Özleyin Dostlarım !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Özleyin Dostlarım !

Mesaj gönderen Bubyo »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı: 24 Tem 2017 16:11 Öylesine güzel yorumlar var ki hepsini okudum ve ben de bir ekleme yapmak istiyorum. O:-) Oyuna 39 döneminde başlamış biri olarak o devirde aldığım keyfi hiç bir zaman alamadım. Birde yeraltının ilk geldiği zamanlarda çok güzeldi ayriyeten. Çoğu kişi hatırlamasada görünce "aa aynen öyleydi ya" tarzında tepki verdirtecek o dönemin birkaç yan detayını eklemek istiyorum :relaxed:

-30 Dakikada 20 Tüftüfçü Görevi (Şimdi bu görev aşırı kolaylaştırıldı ancak bu görevi o zamanlar yapanlar bilir :) Tüftüfçüler aşırı güçlüydü ve süre yetmiyordu o seviye için kabus bir görevdi ve hep yüksek seviyeli bir oyuncuya yaptırırdım bu görevi :grinning:

-Antik Mızrak Odası (Eskiden antik mızrak odalarının içinde canımız gidiyordu oyuncular arasında zehirli odada denirdi :) )

-Hızlı Dövüş Çılgın Meksikalı Şansı (Bunu hatırlayınca duygulanmamak elde değil ;) )

-Sakınma yeteneğinin tüm gruba açılması (Bu sayede büyücüler ve şifacılarda kolay kolay ölmezlerdi :))
bu saydıklarının hepsini hatırlıyorum. Hatta antik mızrak odasında 600 mü 666 mı ne can gidiyordu :D
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Özleyin Dostlarım !

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

İLK Oyuna Başladığımda agahtan çıkınca tabi o zaman banka onu falan dolu milletin elinde itfaiye baltasi vardı nerden bulmuşlar bunu diye merak etmiştim hele bide kendimi yanlışlıkla kabadayı moduna alınca
SALVA yazdı: 23 Tem 2017 03:34 Herkese Selam dostlar.Gerçekten yönetim ne kadar dikkate alıyor bilmiyorum ama oyunun şu içler acısı halini görünce aşırı üzülüyorum.Seneler önce oynamayı bırakmış olsam bile haftada 2-3 kere oyuna göz atmak için giriş yapar Eminönü sokaklarında turlar eskileri yad ederim.Her zaman içim buruk şekilde çıkarım oyundan.Üzülüyorum çünkü ilk oynadığım online oyun İKV'ydi.Bana kattıkları gerçekten inanılmazdır.Aldığım keyif,gülerek geçirdiğim zaman,en önemli hala görüştüğüm onlarca dost.Oyunu bıraktığımdan beri yaklaşık 3-4 bilgisayar değiştirdim.Chrome'dan önce ilk İKV'yi yüklerim :slightly_smiling_face: 5 dakikada olsa mutlaka girmeliyim diye düşünüyorum.

Her oyun gelişmeli,yenilikler gelmeli.Fakat İKV hiç gelişmedi dostlar.Herkesin "Yeni seviyeler gelsin!","Yeni bölgeler gelsin!" diye bağırıp isyan etmesi de canımı yakmıyor değil.İnanın sorun bölge veya yeni seviyeler değil.Sorun oyun grafiklerinin artık yetersiz kalması,oyunun her yanında bug akması,yeni başlayan bir oyuncunun hiçbir şey yapamıyor oluşu,herkesin büyücü veya savaşçı açmak zorunda oluşudur.İnanın biz bunları bekledik.( En azından benim gibi en başından beri bu oyunu oynayanlar ) Sürekli yazılar yazdık her seferinde verdikleri cevap ; Oyunu oyuncularımızın isteklerine göre güncelliyoruz tarzı bir yanıt.Doğru mu ? Tabii ki değil.Dostlar düşünün kullandığınız skillin efekti bile yok.Arayüz hala 2008'deki arayüz.Neredeyse 10 yıl.10 koca yıldır hiçbir şey değiştirilmedi.Sadece önümüze boş bölgeler,seviyeler,parayla alınacak daha fazla eşya verdiler.

Dostlar inanın özlüyorum.Eminönünde kesecek slot aradığım günleri,plusım olmadığı için sıra beklediğim günleri,plus almak için PTT kuyruğunda geçirdiğim günleri.Bölgeden veya klandan yazdığımda "Abi bölgeden bana selam gönderir misin?" diyen,satılık eşya ilanı yapmam için rica eden insanları özlüyorum.Denim Ceket ve Pantolon'u giymek için çabaladığım günleri özlüyorum.Hele büyücüyken :slightly_smiling_face: Kütük Yaran'ları özlüyorum,Eminönü'nde,Meteor Bölgesi'nde madene yatan o kanser herifleri bile özlüyorum.Alman Ok Ucu reçetelerini,motorlu savaşçı zırhlarını :) Sivri Ada'da Orman'da kasıldığımız günleri ve daha nicesi.Niye biliyor musunuz ? O zamanlar inanıyordum,gerçekten iyi bir yerlere geleceğine inanıyordum bu oyunun.İçimde hala umut yok ta değil.

Umarım bir gün tekrar Eminönü sokaklarını ziyaret ettiğimde daha güzel bir İstanbul Kıyamet Vakti görürüm.

Dostlarım,

Siz de özleyin.İlk Anka,Islık Çalan,İnat Kıran giydiğiniz günleri özleyin.Dev Ana'ya,Karakürk'e 2'şer,3'er grup gittiğiniz günleri özleyin.Denim Ceketleri-Pantolonları,Kauçuk Ceketleri-Pantolonları,Destekli Platin Zırhlarınızı özleyin.

DrBuLuT«Eminönü»

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön