Aktif Ekip

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kilincarslan98
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Aktif Ekip

Mesaj gönderen kilincarslan98 »

Oyuna uzun aradan sonra başladım fakat gördüğüme göre artık kimse grup kurarak ırk kesmeye tılsım kasmaya çalışmıyor. Alıyorlar Y2 yi BB3 ü tek başlarına indiriyorlar çatır çutur. Eminönü sunucusunda şifacım var ve eğer benle beraber xeno kasacak tılsım üretmeye çalışacak varsa buraya yazmalarını isterim. Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler :D Neyse dediğim gibi varsa tılsım üretmek isteyen, xeno kasmak isteyen beklerim.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Re: Aktif Ekip

Mesaj gönderen Seven »

kilincarslan98 yazdı: 24 Tem 2017 21:40 Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler :D
:') :') :') :') Çok güzel yazmışsın bu cümleyi tebrik ederim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Bende bunu anlamıyorum çemberlitaşda da öyle adam belki kıyamet asa için giricek asan yok diyor veya zırhın arkadaş bu neye benziyor biliyormusun okuldan yeni mezunsun iş başvurusuna gidiyorsun patron en az 4 yıl deneyim istiyor bak tıpkı bunun gibi is de ;)
kilincarslan98 yazdı: 24 Tem 2017 21:40 Oyuna uzun aradan sonra başladım fakat gördüğüme göre artık kimse grup kurarak ırk kesmeye tılsım kasmaya çalışmıyor. Alıyorlar Y2 yi BB3 ü tek başlarına indiriyorlar çatır çutur. Eminönü sunucusunda şifacım var ve eğer benle beraber xeno kasacak tılsım üretmeye çalışacak varsa buraya yazmalarını isterim. Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler :D Neyse dediğim gibi varsa tılsım üretmek isteyen, xeno kasmak isteyen beklerim.
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

mazlumcgdem yazdı: 24 Tem 2017 22:20 Bu neye benziyor biliyormusun okuldan yeni mezunsun iş başvurusuna gidiyorsun patron en az 4 yıl deneyim istiyor bak tıpkı bunun gibi is de ;)
Anasının karnında öğrenip dünyaya gelen tipler onlar.

Birgün iş başvurusu yaptım 1 hafta sonra beni çağırdılar. Neyse en son ne iş yaptın diye soruyolar. Haliyle söylüyoruz peki neden bizi seçtin arkadaş bu nasıl bir soru adam belki kariyer yapacak veya iş ihtiyacı var zaten severek yapıyorsa işini o adam kalıcı olur. Tabi istisnalar var onlara takılmazsa.

Sadede geleyim tecrube sordu kendi sektörüyle ilgili bende daha önce bu tür sektörde bulunmadım dedim. Adam tutmuş diyor ki. Tecrubeli personel lazım dedi.

Bende bu cümleye acayip ayar oluyorum. Dünyaya gelirken bu işleri ananızın karnında öğreniz heralde dedim. Adam biran duraksadı. Doğru söylüyon dedi. Değerlendirmeye alacaz dedi ses çıkmadı. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ALeMiNLoRDu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ALeMiNLoRDu »

kilincarslan98 yazdı: 24 Tem 2017 21:40 Oyuna uzun aradan sonra başladım fakat gördüğüme göre artık kimse grup kurarak ırk kesmeye tılsım kasmaya çalışmıyor. Alıyorlar Y2 yi BB3 ü tek başlarına indiriyorlar çatır çutur. Eminönü sunucusunda şifacım var ve eğer benle beraber xeno kasacak tılsım üretmeye çalışacak varsa buraya yazmalarını isterim. Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler :D Neyse dediğim gibi varsa tılsım üretmek isteyen, xeno kasmak isteyen beklerim.
[/quote
1700 hs buyucuyum oyunda olursan mesaj at xeno kasarız
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Seven yazdı: 24 Tem 2017 22:10
kilincarslan98 yazdı: 24 Tem 2017 21:40 Oyunda herşey garip işliyor. Tılsım üretmek için Tılsım gerekiyor Grup Bölgesine girmek için oradan düşen asaları üretmiş olmanız gerekiyor vs vs hep abuk sabuk işler :D
:D :D :D :D düşüncelerime tercüman olmuşsun valla :D
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Gördüğüm en güzel eleştiri :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

saglam yazdı: 25 Tem 2017 12:22
:D :D :D :D düşüncelerime tercüman olmuşsun valla :D
mirkan1453 yazdı: 25 Tem 2017 12:31
Gördüğüm en güzel eleştiri :)
:') :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Oyun sistemi elde etmek istediğin Silahı Üretip Bölgeye girebilirsin Tarzında olmuş :) Asa'nı al Gel kampanyası başladı :) Tabi şuan Tılsımını Kap gel bölgeye olmuş :D
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön