Aktif Ekip
-
kilincarslan98
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Aktif Ekip
Oyuna uzun aradan sonra başladım fakat gördüğüme göre artık kimse grup kurarak ırk kesmeye tılsım kasmaya çalışmıyor. Alıyorlar Y2 yi BB3 ü tek başlarına indiriyorlar çatır çutur. Eminönü sunucusunda şifacım var ve eğer benle beraber xeno kasacak tılsım üretmeye çalışacak varsa buraya yazmalarını isterim. Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler
Neyse dediğim gibi varsa tılsım üretmek isteyen, xeno kasmak isteyen beklerim.
Re: Aktif Ekip
kilincarslan98 yazdı: ↑24 Tem 2017 21:40 Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler![]()
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Bende bunu anlamıyorum çemberlitaşda da öyle adam belki kıyamet asa için giricek asan yok diyor veya zırhın arkadaş bu neye benziyor biliyormusun okuldan yeni mezunsun iş başvurusuna gidiyorsun patron en az 4 yıl deneyim istiyor bak tıpkı bunun gibi is de
kilincarslan98 yazdı: ↑24 Tem 2017 21:40 Oyuna uzun aradan sonra başladım fakat gördüğüme göre artık kimse grup kurarak ırk kesmeye tılsım kasmaya çalışmıyor. Alıyorlar Y2 yi BB3 ü tek başlarına indiriyorlar çatır çutur. Eminönü sunucusunda şifacım var ve eğer benle beraber xeno kasacak tılsım üretmeye çalışacak varsa buraya yazmalarını isterim. Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işlerNeyse dediğim gibi varsa tılsım üretmek isteyen, xeno kasmak isteyen beklerim.
DrBuLuT«Eminönü»

Anasının karnında öğrenip dünyaya gelen tipler onlar.mazlumcgdem yazdı: ↑24 Tem 2017 22:20 Bu neye benziyor biliyormusun okuldan yeni mezunsun iş başvurusuna gidiyorsun patron en az 4 yıl deneyim istiyor bak tıpkı bunun gibi is de![]()
Birgün iş başvurusu yaptım 1 hafta sonra beni çağırdılar. Neyse en son ne iş yaptın diye soruyolar. Haliyle söylüyoruz peki neden bizi seçtin arkadaş bu nasıl bir soru adam belki kariyer yapacak veya iş ihtiyacı var zaten severek yapıyorsa işini o adam kalıcı olur. Tabi istisnalar var onlara takılmazsa.
Sadede geleyim tecrube sordu kendi sektörüyle ilgili bende daha önce bu tür sektörde bulunmadım dedim. Adam tutmuş diyor ki. Tecrubeli personel lazım dedi.
Bende bu cümleye acayip ayar oluyorum. Dünyaya gelirken bu işleri ananızın karnında öğreniz heralde dedim. Adam biran duraksadı. Doğru söylüyon dedi. Değerlendirmeye alacaz dedi ses çıkmadı.
- ALeMiNLoRDu
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
kilincarslan98 yazdı: ↑24 Tem 2017 21:40 Oyuna uzun aradan sonra başladım fakat gördüğüme göre artık kimse grup kurarak ırk kesmeye tılsım kasmaya çalışmıyor. Alıyorlar Y2 yi BB3 ü tek başlarına indiriyorlar çatır çutur. Eminönü sunucusunda şifacım var ve eğer benle beraber xeno kasacak tılsım üretmeye çalışacak varsa buraya yazmalarını isterim. Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işlerNeyse dediğim gibi varsa tılsım üretmek isteyen, xeno kasmak isteyen beklerim.
[/quote
1700 hs buyucuyum oyunda olursan mesaj at xeno kasarız
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
Seven yazdı: ↑24 Tem 2017 22:10kilincarslan98 yazdı: ↑24 Tem 2017 21:40 Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler![]()
![]()
![]()
![]()
Çok güzel yazmışsın bu cümleyi tebrik ederim.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Gördüğüm en güzel eleştiriSeven yazdı: ↑24 Tem 2017 22:10kilincarslan98 yazdı: ↑24 Tem 2017 21:40 Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler![]()
![]()
![]()
![]()
saglam yazdı: ↑25 Tem 2017 12:22Seven yazdı: ↑24 Tem 2017 22:10kilincarslan98 yazdı: ↑24 Tem 2017 21:40 Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
düşüncelerime tercüman olmuşsun valla
![]()
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Oyun sistemi elde etmek istediğin Silahı Üretip Bölgeye girebilirsin Tarzında olmuş
Asa'nı al Gel kampanyası başladı
Tabi şuan Tılsımını Kap gel bölgeye olmuş
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk