Oyunda çöp olan tılsımları kullanıma açmak yerine kullanışlı tılsımları çöpe çeviren yönetimi
Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Re: Zarar yerine yarara iş olmayın =)
Tılsım buguna neden seviniyorsunuz. Tılsım kombinasyonu yapmak zor değil demişsiniz de tılsımlar arası entegreyi unutuyorsunuz. Örnek verecek olursam şifacımda gazap 1 3 zehir 13 takarken zehir 2 3 ü kullanamayacaksam zehir 2 3 ü nerede kullanayım. Çağrı şifa asit tılsımlarını yazmıyorum bile. Asıl şimdi güçlü ile güçsüz ayrımı anlaşılamayacak. Herkes aynı tip giyiniyor diye yakınıyorsunuz ama bu tılsımlar kişiler arasında fark oluşturuyor. Güçlü ile güçsüz ayrımı olmıyacaksa 1 2 tılsımla herkes eşit olacaksa ne anladım bu işten.
Oyunda çöp olan tılsımları kullanıma açmak yerine kullanışlı tılsımları çöpe çeviren yönetimi
Re: Kuklacı'dan İlk Haberler (Bono Resimler)
Bonoda 3 te 1 fiyatı çıksa zaten oyuncu kitlesi almaz. Birde aldığımız bonoya vergi mi ödeyecez. Bence sorması bile hata direk satılacak.
Bu da demek oluyor ki ilerleyen zamanlarda hızlı satış olayı gelmeyecek.
Bu da demek oluyor ki ilerleyen zamanlarda hızlı satış olayı gelmeyecek.
- Farketmezx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: EL SALVADOR
Yenılık sadece bono ve hata duzeltmelerımı ?
Sadece alışverişte ki sınır ve tılsımların üst üste gelmesine yönelik küçük bir düzeltme. Güncelleme sayılmaz bile, sadece yönetimin işinin başında olduğun anlamamız için bu kadar önemli.
Seven yazdı: ↑25 Tem 2017 09:34Geliştirici ekip oyuna el attı. Girişim yaptılar.![]()

UzuN zaMaNdhır yh0qhtuM ßiri dhéMiş oLdhü; şiMdhidhé yhazshıNLar qhraL qéri dhoNdhü!
Söz senettir ibaresi kaldırılarak yerine yazılı senetler geldi.
Bundan sonraki kefilimiz Agop'tur.
Bundan sonraki kefilimiz Agop'tur.
Bu yenilik şuan eminönü sunucusunda olsaydı. Mısır çarşısında tıklayacak yer bulamazdık diye düşünüyorum. Ctrl ile tıklayıp yürürdük. İnşallah fazla beklemeden bonolarımıza kavuşuruz.
Hayırlı olsun.Yerinde güncellemeler olmuş.Hırsızlığa çözüm getirilip , tılsım dengesizliği hafifletilmiş.
Yamalarla hataları giderip ,güncellemeye sağlam zemin hazırlıyorlar.Çok yakında ibaresi sevindirici.

Yamalarla hataları giderip ,güncellemeye sağlam zemin hazırlıyorlar.Çok yakında ibaresi sevindirici.
Bir zamanlar birileri yazdı:"oyono goncollomo golmoyocok tomom mo"
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Sanırım benim gibi forumda anlamsız anlamsız dolanıp sıkılyıorsun. Ben de bekliyorum yeni bir şeyler olsa da iki kelam etsek diye.
Yakında grup bölgelerinde ki yaratıkların hızları gibi küçük hatalarda giderilip büyük güncelleme sorunsuz bir ortam üzerine getirilebilir.Serinplay yazdı: ↑25 Tem 2017 10:48 Hayırlı olsun.Yerinde güncellemeler olmuş.Hırsızlığa çözüm getirilip , tılsım dengesizliği hafifletilmiş.
Bir zamanlar birileri yazdı:"oyono goncollomo golmoyocok tomom mo"![]()