Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyücüler ve Şifacılar Ne Yapacak ?

Mesaj gönderen amirogllu »

Geçmiş olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Mesaj gönderen NaudiR »

Tılsım sorununun çözülmesi çok iyi oldu. Görelim şimdi 5+1'leri. Aslında güncelleme ile 2+2+2 sistemini zorunlu hale getirmeleri gerekiyor.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
kuklux33
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

8 TILSIM HK (çarşıKUKLUX)

Mesaj gönderen kuklux33 »

Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü

Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı

Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: 8 TILSIM HK (çarşıKUKLUX)

Mesaj gönderen BayTerapi »

Eğer son cümlen olan ücretli olarak soket eklensin gerçekleşirse oyunda çok büyük bir kaos ortamı yaşanacağını düşünüyorum bana göre çok yanlış birşey olur düzeltmeleri yeterli olacaktır sular durulsun.
kedi
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

kuklux33 yazdı: 24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
Tılsımı kullanamayacaksınız diye bir şey yok. Kabul etseniz de etmeseniz de 8 tılsım takabilme bir oyun hatasıydı ve yarından sonra tarihe gömülecek.

Bu kadar farklı tılsım, çeşitli kombinasyonlar oluşturulsun ve tek tip karakterler ortaya çıkmasın diye geldi. Kimi çemberci olur, kimisi buzu tercih eder, kimisi elektrikçi olur. Asıl tılsım sistemi şimdi değer kazanıyor. Çünkü hakkının ismini gerçekten verecek şu saatten sonra. Bakın görün oyun bu şekilde daha güzel olacak. Çünkü birbirinden farklı dizilimler göreceğiz oyunda. 8 tılsımı basmış tek tip karakterler olmayacak artık.

Ayrıca şu da var; yeri geldiğinde bir bölgede buz tılsımı iş görecek, bir bölgede meditasyon tılsımı iş görecek. Bilemezsin. Zamanı geldiğinde elinin altında her türlü kombinasyon oluşturabileceğin tılsımlar oldu mu yine kazanan sen olacaksın rahat ol.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

kuklux33 yazdı: 24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
Siz tılsım zenginleri yeni oyuncuların ve güçsüzlerin kanını emdiniz, en başından beri açık olduğu biliniyordu bu durumun.Birşey diyeyim mi ? Çok güzel oldu.
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Dawnguard yazdı: 24 Tem 2017 20:54
Siz tılsım zenginleri yeni oyuncuların ve güçsüzlerin kanını emdiniz, en başından beri açık olduğu biliniyordu bu durumun.Birşey diyeyim mi ? Çok güzel oldu.
:+1: :+1: :+1:
kedi
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Dawnguard yazdı: 24 Tem 2017 20:54
+1
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Hata olduğunu sende kabul ediyorsun,daha sonra düzeltileceği için sitem ediyorsun. :upside_down_face:
Gayet iyi olmuş bu hatanın düzeltildiği. Normal de hataları tek bir güncelleme ile çözmeyi tercih eden Sobee ekibi artık sorunları parça parça düzeltip en sonunda büyük içeriği vermeyi düşünüyor, bu sayede oyun daima güncel kalacak ve oyuncu-geliştirici güveni tekrar sağlanacaktır .
offalena
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Mesaj gönderen offalena »

Hatanın hata olarak kalmasını istemek, bencilliktir.
Ilk güncelleme beni çok mutlu etti.d
Hala söylüyorum gaffar tılsım için yapılmış bir bölge değil.
SONUNDA EHEUEHEUEHEHEUJ3HEUEUEEUEUEUEUUEU
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön