Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017
Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017
Tılsım sorununun çözülmesi çok iyi oldu. Görelim şimdi 5+1'leri. Aslında güncelleme ile 2+2+2 sistemini zorunlu hale getirmeleri gerekiyor.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
8 TILSIM HK (çarşıKUKLUX)
Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
Sunucu: Teşkilat
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: 8 TILSIM HK (çarşıKUKLUX)
Eğer son cümlen olan ücretli olarak soket eklensin gerçekleşirse oyunda çok büyük bir kaos ortamı yaşanacağını düşünüyorum bana göre çok yanlış birşey olur düzeltmeleri yeterli olacaktır sular durulsun.
kedi
Tılsımı kullanamayacaksınız diye bir şey yok. Kabul etseniz de etmeseniz de 8 tılsım takabilme bir oyun hatasıydı ve yarından sonra tarihe gömülecek.kuklux33 yazdı: ↑24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
Bu kadar farklı tılsım, çeşitli kombinasyonlar oluşturulsun ve tek tip karakterler ortaya çıkmasın diye geldi. Kimi çemberci olur, kimisi buzu tercih eder, kimisi elektrikçi olur. Asıl tılsım sistemi şimdi değer kazanıyor. Çünkü hakkının ismini gerçekten verecek şu saatten sonra. Bakın görün oyun bu şekilde daha güzel olacak. Çünkü birbirinden farklı dizilimler göreceğiz oyunda. 8 tılsımı basmış tek tip karakterler olmayacak artık.
Ayrıca şu da var; yeri geldiğinde bir bölgede buz tılsımı iş görecek, bir bölgede meditasyon tılsımı iş görecek. Bilemezsin. Zamanı geldiğinde elinin altında her türlü kombinasyon oluşturabileceğin tılsımlar oldu mu yine kazanan sen olacaksın rahat ol.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
Siz tılsım zenginleri yeni oyuncuların ve güçsüzlerin kanını emdiniz, en başından beri açık olduğu biliniyordu bu durumun.Birşey diyeyim mi ? Çok güzel oldu.kuklux33 yazdı: ↑24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Dawnguard yazdı: ↑24 Tem 2017 20:54Siz tılsım zenginleri yeni oyuncuların ve güçsüzlerin kanını emdiniz, en başından beri açık olduğu biliniyordu bu durumun.Birşey diyeyim mi ? Çok güzel oldu.kuklux33 yazdı: ↑24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
kedi
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
+1Dawnguard yazdı: ↑24 Tem 2017 20:54Siz tılsım zenginleri yeni oyuncuların ve güçsüzlerin kanını emdiniz, en başından beri açık olduğu biliniyordu bu durumun.Birşey diyeyim mi ? Çok güzel oldu.kuklux33 yazdı: ↑24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
kuklux33 yazdı: ↑24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
Hata olduğunu sende kabul ediyorsun,daha sonra düzeltileceği için sitem ediyorsun.
Gayet iyi olmuş bu hatanın düzeltildiği. Normal de hataları tek bir güncelleme ile çözmeyi tercih eden Sobee ekibi artık sorunları parça parça düzeltip en sonunda büyük içeriği vermeyi düşünüyor, bu sayede oyun daima güncel kalacak ve oyuncu-geliştirici güveni tekrar sağlanacaktır .
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017
Hatanın hata olarak kalmasını istemek, bencilliktir.
Ilk güncelleme beni çok mutlu etti.d
Hala söylüyorum gaffar tılsım için yapılmış bir bölge değil.
SONUNDA EHEUEHEUEHEHEUJ3HEUEUEEUEUEUEUUEU
Ilk güncelleme beni çok mutlu etti.d
Hala söylüyorum gaffar tılsım için yapılmış bir bölge değil.
SONUNDA EHEUEHEUEHEHEUJ3HEUEUEEUEUEUEUUEU