter. Bi oyun hatası vardı ve düzeltildi. Arkadaşının seni holde kasmasıyla tılsım şu bu üretince itiraz hakkı elde etmiyorsun bu konu hakkında.
Kullanıcı avatarı
lARZl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kasvet

Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Mesaj gönderen lARZl »

İnşallah devamı gelir
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Re: Zarar yerine yarara iş olmayın =)

Mesaj gönderen Dawnguard »

llldennolll yazdı: 25 Tem 2017 07:29 Sonunda oyuna yenilik getirmenize sevindim yanlız şöyle de bir sıkıntımız var.
''Bug'' diye nitelendirdiğimiz ve hata dediğiniz şey bizce hata değil.
Tam aksine oyunculara kolaylık sağlayan bir durum ve kaldırılması halinde oyuncuların elinde bulunan tılsımlar işe yaramayacak ve çektiğimiz akçelerle ürettiğimiz tılsımlar tabiri caizse çöp olacak.
Bug'un kaldırılması halinde çok sayıda oyuncu kaybediceksiniz bu benim görüşüm ki şuanda 15 kişi olarak oyunu bırakma kararı aldık sebebi ise ürettiğimiz tılsımları kullanamayacak olmamız.
Çok emek sarf ettik bu tılsımları üretmek için ve ürettik ama yaptığınız bu yenilik sayesinde kullanışımız kısıtlanıcak.
Söylediğim gibi,düzelttiğinizi sandığınız bu olay aslında kaş yaparken çöz çıkarmak gibi birşey.
İşinize karışmak gibi olmasın ama bence bunu yapmayın,bunun yerine alışverişteki 200 m sınırını arttırsanız daha iyi olur.
Saygılar...
Bugün çok güzel bir gün :slightly_smiling_face:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön